Sen burda takıl, bir bakacaksın temizlik neferi olmuşsunMarkete gittim banyo yaptım yemek yedim bu kadardaha 4 madde var yapacağım bu tembellik ve isteksizlik beni bunaltmaya başladı
Eline sağlık ve geçmiş olsun canımÖdeve bakmayı unutmuşum bensabah annem oğlana baktı ben kızı okula bırakıp geldim
Sonra kahvaltı hazırladım anneme bulaşık makinesini boşalttım çamaşırları katladim yerine koydum bugün 19 derce ydi burası çok güzeldi
Annemle alışverişe gittik geldik kızım geldi okuldan onu yıkadım saçını kuruttum ördüm tek tektüm evi süpürüp sildim nevresimleri attım serdim oğlumu yıkadım akşam yemeği yaptım sanırım güneş çarptı feci başım ağrıyor banyoyu wc yi cifledim çöp kovalarını boşalttım ama dezenfekte etmedim yarın yapıyım onuda inşallah :)
Keşke gün gün mor etseydin bir sürü altının olurdu, tühÖrtmenimNego
Burda yoktm diye kaytardim sanma yanihep üstünüzdeydi.
Yokken mutfagimi dip köşe temizledim
Bulaşık Makinesi
Buzdolabı cifm cifim ciflendi..
Çekilip altları silindi.. .
Duvar tavan silindi..
Nevresimler kirk kere değiştirildi yıkandı,
Bin kere çamaşır yıkadım astim
Bir kaç misafir ağırladım
Bence bende altını Hakettim yani..
Yani benim gibi çalışkan ogrencin var litfen ciddiyet ..
Boruyu takıp dolabın sularını bezle aldım. Dolabı sildim. Halıyı da yıkamaya vereceğim pazartesi. 45 dk mı aldı. Keşke olmasaydı başka işimden kaldım ama sağlık olsun.
Eline sağlık canım, bir sürü iş yapmışsınBugünümü yazayım. Her fırsatta iş yaptım.
Sabah yataklar toplandı
Çocuklara kahvaltı yaptırıldı
Evin dağınıklığı toplandı
Tüm odalar süpürüldü
Yerler silindi
Tooz alındı
Çocuklara yemek yedirildi
Su basan mutfak temizlendi
Makineye çamaşır atıldı
Yatak odasının gardrobu döküldü içi dışı silindi. Sonra dökülenler yerleştirildi. En çok zamanımı bu yedi.
Arada kavga eden çocuklar ayrıldı.
Çok yoruldum...
Çay molası verdim. Molada çocuklara yemek yedireceğim. Belki sonra başka işler de yapabilirim.
Bu kadar bilezik sever olduğunu bilmiyordum dilosyaptığım işleri yarın yazicam
-ekleme=yarın da iş yapicam cumartesi ve pazar günü olmak üzere 3 sayfa yazacam
aksama da bilenzikkkimm koluma takılacak
Eline sağlık canım@Coolpeople ile yaptığımız maratonda yaptiklarim
Elektrik supurgesini bosalttim
ocağı sildim
Katlanacak birkaç camasir vardı onları katladim
Bizim yatak odasında çekmecede çekmece düzenleyici var onu duzledim
İş odamin bir kismini duzledim
Küçük odanın halisini fircaladim.
Maratondan once makinaya çamaşır atmıştım onu serdim ama 17.10 da bitti benim maraton yani 10 dk uzadı.
Bilenzikkkklerimi bozdurunca böyle oluyormuş demek negomBu kadar bilezik sever olduğunu bilmiyordum dilos
Benim hiç yok dilos üzülmeBilenzikkkklerimi bozdurunca böyle oluyormuş demek negom
Uzulmuyomm negomm artık eskiden üzülmüştüm keşke vermeseydim satmasaydim diye ama artık üzülmüyorum elimde bir zincirim bir de set kolyem varBenim hiç yok dilos üzülme
Benim hiç yok dilos üzülme
Canım günlük temizlikte, koltukları çekmiyorum, halıları falan toplamıyorum. Dip köşede çekiyorum birde elimle siliyorumkızlar ya biri beni aydinlatsin lütfen
şimdi dip köşe temizlikle günlük temizlik arasında ne fark var
benim anladığım kadarıyla çoğu kişi evi parça parça süpürüyo veya bazı yerleri daha sık süpürüyo. temizlik de o şekilde yapılıyo sanırım.
ben mesela her süpürmede bütün evi süpürürm. salonu süpürüyosam koltukları ceker altını iyice süpürürm koltukların arasını üstünü süpürürm. silerken de öyle yaparım.
bu günlük süpürüp silme olmuyo mu
veya ocak silerken cifler yağ çözücüyle iki üç tur telliyorum. her parçasini cikarip telliyorum ya da bulaşık makinesine atıyorum.
Canın sağolsun da değil miUzulmuyomm negomm artık eskiden üzülmüştüm keşke vermeseydim satmasaydim diye ama artık üzülmüyorum elimde bir zincirim bir de set kolyem var
Bende sevmezdim hiç, bu ara değişti zevkim, hoşuma gitmeye başladı altın takılar ama kibar olacak.Benim de hiç yok hiç sevmem altınay yalan olmasın birikim diye 2 cumhuriyet aldıydım ikinci bebeyi denerim diye
Ben artık istiyorum :/benim de yok negoolmayacak da sanırım
ama dün bı arkadaşımla kuyumcuya gittim kendine bilezik aldı ben de öyle baktim saf saf
Canım günlük temizlikte, koltukları çekmiyorum, halıları falan toplamıyorum. Dip köşede çekiyorum birde elimle siliyorum
Canın sağolsun da değil mi
Ben artık istiyorum :/
Altına bayılırım. Kuyumcu önünden geçerken vitrine yapışmamak için kendimi zor tutarım. Düğünden 1 gün önce bilezik yapıldı düğün ertesi bozdurduk mecburen. Eşimin köyünde altın öyle bir bol ki düğüne gittiğin de sanırsın köyde altın madeni var bunlarda çıkarmış.Bende sevmezdim hiç, bu ara değişti zevkim, hoşuma gitmeye başladı altın takılar ama kibar olacak.
Eşime de dedim sen bana hiç takı hediye almadın farkında mısın, çok tuhaf
Insan iyi niyet düşünüyor sonra bakıyor iç yapmış etmiş senin elinde bir halt yok işte o zaman anlıyorsun ama iş işten geçiyor canım bende de öyle şeyler oldu insanda düşünmekten çıldırıyor bazen ama bu dan sonra bir kuruşunu vermek değil verdiklerini laf arasında istiyorum..onlar üstüne yatmaktan çekinmiyorlar ben malımı istemekten mi çekincemAltına bayılırım. Kuyumcu önünden geçerken vitrine yapışmamak için kendimi zor tutarım. Düğünden 1 gün önce bilezik yapıldı düğün ertesi bozdurduk mecburen. Eşimin köyünde altın öyle bir bol ki düğüne gittiğin de sanırsın köyde altın madeni var bunlarda çıkarmış.Geçen sene de kv mal sattı kendine bilezik ve set takımı yaptı. Bize de eşime bekarken evini tadilat ettirmiş borcunu bıraktı. Bu dünyada ki sınavım sanırım. En üzüldüğüm şeyde pırlanta tek taş ve beştaş yüzüğüm vardı. Düğün kredisini eşimin ailesinşn evini ipotek ederek çekmişler ona para ayarlayamayınca satmıştık. En çok onlara üzülürüm enayiliğime. Beyinsiz ne diye verdiysem.
Kız bir tek alnıma yazıp gezmediğim kaldı. Arsız bunlar arsız. 55 yaşında ki kadın bilezik ve set takımı taksan nolur.Insan iyi niyet düşünüyor sonra bakıyor iç yapmış etmiş senin elinde bir halt yok işte o zaman anlıyorsun ama iş işten geçiyor canım bende de öyle şeyler oldu insanda düşünmekten çıldırıyor bazen ama bu dan sonra bir kuruşunu vermek değil verdiklerini laf arasında istiyorum..onlar üstüne yatmaktan çekinmiyorlar ben malımı istemekten mi çekincem
E yani her gün öyle yapılır mı hiçben günlük temizlik diye sürekli dip köşe mi yapiyom yaniondan mi temizlik zor ve yorucu geliyo bana
ellerim agrimasa ben de elimle silmeyi seviyorum ama sanırım sinir sıkışması var. klavyeyi de sürekli kullandığım için elimle silemiyorum artık yerleri
Dedi ama almaz nasıl olsaben deeeeee
yaş aldıkça bi altına karşı gözlerim kalp kalp olmaya başladı negom
ama önce fotoğraf makinesi alcam sonra altın alcam. eşin alırım falan demedi mi pekibak mesela benimki sürekli alırız almicam mi dedim alcaz falan diyo altı senedir
Eline sağlık canımBugün çöp kovasını miş gibi yaptım
Annem bende kalıyor onun ve kendimizin nevresimlerini degistirdim oglumunki kaldı yarına
Mutfağı elden geçirdim miş gibi öldü ev banyo duşakabin temizledim
Geri hep dışarıdaydık gezdik tozduk
ÜzüldümAltına bayılırım. Kuyumcu önünden geçerken vitrine yapışmamak için kendimi zor tutarım. Düğünden 1 gün önce bilezik yapıldı düğün ertesi bozdurduk mecburen. Eşimin köyünde altın öyle bir bol ki düğüne gittiğin de sanırsın köyde altın madeni var bunlarda çıkarmış.Geçen sene de kv mal sattı kendine bilezik ve set takımı yaptı. Bize de eşime bekarken evini tadilat ettirmiş borcunu bıraktı. Bu dünyada ki sınavım sanırım. En üzüldüğüm şeyde pırlanta tek taş ve beştaş yüzüğüm vardı. Düğün kredisini eşimin ailesinşn evini ipotek ederek çekmişler ona para ayarlayamayınca satmıştık. En çok onlara üzülürüm enayiliğime. Beyinsiz ne diye verdiysem.
Üzülme kız daha neler yaşadım. Şu günüme bin şükür. Hatırladıkça içim cız eder. Ama kv ve kp bencil arsız ve yüzsüzler hiç anlamadılar. En son olay hele bardağımı taşırdı. Gitmeme kararı aldım eşimde söyle kavga et ama küsmek yok diyor hep. Ben daha önceleri hep direndim büyük olaylar çıkıyor. Bakalım hayırlısı artık inş anlar da ısrar etmez.E yani her gün öyle yapılır mı hiç
Dedi ama almaz nasıl olsa
Eline sağlık canım
Üzüldüm
Al kız yatırım olsun ben çok severim özellikle saklamayıBende sevmezdim hiç, bu ara değişti zevkim, hoşuma gitmeye başladı altın takılar ama kibar olacak.
Eşime de dedim sen bana hiç takı hediye almadın farkında mısın, çok tuhaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?