- 6 Eylül 2019
- 255
- 1.452
- 28
- 41
o buz gibi ev beni de mahvetti aynen bir yaz gelseydiŞu saate kadar yaptıklarım saat 3 buçukta eşimi ise yolladım markete gittim aldıklarımı dolaba yerleştirdim yemek yaptım oğlumla oynadım biraz uzandım banyo yaptım bulaşıkları yıkadım mutfağı süpürdüm makineye çamaşır attım
Eşim gelmeden oturma odasını toplayacagim
lavaboyu ve wc temizleyeceğim
3 aylık evliyim yeni eve eşimin iş düzenine alışamadım 3 vardiya sisteminde çalışıyor kilo almaya başladım bir taraftan birde ev buz gibi bir yaz gelseydi yada evi tasisaydik
kk birinci noteri ben mesela oturma odasini mutfagi koridoru her gun supuruyorum ama haftasonlari diger odalarida supuruyorum. Her gun her gun diger odalari supurmuyorum.
Selam kizlar
Valla pestilim cikti yatiyorum. Ne is yaptin derseniz hic bir is yapmadim. Yemek yaptim bir tek. Kucuk kizim hasta sabahin 7 sinde uyandi bu saat oldu yeni uyutabildim. 1 saniye uyumadi. Gecede gec yatmistim. Su an heryerrim zonkluyor. Psikolojik olarakta yoruldum. Mutfak bulasiktan gorunmuyor
Çok şükür canım daha iyim. İlaçlar baya iyi geldi. Oğlumun koluyla uğraşıyorum işte.alçılı koluyla kafama bi vurdu feleğim şaştıİyiyim canım teşekkürler sen nasılsın :)
Yaa ben yine altın almışımAltın kazananlar
6 mart cuma
pawlover
@Dilos06
@Ataayemi zeynepyu
ayseMsb
Limonsuzzcay
@terliksuu
@Kirmizi pabuc
Eki Görüntüle 2601608
Eskiden bende hergun supurmezdim simdi cocuklar kucuk olunca oturma odasiyla mutfaga hep bir seyler dokuluyor mecbur her gun supuruyorum.ben de hergun süpürge acmiyorum ama acarsam dediğim gibi her acisimda detaylı süpürüyorum
bundan sonra sürekli ama kaba taslak supurcem
geçmiş olsun yaçocuklar hasta olunca ayrı bi yorucu oluyo
dinlen sen artık uyu çocuk uyumuşken canım
Eskiden bende hergun supurmezdim simdi cocuklar kucuk olunca oturma odasiyla mutfaga hep bir seyler dokuluyor mecbur her gun supuruyorum.
Yatacagim bulasigida yarin makinaya katarim artik napim
Çok şükür canım daha iyim. İlaçlar baya iyi geldi. Oğlumun koluyla uğraşıyorum işte.alçılı koluyla kafama bi vurdu feleğim şaştısenin tatlışın nasıl
Yaa ben yine altın almışımgerçekmiş gibi mutlu oluyorum ya
2 petek yakıyoruz 45 50 derecede ayrıca elektrikli soba ev ısınmıyor 400 doğal az 120 elektrik bir kaç ev bulduk ama kiralar ateş pahasi yeni evlendik eşyalar vs masraf ettik tabi Rabbim yardımcısı olsun kirada olanlarıno buz gibi ev beni de mahvetti aynen bir yaz gelseydi
Amin canim ya. ayni durumlar vallaa2 petek yakıyoruz 45 50 derecede ayrıca elektrikli soba ev ısınmıyor 400 doğal az 120 elektrik bir kaç ev bulduk ama kiralar ateş pahasi yeni evlendik eşyalar vs masraf ettik tabi Rabbim yardımcısı olsun kirada olanların
Hayatını toparlamana sevindim. Herşey gönlünce olsun.Şu saate kadar yaptıklarım saat 3 buçukta eşimi ise yolladım markete gittim aldıklarımı dolaba yerleştirdim yemek yaptım oğlumla oynadım biraz uzandım banyo yaptım bulaşıkları yıkadım mutfağı süpürdüm makineye çamaşır attım
Eşim gelmeden oturma odasını toplayacagim
lavaboyu ve wc temizleyeceğim
3 aylık evliyim yeni eve eşimin iş düzenine alışamadım 3 vardiya sisteminde çalışıyor kilo almaya başladım bir taraftan birde ev buz gibi bir yaz gelseydi yada evi tasisaydik
teşekkür ederim kuzumHayatını toparlamana sevindim. Herşey gönlünce olsun.
bundan sonra sürekli ama kaba taslak supurcem
Belki söylediysen alırBende sevmezdim hiç, bu ara değişti zevkim, hoşuma gitmeye başladı altın takılar ama kibar olacak.
Eşime de dedim sen bana hiç takı hediye almadın farkında mısın, çok tuhaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?