- 12 Haziran 2019
- 19.927
- 123.025
- 598
- 37
Maalesef ya devam ediyor. Çok şükür kontrolde bişey çıkmadı bu da iyi bişey diyorum.Söylerim zaten paniğimden anlarlar. Amin inşallahsen nasıl oldun geçti mi ağrıların ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef ya devam ediyor. Çok şükür kontrolde bişey çıkmadı bu da iyi bişey diyorum.Söylerim zaten paniğimden anlarlar. Amin inşallahsen nasıl oldun geçti mi ağrıların ?
Geçmiş olsun çok şükür bişey çıkmamışEve yeni geldim kızımın ultrason randevusu vardı onu çektirdik korktuk ama çok şükür temiz çıktı
Uyanık mı olacaksın?Bende sezeryan olacağım. Ameliyat sırasında kusarsam nasıl kusacagım ondan korkuyorum. Kız normal dogururken kusmada ne var kusup devam ediliröteki yattığın yerde hareket etmeden kusmak çok korkunc geliyor
![]()
Gelmiş geçmiş olsun inşallahEve yeni geldim kızımın ultrason randevusu vardı onu çektirdik korktuk ama çok şükür temiz çıktı
Uyanık olunur sanırım panik atak ya da başka sorun yoksa kolay kolay genel anestezi verilmiyor diye duydumUyanık mı olacaksın?
Ben sezeryanda uyaniktim, bebeği çıkardıktan sonra bana birşeyler oluyor, çok midem bulanıyor dedim. Sonrasını hatırlamıyorum, uyutmuşlarEğer miden bulanirsa söyle, zaten hemen uyuturlar.
EvetCumartesi - pazar günü ödevi
nevresimleri değiştirmek
çamaşır yıkamak
ütü yapmak
ruhumuza iyi gelecek biriyle buluşup zaman geçirmek
Bonus bonusumm
bana ayrılan haftalık ödev verme görevini tamamlamış bulunuyorum
yayında ve yapımda emeği geçen herkese sevgiler
Bonus
penyez83
Efser
Aktif Lora
sweetgirlcandy
MssPARE
Limonsuzzcay
Pinhan
papatyamm
Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
-Hayal
HeySero
ilknurrr22
Seda_2727
S selin18
mavibaloncuk
Derinsu4747
Eslinna
Lidlaylim
Feraceli
dolunaybekler
aysen-
O _okyanus
harikamo
gundendi
Ya işte ben kusarken kendimi çok sıkıyorum kasıyorum yatarak nasıl kusarım ya boğulursamtövbe yarabbim
Tamda bunu yazmaya geliyodum bende hissetmistim cok bagırmıstım doktorda bebek cıksın bayıltcaz seni dedi ve bayılttılar aglama sesindrn sonrası yok bende deUyanık mı olacaksın?
Ben sezeryanda uyaniktim, bebeği çıkardıktan sonra bana birşeyler oluyor, çok midem bulanıyor dedim. Sonrasını hatırlamıyorum, uyutmuşlarEğer miden bulanirsa söyle, zaten hemen uyuturlar.
ne güzel bi niyet Allah razı olsunNamazdan sonra yatmadım
Çok işim yoktu toparladım, ev toplu mutfak toplu
Abdest aldım çıkıyoruz
Niyet ettim bu gün sıla-i rahim ziyareti yapmaya
K.valideme uğrayacağım, hamile bir arkadaşıma, ordan da yaşlı bir teyzem var ona gideceğim.
Günümüz bereketli verimli geçmesi umuduylaherkese kolay gelsin