Umarim kızınız bir an önce düzelirBugün yaptıklarım
Yatakları topladım
Kahvaltı bulaşığını topladım
Evi süpürdüm
Çamaşır suyu ile yerleri sildim
Çamaşır suyu ile toz aldım
Ödevi yapacaktım ki birden kızın ateşi 40 a vurdu saat 3 tü hastaneye yetişemem diye sağlık ocağına gittim pek ilaç yazmak istemedi ama durumu anlattım deidm çocuk hastanesine gönderiyorlar orasıda hem çok uzak hem de acil kalabalıktır falan derken antibiyotik yazdı yine ateşi çıkarsa götür kesinlikle götür dedi.
Eve geldim yemeye bir şeyler yaptım
Bebek çantasını yıkadım
Battaniyeleri vardı onları yıkadım
Kızımın tavana asılı olan beşiğinin bezini yıkadım
Evi bir kez daha topladım mutfağı yine elden geçirdim şimdi kızımla oturuyoruz inş çabuk toparlar
cok tesekkur ederim canm benimCanım çok geçmiş olsun hepinizerabbim şifa versin
Yaa canım çok geçmiş olsun, Allah şifa versin tez vakittenegoo is falan hakgetire bardak bile kaldiramiyorum
İyi fikirÇekmeceyi de çıkarırız elden
Eline sağlık canımBen ben ben
Dun once butun odalara tek tek girdim daginikliklari toparladim.
Sonra her tarafi dipli basli supurdum.
Tv unitesi tv sehpalarin tozunu aldim.
Tuvalet banyo lavobolari camasir suyuyla iyice yikadim.
Aynalari camsille sildim.
Balkonu supurdum silecektim yagmur baslayinca silmedim.
Camasirlar toplanip duruldu.
Yemek yaptim.
Tatlim vardi pogaca yaptim.
Bulasiklari yikadim.
Ocagi sildim.
Yemek yendi cay meyve tatli derken yine bir suru bulasik yikandi.
Sonra yatis
Kolay gelsin canımBugün Allah nasip ederse cam, kapı, perde, mutfak, banyo, tuvalet ne varsa hepsini yapacağım
Kolay gelsin canımBaşkanım benimkiler pasparlak bugün evi dipten başa sileceğim kapı duvar kapı kolu yerler... Ama önce markete gitmeliyim temizlik malzemem bitti
Sirke ile kaynatıyorum, parlatıcı da kattım bugün. Çamaşır deterjanı ile de kaynatılıyor ama sonra bulaşık makinesinde durulamak da fayda varBen hiç parlatmadim bugüne kadar ve rengi matlasti artik ve nasıl parlatılır hiç bilmiyorum bilgi verirseniz kim nasıl parlatiyor
Tamam tamam verdimDün yazamadım diye kaptin altını..
Ulan pazara gittim , evime yakindi , normalde dinlene dinlene gelirim. Poşetleri birakmadan bir hisimla geldim eve ve dünden beri her yerim agriyoondan yazamadjm yani..
Nego örtmenim dün evi yaladım yuttum litfen dikkate alıp altınımi verir misin
Eline sağlık canımSalonu supurdum.
Halılarını silkeledim.
Tozunu aldım.
Koltukların altı dahil Yerini sildim.
Odanin şeklini değiştirdim.
Perdesini cikardim. Tadilat yaptircam.
1 makine çamaşır yıkandı kurudu katlandi yerlestirildi.
1 battaniye yikandi. Kurudu.
1 battaniye daha yıkanıyor.
Mutfaga gidiyorum
tesekkur ederim oyleymis ya herkes bogazim agriyor diyoYaa canım çok geçmiş olsun, Allah şifa versin tez vakitte
Boğaz salgını yine hortladı maalesef
İyi fikir
Eline sağlık canım
Kolay gelsin canımiyileştin demek
Kolay gelsin canım
Sirke ile kaynatıyorum, parlatıcı da kattım bugün. Çamaşır deterjanı ile de kaynatılıyor ama sonra bulaşık makinesinde durulamak da fayda var
Tamam tamam verdim
Eline sağlık canım
Hemen davet edeyim etiket yapıp. Sen nasıl oldun canım iyi misin?16 :00 maratonuna gelmek isteyen var mı
Geçmiş olsun Ayşem bizde komple gripiz. Sen demi grip olduntesekkur ederim oyleymis ya herkes bogazim agriyor diyo
Katılırım ne yapacağızHanımlarBer ra sizi maratona davet ediyor 16 da
@malii
Bonus
H hasbeenandgone
ladymadyninablasi
terliksuu
Delft
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
D Dilos06
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@KurkmantoluSero
mehlika8346
furusan
tijeen
Psikolojik Deliii
ByNkoaLa
CKbeautyandsheer
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@Coolpeople
A Aybarsin Annesi
Z zeynebzeyneb
pawlover
@patuli6153
Gamze_nur08
K klbk33
SchonerDuft
Melegimm_2
Ber ra
Allah sifa versin canim ya grip de degil tuhaf herkesin atesi var herkesin kulagi agriyo bogazi agriyo. aksam esimi zorla yolladim atesi cok yuksekti adam 11 de gitti sabah geldi. test yapmislarGeçmiş olsun Ayşem bizde komple gripiz. Sen demi grip oldun
Nasıl ya durumu. Ateş düşürücuyle ateş düşmüyor mu. Düşüyorsa gitmemek lazımmis. Allah şifa versin. Boğaz enfeksiyonu da var ortalıkta. Psikolojimiz bozuldu resmen yaAllah sifa versin canim ya grip de degil tuhaf herkesin atesi var herkesin kulagi agriyo bogazi agriyo. aksam esimi zorla yolladim atesi cok yuksekti adam 11 de gitti sabah geldi. test yapmislarhastaneye gitsen bi dert gitmesen bi dert
yoo dusmedi dus sirkeli su cocuklarin ilacindan verdim dusmedi onun ki. ay valla ben serdim iyice seytan vesvese verip durdu nolacaksa olur yani. yine de Allah korusunNasıl ya durumu. Ateş düşürücuyle ateş düşmüyor mu. Düşüyorsa gitmemek lazımmis. Allah şifa versin. Boğaz enfeksiyonu da var ortalıkta. Psikolojimiz bozuldu resmen ya
Tam iyileşemedim ama yapmam gerekiyordu.Yaa canım çok geçmiş olsun, Allah şifa versin tez vakitte
Boğaz salgını yine hortladı maalesef
İyi fikir
Eline sağlık canım
Kolay gelsin canımiyileştin demek
Kolay gelsin canım
Sirke ile kaynatıyorum, parlatıcı da kattım bugün. Çamaşır deterjanı ile de kaynatılıyor ama sonra bulaşık makinesinde durulamak da fayda var
Tamam tamam verdim
Eline sağlık canım
Geçmiş olsun canımGeçmiş olsun Ayşem bizde komple gripiz. Sen demi grip oldun
Aynı anda ile başlayıp bitince buraya yazacaksınızKatılırım ne yapacağız
Canım öyle işte bu boğaz enfeksiyonu kulağa vuran şiddetli ağrı, ateş. Çok beter ağır bir şey Allah şifa versin bizzat yaşadım anlıyorum ağrınızıAllah sifa versin canim ya grip de degil tuhaf herkesin atesi var herkesin kulagi agriyo bogazi agriyo. aksam esimi zorla yolladim atesi cok yuksekti adam 11 de gitti sabah geldi. test yapmislarhastaneye gitsen bi dert gitmesen bi dert
Nasıl ya durumu. Ateş düşürücuyle ateş düşmüyor mu. Düşüyorsa gitmemek lazımmis. Allah şifa versin. Boğaz enfeksiyonu da var ortalıkta. Psikolojimiz bozuldu resmen ya
Geçmiş olsun canlarımyoo dusmedi dus sirkeli su cocuklarin ilacindan verdim dusmedi onun ki. ay valla ben serdim iyice seytan vesvese verip durdu nolacaksa olur yani. yine de Allah korusun
tesekkur ederimGeçmiş olsun canlarım
Allah şifa versin bir an evvel hepinize
Ay Allah kimseye vermesim teselkurler negom❤Geçmiş olsun canım
Aynı anda ile başlayıp bitince buraya yazacaksınız
Canım öyle işte bu boğaz enfeksiyonu kulağa vuran şiddetli ağrı, ateş. Çok beter ağır bir şey Allah şifa versin bizzat yaşadım anlıyorum ağrınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?