Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kız ne tansiyonu genciz biz evelallah

Yeni gördüm geçmiş olsun tansiyon illet bişey bende de hipo var

The platform yeni izledim epey güzel konusu
Onu gördüm bende izlenecekler listem de
Evde bile rahat yok ya.kesin çocuklarla etkinlik yapmaktan bitap düşüyon sen
Tabi canım okul varken hiç değilse öğlene kadar rahattım şimdi sürekli yemek oyun harika
Allahim bu nasil guzel ödev maskeyi 1 aydir erteliyorum bebeler korkuyo babalrina atim da yapim
benim de sakal biyik trasina ihtiyacim var dun esim surpriz diye jilet almis tras ol simdilik boyle olsun diyo

Bugün yapacaklarım
Holü silmek
Küçük wc yi temizlemek
Bebise yapamadigim ıspanak yemeğini yapmak artikin
Kişisel bakım
Bi kaç cam silmek
Çamaşır atmak
Kolay gelsin canım
keşke her zaman tek sorunu bu olan kadinlardan olsam diye düşünmüşümdür negom :) :) günaydın :)

internetim yok tv de film varsa izlerim
Ah samdanım bende çok düşünüyorum bunu

Tabi canım okul varken hiç değilse öğlene kadar rahattım şimdi sürekli yemek oyun harika

Kolay gelsin canım

Sonu pek tatmin etmiyo ama konusu çok güzel izle bence de

Evet sonu için öyle yorum yapmışlar genel de. Önce yorumları okurum hep
İzliycem
Bende de var o huy ürün almadan önce de okurum bulaşık makinesi için evlenirken yorumları kötü almayalım diye nice kavgalar kıyametler koptu yine de aldık yorumları yaşıyoruz

Bende de var o huy ürün almadan önce de okurum bulaşık makinesi için evlenirken yorumları kötü almayalım diye nice kavgalar kıyametler koptu yine de aldık yorumları yaşıyoruz
Yaaa bende almadan önce okurum, donanım haber diye bir site var ya oraya bakarım hep

Kolay gelsin canım

acaba anneleri doğunca altın suyuna falan mi batiriyo ki nego
var mi bi teorin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…