Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben sebzeliģimin üstünü sildim. Ay küçücük yer nasıl kirlenmiş öyle iyice sürttüm .bi kir çıktıki.sabah yatakları topladım. Evi havalandırdım
Salonu ve mutfağı süpürdüm.ev düzgündü zaten. Benim çocuklar evi dagıtmiyor kızlar en azından bunu başardimbul.mak.boşalttım. Hamur mayaladım. Ekmek yapacam.heralde şu durumda en favori iş ekmek yapmak olsa gerek.canım cam silmek istiyor ama hava yaģmurlu.belki bu hafta içi bi kaç cam silerim.camlarım çok büyük.bide yemek yaptim

Hiç üzülme en iyisini yapmışsınız. Çocuklar olunca mecburen ayaklanacaksın. Sen takma kimseyi bir daha bir şey derse de gel o zaman hem bana bak hem torunlarına de.

Bence genetik, yalnız takım da ki mesajı burda cevapladım kusura bakma

Senin oğlan ve benim oğlanlar, anlatılmaz yaşanır

Çok şükür canım ben iyiyim. İyi ol da sen dikkat et yat canım

sorma negom ya sürekli konusuyo artık sussa da kafamı dinlesem diyorum en basiti su iciyo. çok iyi geldi bu bana diyo

seninkiler gibi de hareketli maşallahi var artık evlenen kızların uğraşacağı günler gelsin hemen lütfen

hahahaaa aynısı yaaaa. sindirella gibi takilan kontesler bunlar musluk
göz önündeki çok basit şeyler atlar. perde arkasındaki bütün işleri yıkar

Hiç vicdan yapma canım, vicdan yapmadı gereken kişi annen sen değilsin. Doğru bir karar vermişsin. Annen bir daha bir şey derse, peki sen ben bu haldeyken nasıl gelip bana yardım etmeden durabiliyorsun de
Eline sağlık canım
Zaten çok sıkılıyorlar, artık dağıtmalarına kızamıyorum ben. Vaktimi alan yemek işleri, sürekli yemek istiyorlar

bence şu an olması gerekeni yapmsissiniz. hiç takilma kimseye. yardımı dokunmayanin akıl vermesi eleştirmesi yanlış zaten en baştan.

Çocuklar anneyi arar diyoruz ya aslında çok aramıyorlar. Biz evham yapıyoruz. Ara ara ayrı kalmaya ihtiyacımız var çünkü sürekli bir arada olunca insanın çocuklarına merhameti azalıyor. Çocuk için de bizim icin de iyi oluyor.

hahahaaa aynısı yaaaa. sindirella gibi takilan kontesler bunlar musluk
göz önündeki çok basit şeyler atlar. perde arkasındaki bütün işleri yıkar
ayrı şehirlerdeyiz ya biz fesleğenim :) ziyarete geliyolar. ben bebekle evdeyken gelmediler iki sene bütün işler bitince gelmeye basladilar
Kızzz aynı bizim kvler. 18 km uzağımda 15 dk bile sürmüyor aramız lohusayken 3 kere geldi. Aman uzak olsun dedikçe dibimde bitiyor. Allahtan virüs varda zor da olsa ayaklarını kestim.
Bu arada 2 tane halının lekeli yerlerini sildim. Sadece lekeli yerlerden acayip pis su çıktı acil ya yıkanmalı bu halılar ya silinmeli.

Acısını çıkarıyorlar demek ki

kutsal Corona beni karantinaya aldi da artık görüşmüyoruz gelemiyolar

kız musluk hani halıyı siliyodun sen ya

yaşasın Corona desem linç yerim içimden içimden diyorum bazen Allah affetsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…