- 28 Ekim 2022
- 11.435
- 33.229
- 528
- 29
HalefNe izliyon seda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HalefNe izliyon seda
Hiç izlemedim
İstanbullu gelin aç izle seroHiç izlemedim
Yeni dizilerdenHiç izlemedim
Üff tv den sevmiyorum dediydim ya hevesim kaçtı 58 de kaldımİstanbullu gelin aç izle sero
Bende 49 dayım korkuyorum yputube da bitecek diye yavaş yavaş izliyorumÜff tv den sevmiyorum dediydim ya hevesim kaçtı 58 de kaldım![]()
51 den sonra mı ne yok youtube daaBende 49 dayım korkuyorum yputube da bitecek diye yavaş yavaş izliyorum
Evet ben evlendikten sonra anladım bunu malesef.Böyle insanlardan uzak dur İlknur, belli ki çok haset biri...
Önceki yazını alıntılayamadım, evlendikten sonra çalışmadım hiç eşim özelde çalışmamı istemedi zaten doğuda yaşıyoruz az para, çok iş...
Benim kazandığım bize yetiyor dedi, zaten evlendik 8-9 ay sonra babam vefat etti bende de öyle özelde çalışma isteği olmadı.
Atanırsam çalışırım, başladım ben de yavaştan...
Dediğin gibi kendi paramı kazanmayı ben de çok istiyorum, eşim sağolsun araba altımda her istediğimi alıyor ama yine de bu hazırkonuşluk beni rahatsız ediyor.
Yok kankam ben sana anlatmamısım bak hayret Sevcan çocukluk arkadasım diyede demistim o ayrıntıyı atlamıssınHayriye
Mis gibidir yaa, ellerine sağlıkBu bir yiğidonun koltukta bıraktığı izidir maşallah hocam
Bende 49 dayım korkuyorum yputube da bitecek diye yavaş yavaş izliyorum
Kuzular youtube da 52 mi ne ondan sonra yok.51 den sonra mı ne yok youtube daa
Senin alanın neydi? İnşallah bize de nasip olurEvet ben evlendikten sonra anladım bunu malesef.
İnsallah atanırız isteyen herkese nasip oldu ben komsumla beraber basladım calısmaya 2 gün önce kardesinin sonucu açıklandı İstanbula atanmış nasıl sevindik darısı bize
Brn de aynisini yazmaya gelmiştimKuzular youtube da 52 mi ne ondan sonra yok.
Amaa aslında var.
Arapça bir kanalda var, youtube da yine.
İstanbullu gelin(bölüm sayısı) yazın, arapça yazılı bir kanal çıkıyor ordan izleyin.
Başta aşağıda arapça harfler geçiyo ama sonra yok oluyo, ben premium da üyeyim, direkt reklamsız izliyorum.
Bulamazsanız link atarım.
Yok diyip pes etmeyin, var.
Bende premium pinhan bulamadım amaKuzular youtube da 52 mi ne ondan sonra yok.
Amaa aslında var.
İstanbullu gelin(bölüm sayısı) yazın, arapça yazılı bir kanal çıkıyor ordan izleyin.
Başta aşağıda arapça harfler geçiyo ama sonra yok oluyo, ben premium da üyeyim, direkt reklamsız izliyorum.
Allah Allah kör müyüm ben yavBrn de aynisini yazmaya gelmiştim
Denk geldim var diğer bölümlerde
Evet canım benim dediğim o
Yaa bi dizi için bu nasıl bir azim helal olsunKuzular youtube da 52 mi ne ondan sonra yok.
Amaa aslında var.
Sosyal hizmetler canım seninki neydiSenin alanın neydi? İnşallah bize de nasip olur![]()
Kalitesi kötüymüş ama puhudan iyidir sağolEvet canım benim dediğim o
Aaa çok güzel, aile bakanlığında güzel alımlar oluyor inşallah gönlüne göre olur.Yaa bi dizi için bu nasıl bir azim helal olsun
Sosyal hizmetler canım seninki neydi