Düzenli Evimiz & Hayatımız

Markete gittim banyo yaptım yemek yedim bu kadar daha 4 madde var yapacağım bu tembellik ve isteksizlik beni bunaltmaya başladı
Sen burda takıl, bir bakacaksın temizlik neferi olmuşsun
Eline sağlık ve geçmiş olsun canım
Keşke gün gün mor etseydin bir sürü altının olurdu, tüh
Eline sağlık canım
Boruyu takıp dolabın sularını bezle aldım. Dolabı sildim. Halıyı da yıkamaya vereceğim pazartesi. 45 dk mı aldı. Keşke olmasaydı başka işimden kaldım ama sağlık olsun.
Eline sağlık canım, bir sürü iş yapmışsın
yaptığım işleri yarın yazicam
-ekleme=yarın da iş yapicam cumartesi ve pazar günü olmak üzere 3 sayfa yazacam
aksama da bilenzikkkimm koluma takılacak
Bu kadar bilezik sever olduğunu bilmiyordum dilos
Eline sağlık canım

kızlar ya biri beni aydinlatsin lütfen

şimdi dip köşe temizlikle günlük temizlik arasında ne fark var

benim anladığım kadarıyla çoğu kişi evi parça parça süpürüyo veya bazı yerleri daha sık süpürüyo. temizlik de o şekilde yapılıyo sanırım.

ben mesela her süpürmede bütün evi süpürürm. salonu süpürüyosam koltukları ceker altını iyice süpürürm koltukların arasını üstünü süpürürm. silerken de öyle yaparım.
bu günlük süpürüp silme olmuyo mu

veya ocak silerken cifler yağ çözücüyle iki üç tur telliyorum. her parçasini cikarip telliyorum ya da bulaşık makinesine atıyorum.

Canım günlük temizlikte, koltukları çekmiyorum, halıları falan toplamıyorum. Dip köşede çekiyorum birde elimle siliyorum
Uzulmuyomm negomm artık eskiden üzülmüştüm keşke vermeseydim satmasaydim diye ama artık üzülmüyorum elimde bir zincirim bir de set kolyem var
Canın sağolsun da değil mi

Benim de hiç yok hiç sevmem altın ay yalan olmasın birikim diye 2 cumhuriyet aldıydım ikinci bebeyi denerim diye
Bende sevmezdim hiç, bu ara değişti zevkim, hoşuma gitmeye başladı altın takılar ama kibar olacak.
Eşime de dedim sen bana hiç takı hediye almadın farkında mısın, çok tuhaf

Canım günlük temizlikte, koltukları çekmiyorum, halıları falan toplamıyorum. Dip köşede çekiyorum birde elimle siliyorum

Canın sağolsun da değil mi

ben günlük temizlik diye sürekli dip köşe mi yapiyom yani ondan mi temizlik zor ve yorucu geliyo bana

ellerim agrimasa ben de elimle silmeyi seviyorum ama sanırım sinir sıkışması var. klavyeyi de sürekli kullandığım için elimle silemiyorum artık yerleri

Ben artık istiyorum :/

ben deeeeee
yaş aldıkça bi altına karşı gözlerim kalp kalp olmaya başladı negom

ama önce fotoğraf makinesi alcam sonra altın alcam. eşin alırım falan demedi mi pekibak mesela benimki sürekli alırız almicam mi dedim alcaz falan diyo altı senedir

Bende sevmezdim hiç, bu ara değişti zevkim, hoşuma gitmeye başladı altın takılar ama kibar olacak.
Altına bayılırım. Kuyumcu önünden geçerken vitrine yapışmamak için kendimi zor tutarım. Düğünden 1 gün önce bilezik yapıldı düğün ertesi bozdurduk mecburen. Eşimin köyünde altın öyle bir bol ki düğüne gittiğin de sanırsın köyde altın madeni var bunlarda çıkarmış. Geçen sene de kv mal sattı kendine bilezik ve set takımı yaptı. Bize de eşime bekarken evini tadilat ettirmiş borcunu bıraktı. Bu dünyada ki sınavım sanırım. En üzüldüğüm şeyde pırlanta tek taş ve beştaş yüzüğüm vardı. Düğün kredisini eşimin ailesinşn evini ipotek ederek çekmişler ona para ayarlayamayınca satmıştık. En çok onlara üzülürüm enayiliğime. Beyinsiz ne diye verdiysem.

Insan iyi niyet düşünüyor sonra bakıyor iç yapmış etmiş senin elinde bir halt yok işte o zaman anlıyorsun ama iş işten geçiyor canım bende de öyle şeyler oldu insanda düşünmekten çıldırıyor bazen ama bu dan sonra bir kuruşunu vermek değil verdiklerini laf arasında istiyorum..onlar üstüne yatmaktan çekinmiyorlar ben malımı istemekten mi çekincem

Kız bir tek alnıma yazıp gezmediğim kaldı. Arsız bunlar arsız. 55 yaşında ki kadın bilezik ve set takımı taksan nolur. Ay bir de komik duruyor gördüğümde gülesim geliyor valla.

E yani her gün öyle yapılır mı hiç
Dedi ama almaz nasıl olsa
Eline sağlık canım
Üzüldüm

E yani her gün öyle yapılır mı hiç

Dedi ama almaz nasıl olsa

Eline sağlık canım

Üzüldüm
Üzülme kız daha neler yaşadım. Şu günüme bin şükür. Hatırladıkça içim cız eder. Ama kv ve kp bencil arsız ve yüzsüzler hiç anlamadılar. En son olay hele bardağımı taşırdı. Gitmeme kararı aldım eşimde söyle kavga et ama küsmek yok diyor hep. Ben daha önceleri hep direndim büyük olaylar çıkıyor. Bakalım hayırlısı artık inş anlar da ısrar etmez.

Şu saate kadar yaptıklarım saat 3 buçukta eşimi ise yolladım markete gittim aldıklarımı dolaba yerleştirdim yemek yaptım oğlumla oynadım biraz uzandım banyo yaptım bulaşıkları yıkadım mutfağı süpürdüm makineye çamaşır attım
Eşim gelmeden oturma odasını toplayacagim
lavaboyu ve wc temizleyeceğim
3 aylık evliyim yeni eve eşimin iş düzenine alışamadım 3 vardiya sisteminde çalışıyor kilo almaya başladım bir taraftan birde ev buz gibi bir yaz gelseydi yada evi tasisaydik

Al kız yatırım olsun ben çok severim özellikle saklamayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…