Düzenli Evimiz & Hayatımız

o buz gibi ev beni de mahvetti aynen bir yaz gelseydi

Selam kizlar
Valla pestilim cikti yatiyorum. Ne is yaptin derseniz hic bir is yapmadim. Yemek yaptim bir tek. Kucuk kizim hasta sabahin 7 sinde uyandi bu saat oldu yeni uyutabildim. 1 saniye uyumadi. Gecede gec yatmistim. Su an heryerrim zonkluyor. Psikolojik olarakta yoruldum. Mutfak bulasiktan gorunmuyor

kk birinci noteri ben mesela oturma odasini mutfagi koridoru her gun supuruyorum ama haftasonlari diger odalarida supuruyorum. Her gun her gun diger odalari supurmuyorum.

ben de hergun süpürge acmiyorum ama acarsam dediğim gibi her acisimda detaylı süpürüyorum

bundan sonra sürekli ama kaba taslak supurcem

geçmiş olsun ya çocuklar hasta olunca ayrı bi yorucu oluyo
dinlen sen artık uyu çocuk uyumuşken canım

İyiyim canım teşekkürler sen nasılsın :)
Çok şükür canım daha iyim. İlaçlar baya iyi geldi. Oğlumun koluyla uğraşıyorum işte.alçılı koluyla kafama bi vurdu feleğim şaştı senin tatlışın nasıl
Yaa ben yine altın almışımgerçekmiş gibi mutlu oluyorum ya

Eskiden bende hergun supurmezdim simdi cocuklar kucuk olunca oturma odasiyla mutfaga hep bir seyler dokuluyor mecbur her gun supuruyorum.
Yatacagim bulasigida yarin makinaya katarim artik napim

Eskiden bende hergun supurmezdim simdi cocuklar kucuk olunca oturma odasiyla mutfaga hep bir seyler dokuluyor mecbur her gun supuruyorum.
Yatacagim bulasigida yarin makinaya katarim artik napim

aynen yat gitsin ya

ben de öyle yapayim artık

Bugün eşim evdeydi pek bişey yapamadım sanki
Sabah yatakları odaları topladım
Bulaşık makinasını boşalttım
Çamaşır topladım yenilerini doldurdum ama sular kesikti yarın yıkanacak artık
2 sepet çamaşır katladım
Buzdolabını düzenledim biraz atılacakları ayırdım
Eşim pazardan geldi onları yerleştirdim
Yemekten sonra makinayı doldurdum mutfağı topladım
Kızımla beraber oyuncak ve kalemleri topladık
Çocukları yatırdım
Şimdide sular akmaya başladı sanırım gidip bulaşık makinasını çalıştırcam ayrıca balık almış(1 kilo hamsi) onları temizleyip dolaba koyucam

Yaa çok geçmiş olsun kolunu yeni duydum ben biz iyiyiz şükür çok üzüldüm inşallah allah şifa versin bir an evvel

o buz gibi ev beni de mahvetti aynen bir yaz gelseydi
2 petek yakıyoruz 45 50 derecede ayrıca elektrikli soba ev ısınmıyor 400 doğal az 120 elektrik bir kaç ev bulduk ama kiralar ateş pahasi yeni evlendik eşyalar vs masraf ettik tabi Rabbim yardımcısı olsun kirada olanların

Amin canim ya. ayni durumlar vallaa

Hayatını toparlamana sevindim. Herşey gönlünce olsun.

bundan sonra sürekli ama kaba taslak supurcem

Bende hergün açmıyorum. Bazı günler gırgırlayıp geçiyorum. Koltukları arada bir çekiyorum. Her süpürmede çekemiyorum ağırlar ve fıtığım var. Dip köşe diyince dolap pencere perde dye düşünyırum ben.

Bende sevmezdim hiç, bu ara değişti zevkim, hoşuma gitmeye başladı altın takılar ama kibar olacak.
Eşime de dedim sen bana hiç takı hediye almadın farkında mısın, çok tuhaf
Belki söylediysen alır bende benimkini sakın alma kaybederim ben diye tembihliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…