- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Ayyyy çoook sevindim canımmmm. Yerin boştu valla.günaydın:)
ben geri geldim arkadaşlar :) üyeliğimi tekrar aktif hale getirmisler
hiç yapmadığım bişey yapıp hali silmeyi seciyorum benve hemen başlıyorum
Ben sebzeliģimin üstünü sildim. Ay küçücük yer nasıl kirlenmiş öyle iyice sürttüm .bi kir çıktıki.sabah yatakları topladım. Evi havalandırdım29 mart ödevi
İsteyen bir kanepe veya halı veya lekeli bir yeri silebilir
Bir dolap üstünün tozunu almak
malipina
@Bonus
H hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
@Dilos06
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@mehlika8346
@tijeen
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
@pawlover
@Gamze_nur08
@SchonerDuft
@_Sitare_
@-Aykiz-
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
O1deren87
Hiç üzülme en iyisini yapmışsınız. Çocuklar olunca mecburen ayaklanacaksın. Sen takma kimseyi bir daha bir şey derse de gel o zaman hem bana bak hem torunlarına de.Bu arada kızlar çocuklarıma kv kp bakıyor. Sağ olsunlar çokta iyi ilgileniyorlar. Evde olsalar ben illa ki dinlenmeyeceğim. Eşim şu an yemek ev ancak idare edebiliyor. 1,2 gün dinlen çocuklar annemlerde kalsın dedi eşim. Haklı da ... Hala toparlayabilmiş değilim. Ağrılarım var ve çocuklar bana çok nazlanıyorlar. Bende kabul ettim ama sizce yanlış mı yaptım? Annem sürekli vicdan yaptırıyor? Seni arar çocuklar oyy kıyamam gibi konuşmalarla canımı sıkıyor. Çok istiyorsun benden ayrı kalmamalarını gel bize çocuklara da bana da bak dicem diyemiyorum alınır. Uzaktan şöyle yap böyle yap diyor sadece. Benim yapabileceğim bir şey var mı diye sormuyor bile. Eşimi de aramamış hiç ben hastanedeyken. Ablam desen virüs felan umurunda değil nişan yapacakmış. Tabi ki gitmeyeceğim. Yani şu an hala hastanede yatıyor olsaydım çocuklar yine benden ayrı kalacaklardı. Veya her an Doğuma gidebilirim risk devam ediyor. Onlarında sürekli düzenini bozmak istemiyorum. Eve getirip birden ağar topar geri götürmek onlar açısından daha sıkıntılı olmaz mı?
Annem sağ olsun bana anneliğimi sorgulatıyor çok mutsuzum
Bence genetik, yalnız takım da ki mesajı burda cevapladım kusura bakma
Senin oğlan ve benim oğlanlar, anlatılmaz yaşanır
Çok şükür canım ben iyiyim. İyi ol da sen dikkat et yat canım
Bütün kvler gibi premseslik sendromuna yakalanmış. Benim ki oğlu görebileceği yerdese dolanır ortada ama iş yapmadan.Mesela eline tabağı alıp masadan tezgaha ordan masaya ordan Tezgahın diğer ucuna koyar. Bende otursana ne yapıyon öyle derim amacına ulaşır gider.
Sorma tam pammuk premses olanından.
Çocuk kreşteyse siz de ne yapıyor
Hiç vicdan yapma canım, vicdan yapmadı gereken kişi annen sen değilsin. Doğru bir karar vermişsin. Annen bir daha bir şey derse, peki sen ben bu haldeyken nasıl gelip bana yardım etmeden durabiliyorsun deBu arada kızlar çocuklarıma kv kp bakıyor. Sağ olsunlar çokta iyi ilgileniyorlar. Evde olsalar ben illa ki dinlenmeyeceğim. Eşim şu an yemek ev ancak idare edebiliyor. 1,2 gün dinlen çocuklar annemlerde kalsın dedi eşim. Haklı da ... Hala toparlayabilmiş değilim. Ağrılarım var ve çocuklar bana çok nazlanıyorlar. Bende kabul ettim ama sizce yanlış mı yaptım? Annem sürekli vicdan yaptırıyor? Seni arar çocuklar oyy kıyamam gibi konuşmalarla canımı sıkıyor. Çok istiyorsun benden ayrı kalmamalarını gel bize çocuklara da bana da bak dicem diyemiyorum alınır. Uzaktan şöyle yap böyle yap diyor sadece. Benim yapabileceğim bir şey var mı diye sormuyor bile. Eşimi de aramamış hiç ben hastanedeyken. Ablam desen virüs felan umurunda değil nişan yapacakmış. Tabi ki gitmeyeceğim. Yani şu an hala hastanede yatıyor olsaydım çocuklar yine benden ayrı kalacaklardı. Veya her an Doğuma gidebilirim risk devam ediyor. Onlarında sürekli düzenini bozmak istemiyorum. Eve getirip birden ağar topar geri götürmek onlar açısından daha sıkıntılı olmaz mı?
Eline sağlık canımBen sebzeliģimin üstünü sildim. Ay küçücük yer nasıl kirlenmiş öyle iyice sürttüm .bi kir çıktıki.sabah yatakları topladım. Evi havalandırdım
Salonu ve mutfağı süpürdüm.ev düzgündü zaten. Benim çocuklar evi dagıtmiyor kızlar en azından bunu başardimbul.mak.boşalttım. Hamur mayaladım. Ekmek yapacam.heralde şu durumda en favori iş ekmek yapmak olsa gerek.canım cam silmek istiyor ama hava yaģmurlu.belki bu hafta içi bi kaç cam silerim.camlarım çok büyük.bide yemek yaptim
Yaver kimNe yaver şaşkınım
Çocuklar evde malum, çok yoğun canım
Bu arada kızlar çocuklarıma kv kp bakıyor. Sağ olsunlar çokta iyi ilgileniyorlar. Evde olsalar ben illa ki dinlenmeyeceğim. Eşim şu an yemek ev ancak idare edebiliyor. 1,2 gün dinlen çocuklar annemlerde kalsın dedi eşim. Haklı da ... Hala toparlayabilmiş değilim. Ağrılarım var ve çocuklar bana çok nazlanıyorlar. Bende kabul ettim ama sizce yanlış mı yaptım? Annem sürekli vicdan yaptırıyor? Seni arar çocuklar oyy kıyamam gibi konuşmalarla canımı sıkıyor. Çok istiyorsun benden ayrı kalmamalarını gel bize çocuklara da bana da bak dicem diyemiyorum alınır. Uzaktan şöyle yap böyle yap diyor sadece. Benim yapabileceğim bir şey var mı diye sormuyor bile. Eşimi de aramamış hiç ben hastanedeyken. Ablam desen virüs felan umurunda değil nişan yapacakmış. Tabi ki gitmeyeceğim. Yani şu an hala hastanede yatıyor olsaydım çocuklar yine benden ayrı kalacaklardı. Veya her an Doğuma gidebilirim risk devam ediyor. Onlarında sürekli düzenini bozmak istemiyorum. Eve getirip birden ağar topar geri götürmek onlar açısından daha sıkıntılı olmaz mı?
Acısını çıkarıyorlar demek kiayrı şehirlerdeyiz ya biz fesleğenim :) ziyarete geliyolar. ben bebekle evdeyken gelmediler iki senebütün işler bitince gelmeye basladilar
Çocuklar anneyi arar diyoruz ya aslında çok aramıyorlar. Biz evham yapıyoruz. Ara ara ayrı kalmaya ihtiyacımız var çünkü sürekli bir arada olunca insanın çocuklarına merhameti azalıyor. Çocuk için de bizim icin de iyi oluyor.Bu arada kızlar çocuklarıma kv kp bakıyor. Sağ olsunlar çokta iyi ilgileniyorlar. Evde olsalar ben illa ki dinlenmeyeceğim. Eşim şu an yemek ev ancak idare edebiliyor. 1,2 gün dinlen çocuklar annemlerde kalsın dedi eşim. Haklı da ... Hala toparlayabilmiş değilim. Ağrılarım var ve çocuklar bana çok nazlanıyorlar. Bende kabul ettim ama sizce yanlış mı yaptım? Annem sürekli vicdan yaptırıyor? Seni arar çocuklar oyy kıyamam gibi konuşmalarla canımı sıkıyor. Çok istiyorsun benden ayrı kalmamalarını gel bize çocuklara da bana da bak dicem diyemiyorum alınır. Uzaktan şöyle yap böyle yap diyor sadece. Benim yapabileceğim bir şey var mı diye sormuyor bile. Eşimi de aramamış hiç ben hastanedeyken. Ablam desen virüs felan umurunda değil nişan yapacakmış. Tabi ki gitmeyeceğim. Yani şu an hala hastanede yatıyor olsaydım çocuklar yine benden ayrı kalacaklardı. Veya her an Doğuma gidebilirim risk devam ediyor. Onlarında sürekli düzenini bozmak istemiyorum. Eve getirip birden ağar topar geri götürmek onlar açısından daha sıkıntılı olmaz mı?
hahahaaa aynısı yaaaa. sindirella gibi takilan kontesler bunlar musluk
göz önündeki çok basit şeyler atlar. perde arkasındaki bütün işleri yıkar
Kızzz aynı bizim kvler.ayrı şehirlerdeyiz ya biz fesleğenim :) ziyarete geliyolar. ben bebekle evdeyken gelmediler iki senebütün işler bitince gelmeye basladilar
Acısını çıkarıyorlar demek ki
Kızzz aynı bizim kvler.18 km uzağımda 15 dk bile sürmüyor aramız lohusayken 3 kere geldi. Aman uzak olsun dedikçe dibimde bitiyor. Allahtan virüs varda zor da olsa ayaklarını kestim.
Bu arada 2 tane halının lekeli yerlerini sildim. Sadece lekeli yerlerden acayip pis su çıktı acil ya yıkanmalı bu halılar ya silinmeli.
kizlar burda herkesin caminda gokkusagi resimleri var belli cocuklar cizms ne o yahu acaip merak ettim bileniniz var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?