aynen kac gundur esimle sirf bu yuzden tartisiyoruz. daha yok diyorum ulkede o benden fena yarin gonderme 1 ay gitmesin diye tutturdu oglumu ikna edemiyorum gitmek istiyor.Vallahi heleki virüs işini düşündükçe hepten paranoyak oluyorum elimden gelse çocukları okula gondermeyecegim
fisfis şişe içinde dezenfektan koyuyorum çantalarına sürekli ellerinize sıkın diyorum
Türkiye'de yok diyorlar ama şüpheliyim olmadığından
Allah'a emanetiz şu sıcaklar geleydide yok olaydı su korona illetiii
Dünün ödevini bütün yapabildim şükür
Ayakkabılık düzenlendi fazlalıklar ayırıldı
Ev toplandı
Yemek yapıldı
Çamaşır yıkanıp asıldı
Bulaşık boşaltıldı
İyi akşamlaar
odanın büyük kısmını temizledim
Çamaşır yıkadım astım
Yemek yaptım mutfağı toparladım
Tuvalet lavabo yıkadım
bugünlük bu kadaar
selamunaleykum kizlar bugun giremedim. ödevden de haberim olmadi ama zaten cam silemezdim firtina kiyamet bura.
kahvalti toplandi
mutfak temizlendi
kiler duzenlendi yerlestirilcekler halloldu
cocuklarin ve bizim nevresim degistirildi
kalin battaniye vs. kaldirildi
wc banyo temizlendi
ev supruldu toz alindi camasir suyuna boguldu✌
Hepinizin ellerine sağlıkBugün yaptıklarım
Geç kalktık bugün
Hemen kahvaltı yaptık
Yatakları topladım
Mutfağı topladım
Biraz çay keyfi yaptım
Baktım yağmur yağıyor balkonun mermerlerini cifledşm yıkadım kuşlar pisletmiş başka türlü çıkmıyor
Yerleşrnş cifledim
Evi süpürdüm
Sildim
Camları silemedim çünkü yağmur vardı
Tüm kapıları sildim 7 adet
Banyonun kapısını çamaşır suyu ile sildim
Dış kapıyı sildim iki kez acayip toz olmuş
Yemek yaptım
Yemek çay faslı derken mutfak aldı başını gitti bir daha topladım
Kızın oyuncaklarını topladım
Şimdi uyutmaya çalışıyorum ama uyumuyor başımda ağrıyor karnım da ağrıyor üstüne ayaklarım koptu. :/
A nego uyumamissinHepinizin ellerine sağlık
aynen kac gundur esimle sirf bu yuzden tartisiyoruz. daha yok diyorum ulkede o benden fena yarin gonderme 1 ay gitmesin diye tutturdu oglumu ikna edemiyorum gitmek istiyor.
milli egitim bakani bir kac gune aciklama yapacakmis tatil olabilir diye olsa da hepten rahat etsek
Türkiye'den Amerika ya giden birinde korona virüs görülmüş. Ondan panik olmuş ortalıkEğer ki öyle bir tehlike varsa derhal tatil edilmeli zaten,kafamıza göre de gondermemek olmazki derslerden geri kalırlar. ayy Allah'ım korusun ya cumlemizi ☹
Dizi izledik oğlanla, uykum kaçtı izlerkenA nego uyumamissin
Eline sağlık canımAkşam yaptiklarim
Artık belim ve popom yok yada bana ait değiller
Mutfak toplandı
Bulasik makinesi boşalttım
Nevresim değiştim
Banyo çifiledim temizledim
4 paket makine yıkandı serdim
Çöpleri götürdüm
Bitti..
Türkiye'den Amerika ya giden birinde korona virüs görülmüş. Ondan panik olmuş ortalık
Kayıtlı bişey yokmuş ama kayıtsız rakamlardan korkuluyormus. Olmama ihtimali yok yaziyorduKaç tane ülkeye bulaştı burayami gelmeyecek diyorumda kimse inanmıyor
millet dalgaya vuruyor neymiş Türk milletine bulaşmazmış sosyal medyada dalgaya almış herkes absürtce paylaşımlar yapiyorgulsemmi aglasammi arasında kalıyorum resmen
Türkiye de çıkmış kızKorona mevzusu dönmüş
Kıbrıs'ta da patladı malesef.alman turistler getirmiş virüsüoteller işyerleri tek tek kapanıyo kimisi karantinada.tüm okullar tatil oldu.herkes çılgın gibi alışveriş yapıp erzak stokluyo.maskesiz çıkmıyoruz dışarı
Bakan açıklama yapmış sanırım.bence çok önceden vardı da basına yansımadı millet paniklemesin diye.bi yandan haklı da buluyorum ,hele de bugün insanların panik halini gördükten sonra.market rafları boşaldı hep.özellikle de antibakteriyel ürünler saf alkoller kolonyalar çamaşır suları yok sattı resmen.eczanelerde de maskeler tükendi hep.allah sonumuzu hayır etsinTürkiye de çıkmış kız
Eline sağlık canımİyi geceler kızlar.
Bugün normal ev işlerini yapabildim. Mutfak süpürge falan gibi. Eşim evdeydi bizi bişey dürttü herhalde. Rahat batmışta olabilirküçük odayla kızımın odasını değiştirmeye kara verdik koltukların altını boşalttım onları yatak odasına taşıdım. Koltukları salona taşıdık. Daha sonra da kızımın odasına yerleştircez. Süpürdüm sildim halısını kaldırdım. Ev perişan hale geldi yani. Daha da bitmedi çünkü yarın büyük dolapları tasıycaz. Bence kocam da bugün altını haketti
Hayırlı sabahlarGünaydın, hayırlı sabahlar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?