Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın hayırlı günler :) iki gündür boğazım ağrıyordu piskolojim bozuldu virüs kaptım diye dolandım evde :)) çok şükür bugün iyiyim yinede ödevleri yaptim çocuklar la ilgilendim bugün eşim evde alışverişe gönderdim onu şimdide ödevleri yapmaya gidiyorum

günaydın:)
ben geri geldim arkadaşlar :) üyeliğimi tekrar aktif hale getirmisler

hiç yapmadığım bişey yapıp hali silmeyi seciyorum ben ve hemen başlıyorum
Yaaaa çok mutlu oldum, Hoş geldin canım

Geçmiş olsun canım, hepimizin psikolojisi bozuldu

Hoşgeldin halıyı çok ıslak silme kuzum nasıl silicen ne planladın?

bonusum hoşbuldum canım. bulaşık makinesi tableti ile su yaptim yarısına gelmeden oğlan çığrından çıktı öğlen uyutup silcem. çok sıkarak yapiyodum kurumaz havasiz kalip koku yapmasın diye ama önerilere açığım ben hiç halı silmem çünkü

Hoşgeldinnn kolay gelsin :)

hoşbuldum canım teşekkür ederim

Hoşgeldin canımm

hoşbuldum gamzecim

kk birinci noteri hosgeldin cok sevindim seni gordugume

hoşbuldum canım ben de sizle yeniden birlikte olduğum için çok mutluyum

Yaaaa çok mutlu oldum, Hoş geldin canım

hoşbuldum fesleğenim
ben de çok mutlu oldun

Ya ıslak kuru mantığı en iyisi çok ıslak olmasada illaki biraz olucak. Silince bide kuru bez yada havluyla geçicen ki suyla deterjanla açığa çıkan kiri emsin.
Yoksa üstünde kurur.

Ya ıslak kuru mantığı en iyisi çok ıslak olmasada illaki biraz olucak. Silince bide kuru bez yada havluyla geçicen ki suyla deterjanla açığa çıkan kiri emsin.
Yoksa üstünde kurur.
böyle yapayim o zaman bonusum şu velet uyursa valla ben hiç bilmiyorum sen yazmasan sadece siler durulamak için temiz suyla tekrar siler burakirdim. kuru havlu çok mantıklı

böyle yapayim o zaman bonusum şu velet uyursa valla ben hiç bilmiyorum sen yazmasan sadece siler durulamak için temiz suyla tekrar siler burakirdim. kuru havlu çok mantıklı
Biraz belin biraz kolun kopar nolucak

Neyle silicen ufaktan canım çektide hava yağmurlu inş açaın öyle.

Ben silip makineyle çekiyorum makine yoksa en iyisi kuru geçmek. Kızlarda yazar ne cevherler var burda hey yavrum

sicak su bulaşık makinesi tableti :) başka bişey koymam sanırım.

makine yok bende bonusum. vallahi bilen yazsin burda bir adet cahil var öğretin bana

gunaydin.. hic is yapasim yok enerji hergun iyidi. hava basik ben ondan basik neydi negonun bi lafi vardi bayilazaam
Bayılma öyle bir lüksün yok ki, yemek aş bekler ev ahalisi
günaydın:)
ben geri geldim arkadaşlar :) üyeliğimi tekrar aktif hale getirmisler

hiç yapmadığım bişey yapıp hali silmeyi seciyorum ben ve hemen başlıyorum
Çok mutlu oldum biliyorsun
terliksuu da gelirse artık harika olacak
Geçmiş olsun canım, bir kaç gün önce bende de oldu boğaz ağrısı. Allah korktuğumuza uğratmasın
negocum ödev icin ikna ettim esimi hali silecekmis
Vay be ne kadınlar var fiyuuuu
Odevler benım biraz arkadan geliyor
Hiç önemli değil
Modum pek düşük kulaklığımı taktım bişeyler dinliyim kendime gelirim belkim

Nego
Epeydir dinlemiyorum sago ağayı
Salonumdaki büfeyi boşaltıp sileyim bugün
Kolay gelsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…