• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Babadan konu acılınca
Geçen arkadaşımla konusuyoduk sözde cocukluk arkadaşım
İşe girersem kendime direk araba alcam dedim
Ee zaten babandan sana kalacak ya dedi
Babamdan bana nasıl kalacak ne sacmalıyosun dedim Allah uzun ömürler versin ömrüm boyunca araba kullanmayım annem babam yanımda olsun dedim bende. Yani bi insan nasıl bu kadar dengesiz olabilir nasıl böyle kolay söyleyebilir benim babam yaşlı bile degil daha 53 yasında nasıl aklına gelebilir böyle bişey. Kaç yıl nasıl arkadaşlık ettim diyorum. Sürekli bi kıyaslama yapar laf sokar
İnanki artık kimseye şaşırmamak gerek, çünkü bu zaman öyle bir zaman olmuş ki herkes mal mülk peşinde baksana evladının gözü malda mülkte..
Söyleyecek sözüm çokta neyse..
Allah hayırlı evlatlar versin herkese 🤲
Allah seni ve hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın 🤲

İnanki artık kimseye şaşırmamak gerek, çünkü bu zaman öyle bir zaman olmuş ki herkes mal mülk peşinde baksana evladının gözü malda mülkte..
Söyleyecek sözüm çokta neyse..
Allah hayırlı evlatlar versin herkese 🤲
Allah seni ve hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın 🤲
Amin canım inşallah ♥️

Perşembe günü ödevi
🌸 ayakkabılığı düzenleyip silmek
(Verilecek, atılacak, boyanacak, yıkanacaklar varsa yapmak)
🌸 sökük, tamirat gibi şeyler yapmak veya ecza dolabı varsa düzenlemek, ilaçların son kullanma tarihlerine bakmak

Bonus Bonus
@penyez83
@Efser
@Aktif Lora
@sweetgirlcandy
@MssPARE
@Limonsuzzcay
@Pinhan
@papatyamm
@Gonulmeyvesi
@Nane Limon Kabugu
-Hayal -Hayal
@HeySero
ilknurrr22 ilknurrr22
Seda_2727 Seda_2727
@selin18
mavibaloncuk mavibaloncuk
@Derinsu4747
@Eslinna
@Lidlaylim
@Feraceli
@dolunaybekler
@aysen-
@_okyanus
@harikamo
@gundendi

Evet
Bu ödevde daha önce bana dar olan ayakkabı terlik verdim. Dağıttım..
Ayakkabılık temiz..

İlaçların biraz önceki tarihli olanları ayırıp attım.
Hamileyken ilaç kullanamadım ondan biriken vardı.
Umutun çorabını dikerim.
Bende😄

Babadan konu acılınca
Geçen arkadaşımla konusuyoduk sözde cocukluk arkadaşım
İşe girersem kendime direk araba alcam dedim
Ee zaten babandan sana kalacak ya dedi
Babamdan bana nasıl kalacak ne sacmalıyosun dedim Allah uzun ömürler versin ömrüm boyunca araba kullanmayım annem babam yanımda olsun dedim bende. Yani bi insan nasıl bu kadar dengesiz olabilir nasıl böyle kolay söyleyebilir benim babam yaşlı bile degil daha 53 yasında nasıl aklına gelebilir böyle bişey. Kaç yıl nasıl arkadaşlık ettim diyorum. Sürekli bi kıyaslama yapar laf sokar
Böyle insanlardan uzak dur İlknur, belli ki çok haset biri...
Önceki yazını alıntılayamadım, evlendikten sonra çalışmadım hiç eşim özelde çalışmamı istemedi zaten doğuda yaşıyoruz az para, çok iş...
Benim kazandığım bize yetiyor dedi, zaten evlendik 8-9 ay sonra babam vefat etti bende de öyle özelde çalışma isteği olmadı.
Atanırsam çalışırım, başladım ben de yavaştan...
Dediğin gibi kendi paramı kazanmayı ben de çok istiyorum, eşim sağolsun araba altımda her istediğimi alıyor ama yine de bu hazırkonuşluk beni rahatsız ediyor.

Canım bi psikologa gidip konuşmak neden senin karşına çıksın, ben ilaçlar al tedavi gör demedim mesela.. Bunun bile faydası olurdu.

O sana söylenenler çok üzücü..
Acı yarıştırmak gibi oluyor, herkesin ne türlü dertleri var. Eşinin ve kardeşlerininki de ayrı hüzün ama sen de gördüğün tanıdığın insanı kaybetmişsin, bir yaşanmışlık, anılar var.
Yanlış teselli cümleleri ama insanlar da kendi çapında birşeyler söylüyor işte.

Allah kalbine ferahlık versin. En yakınlarını kaybetmek çok zordur eminim. Bir tesellisi yok da işte, inancımız var. Allah cennetin en güzel yerlerinde ayrılıksız kavuşmalar nasip etsin herkese 🤲🏼
Ama sen de bu dünyadaki görevini yap.
Yaşa 💖
Mutlu ol, gül, iyi ol💖
Eminim faydası olurdu ve şimdiye düzelmiştim belki de...
Bu dünyadaki görevini yap, yaşa, mutlu ol, gül, iyi ol yazmışsın İnan gözlerim doldu okuduğumda 🥹
Umarım her şey, hepimiz için çok güzel olur.

Back
X