- 6 Eylül 2019
- 255
- 1.452
- 28
- 41
Acikmistim da canim o yuzdenHayırdır canım, bir şey mi oldu?
Ben geliyorum15 maratonuna gelmek isteyen varmı? Daha işler öylece duruyor
Bende bir şey oldu sandımAcikmistim da canim o yuzden
Dikkat et köpüklü koyuyorsun bir de kaliteli deterjan diyorsun kalıntı kalır. Zaten tabaklarda yemek suyu kalır onu da en dandik makine tableti bile çıkarıyor. Bende tencereleri cifleyip koyuyorum ama bneşm tencereler ciflenmeden güzel çıkmıyor makineden. Hafif durulayıp atıyorum.Çalıştırırken de en kaliteli deterjanı kullanıyorum desem,yarıya bölmeye bile elim gitmiyor
Beni öylecr makineye koyanlar görünce pis gözüyle bakıyor. Valla yemek suyu olan tabağı sudan geçirip makineye atıncaya kadar elimde yıkarım diyorum. Bana saçmalık geliyor. Tabi mesela borcamlarda Salça vb. Kalıntı varsa akıtıp koyuyorum ama köpükleyip koyamam zaten temizleniyor.Sıcaksa kaldır canım neden olmasın
Aynen
Günaydın canım ❤
Kim diyormuş pis, gelsin de bana desinDikkat et köpüklü koyuyorsun bir de kaliteli deterjan diyorsun kalıntı kalır. Zaten tabaklarda yemek suyu kalır onu da en dandik makine tableti bile çıkarıyor. Bende tencereleri cifleyip koyuyorum ama bneşm tencereler ciflenmeden güzel çıkmıyor makineden. Hafif durulayıp atıyorum.
Beni öylecr makineye koyanlar görünce pis gözüyle bakıyor. Valla yemek suyu olan tabağı sudan geçirip makineye atıncaya kadar elimde yıkarım diyorum. Bana saçmalık geliyor. Tabi mesela borcamlarda Salça vb. Kalıntı varsa akıtıp koyuyorum ama köpükleyip koyamam zaten temizleniyor.
Aynısını yapıyorum bendeAklıma gelmişken yatmadan sorayım sabah cevaplarınıza bakarım
Sizler bulaşıkları makineye koyarken elinizde deterjanlı suda kirlerini akıtıyor musunuz ?
Ben köpük köpük yıkıyorum resmen makineye durulama işi kalıyor. Diğer türlü iyi temizlemeyeceğini düşünüyorum. Hele tencereleri çiflemeden asla koymam. Böyle de olmuyor sanki elde yıkamış kadar oluyorum
He kız. Kaynanam mesela evini pok götürür ama akıtmadan asla koymaz bence kendini psikolojik olarak temiz hissediyor ondan öyle diyorlar.Kim diyormuş pis, gelsin de bana desin
Temizlikçi gelmeden önce evi temizlemek gibi bir şey bu
Temizim deyip el beziyle yer silen gördü bu gözlerHe kız. Kaynanam mesela evini pok götürür ama akıtmadan asla koymaz bence kendini psikolojik olarak temiz hissediyor ondan öyle diyorlar.
Onu benim kv de yapıyor ya.Temizim deyip el beziyle yer silen gördü bu gözlero yüzden kimseye temiz demem
Aynı benim kvTemizim deyip el beziyle yer silen gördü bu gözlero yüzden kimseye temiz demem
Mutfak toplandıKapıları yeni sildim
Camları silemicem yağmur yağıyor zaten tek başıma pek cam silemembugün yemek yapıcam yatıştayım
Midem kalktı. Geçen benim kız da almış yer siliyor. Annem sakin sakin dedim. Yemeğimiz pis olur. Midemi kaldıran şeylerden.Temizim deyip el beziyle yer silen gördü bu gözlero yüzden kimseye temiz demem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?