Düzenli Evimiz & Hayatımız

Umarim kızınız bir an önce düzelir

negoo is falan hakgetire bardak bile kaldiramiyorum
Yaa canım çok geçmiş olsun, Allah şifa versin tez vakitte
Boğaz salgını yine hortladı maalesef
Çekmeceyi de çıkarırız elden
İyi fikir
Eline sağlık canım
Bugün Allah nasip ederse cam, kapı, perde, mutfak, banyo, tuvalet ne varsa hepsini yapacağım
Kolay gelsin canım iyileştin demek
Başkanım benimkiler pasparlak bugün evi dipten başa sileceğim kapı duvar kapı kolu yerler... Ama önce markete gitmeliyim temizlik malzemem bitti
Kolay gelsin canım
Ben hiç parlatmadim bugüne kadar ve rengi matlasti artik ve nasıl parlatılır hiç bilmiyorum bilgi verirseniz kim nasıl parlatiyor
Sirke ile kaynatıyorum, parlatıcı da kattım bugün. Çamaşır deterjanı ile de kaynatılıyor ama sonra bulaşık makinesinde durulamak da fayda var
Tamam tamam verdim
Eline sağlık canım

tesekkur ederim oyleymis ya herkes bogazim agriyor diyo

Geçmiş olsun Ayşem bizde komple gripiz. Sen demi grip oldun
Allah sifa versin canim ya grip de degil tuhaf herkesin atesi var herkesin kulagi agriyo bogazi agriyo. aksam esimi zorla yolladim atesi cok yuksekti adam 11 de gitti sabah geldi. test yapmislar hastaneye gitsen bi dert gitmesen bi dert

Allah sifa versin canim ya grip de degil tuhaf herkesin atesi var herkesin kulagi agriyo bogazi agriyo. aksam esimi zorla yolladim atesi cok yuksekti adam 11 de gitti sabah geldi. test yapmislar hastaneye gitsen bi dert gitmesen bi dert
Nasıl ya durumu. Ateş düşürücuyle ateş düşmüyor mu. Düşüyorsa gitmemek lazımmis. Allah şifa versin. Boğaz enfeksiyonu da var ortalıkta. Psikolojimiz bozuldu resmen ya

Nasıl ya durumu. Ateş düşürücuyle ateş düşmüyor mu. Düşüyorsa gitmemek lazımmis. Allah şifa versin. Boğaz enfeksiyonu da var ortalıkta. Psikolojimiz bozuldu resmen ya
yoo dusmedi dus sirkeli su cocuklarin ilacindan verdim dusmedi onun ki. ay valla ben serdim iyice seytan vesvese verip durdu nolacaksa olur yani. yine de Allah korusun

Tam iyileşemedim ama yapmam gerekiyordu.

Geçmiş olsun Ayşem bizde komple gripiz. Sen demi grip oldun
Geçmiş olsun canım
Katılırım ne yapacağız
Aynı anda ile başlayıp bitince buraya yazacaksınız
Canım öyle işte bu boğaz enfeksiyonu kulağa vuran şiddetli ağrı, ateş. Çok beter ağır bir şey Allah şifa versin bizzat yaşadım anlıyorum ağrınızı

yoo dusmedi dus sirkeli su cocuklarin ilacindan verdim dusmedi onun ki. ay valla ben serdim iyice seytan vesvese verip durdu nolacaksa olur yani. yine de Allah korusun
Geçmiş olsun canlarım
Allah şifa versin bir an evvel hepinize

Ay Allah kimseye vermesim teselkurler negom❤

Benim maraton zor, herkes evde olunca yavaş yavaş yapiyorum işi.
Bugünkü yaptıklarım;
Sabah kahvaltı hazırladım,
Bulaşık makinesini bosaltıp kirlileri doldurdum
Mutfakta fırının yanında ve altındaki 2 dolabın içini boşaltıp, içini ve kapaklarını temizledim, tekrar yerleştirdim,
Dünden çocukların dışarda ve okulda giydiği ne varsa onları yıkamıştım (mont, ceket, yelek) onları toplayıp yerlerine kaldırdım,
Formaları attım makineye, bitsin sererim,
3 adet okul çantası, 3 adet beslenme çantası yıkadım kuruyor, kalemlikleri temizledim.
Odaları ve mutfağı süpürdüm sildim, banyo wc yıkadım
Yeni oturdum sayılır, birazdan tekrar yemek yapmaya giderim mutfağa derken çamaşır makinesi bitti ötmeye basladı gidem de çamaşırı serem ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…