• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın kızlar
Annemgil kahvaltıya geldi
Kahvaltı yaptık
Ardanın bugün toplantısı var okul icin degilde geçen senenin sonunda okulla biseye katılmıslardı
Genclik ve spor bakanlıgının yaptıgı bi uygulamaymıs gencleri spora yönlendirmek amaclı sportif yetenek taraması gibi biseydi adı yazın mesaj gelmişti secilmis diye bugunde bilgilendirme toplantısı varmıs hic bi fikrim yok nasıl bisey olduguna dair 🥶
İnternetten baktım haftada iki gün gidiliyomus sonrasında bi tarama daha yapılıyomus ona göre başarılı oldugu alana yönlendiriliyomus. Ordan da seçilirse türkiye milli takımlarına ve olimpiyatlarına katılıyomus umarım iyi bişeydir baya uzun yazdım duyan bilen varsa beni bilgilendirin 🙈
afiyet olsun ilknur,
kalabalıkla kahvaltı yapmayı severim ,

Spora geldim, duvardaki yazı sabah mottomuz olsun.

Kendini sev ❤️ Günaydın

1000151600.webp

Bebek çıkınca insanın bir içi geçiyor, getirdiler bebeğimi öptüm sonrası yok 😂
Bende de orası bulanık Arya ya hatırlamıyorum tam agladı yüzüme dogru yaklastırdılar gerisi yok. Metişte hic aglamadı oda oksijensiz kalmıs yavrum ondan aglamamıs bembeyaz bi oglun oldu dediler. Şimdi kapkara oldu😂

Bende de orası bulanık Arya ya hatırlamıyorum tam agladı yüzüme dogru yaklastırdılar gerisi yok. Metişte hic aglamadı oda oksijensiz kalmıs yavrum ondan aglamamıs bembeyaz bi oglun oldu dediler. Şimdi kapkara oldu😂
Yaaaa o an insan nasıl korkar sesi duymayınca...

Benimki de tam tersi ilk doğduğunda mosmordu vücudu, yüzü kıpkırmızıydı şimdi pamuk gibi oldu iyi ki doğmuşuz be 😍 dün gece yina anamı ağlattı sabaha kadar uyumadı doğru düzgün ama olsun

Yani özelde olacaksan genellikle seçimi sana bırakıyorlar. Ben uyanık kalmayı tercih ettim. Çünkü bebeğimin o ilk anını görmeyi çok istedim.
Özelde olacağım evet ama arkadaşım burda görümcem Ankara’da özelde doğum yaptı ikisinede önemli bir sorun olmadıkça artık genel anesteziyle yapmadıklarını söylemişlerdi. Acaba size bebek çıkar çıkmaz sedasyon mu verdiler ? Çünkü hem spinal hem genel anestezi ağır gelmez mi ya 🧐

Cumartesi - pazar günü ödevi
🌾 nevresimleri değiştirmek
🌾 çamaşır yıkamak
🌾 ütü yapmak
🌾 ruhumuza iyi gelecek biriyle buluşup zaman geçirmek

@Bonus bonusumm:KK52: bana ayrılan haftalık ödev verme görevini tamamlamış bulunuyorum :super: yayında ve yapımda emeği geçen herkese sevgiler :KK24:

@Bonus
@penyez83
@Efser
@Aktif Lora
@sweetgirlcandy
@MssPARE
Limonsuzzcay Limonsuzzcay
@Pinhan
papatyamm papatyamm
@Gonulmeyvesi
@Nane Limon Kabugu
-Hayal -Hayal
HeySero HeySero
ilknurrr22 ilknurrr22
Seda_2727 Seda_2727
S selin18
mavibaloncuk mavibaloncuk
@Derinsu4747
@Eslinna
@Lidlaylim
@Feraceli
@dolunaybekler
@aysen-
@_okyanus
@harikamo
@gundendi
Günaydın
dün nevresimleri değiştirdim
Çamaşırlar yıkandı
Ütü yapmıştım
Görev tamam 👍

evet
Kahvaltıdan sonra umutu yıkadım. Bulaşık makinesini boşalttım . Kirli olanları dizdim makineye .
Oturma odasını süpürdüm.
umutu yatırdım..
lavaboları temizledim.
akşama yemek yaptım.
çöp attım. * günün ödevi ütü yaptım.
Çamaşır yıkadım serdim.
🙂

Özelde olacağım evet ama arkadaşım burda görümcem Ankara’da özelde doğum yaptı ikisinede önemli bir sorun olmadıkça artık genel anesteziyle yapmadıklarını söylemişlerdi. Acaba size bebek çıkar çıkmaz sedasyon mu verdiler ? Çünkü hem spinal hem genel anestezi ağır gelmez mi ya 🧐
Biz spinal başladığımız için herhangi bir olumsuzluk olunca sedasyon veriyorlar canım, uyuyorsun.
Genel anesteziyi isteseydim daha operasyon başlamadan uyutuyorlar ameliyat gibi...

Benim kendi isteğime bırakmışlardı tabii, başka yerleri bilemiyorum.

Biz spinal başladığımız için herhangi bir olumsuzluk olunca sedasyon veriyorlar canım, uyuyorsun.
Genel anesteziyi isteseydim daha operasyon başlamadan uyutuyorlar ameliyat gibi...

Benim kendi isteğime bırakmışlardı tabii, başka yerleri bilemiyorum.
Ha işler kotu giderse sedasyon veriliyorsa o iyi işte. Bakalım inşallah korktuğum gibi olmaz 🥹

HeySero HeySero canım çok iyi anlıyorum. Ben de belirti kontrol edip duruyordum. Bi hareket etsin de rahatlayayım diyordum, şimdi de uzun süre hareket etmeyince aklıma takılıyor. Böyle böyle bitecek aylar 🥹

Mesela sabahtan beri hareket etmediği için hiç istemediğim halde tatlı bişeyler yedim. Hareket etti de hanımefendi rahat ettim 🤗😅

HeySero HeySero canım çok iyi anlıyorum. Ben de belirti kontrol edip duruyordum. Bi hareket etsin de rahatlayayım diyordum, şimdi de uzun süre hareket etmeyince aklıma takılıyor. Böyle böyle bitecek aylar 🥹

Mesela sabahtan beri hareket etmediği için hiç istemediğim halde tatlı bişeyler yedim. Hareket etti de hanımefendi rahat ettim 🤗😅
Amann öyle böyle geçiyoe işte günler:)

Aynen canım genel anestezi olsa zaten kendimize gelmemizde uzun sürer ben ameliyathaneden çıkarken gözlerim acıktı daha odaya bile gitmemistim. Cıktık kapıda herkes ilk kez gördüler bebegi beni

Back
X