Ooo cok sevdim bu odevi4 Nisan Ödevi
Bugün kendimize bakalım, kişisel bakım yapalım, bir kahve içelim, bir film izleyelim
@malii
@Bonus
@hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
@musluk suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@mehlika8346
@tijeen
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
pawlover
@Gamze_nur08
@SchonerDuft
@_Sitare_
@-Aykiz-
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
tesekkurler canim. evet ben de oyle dusundum aksam kendi kendime tedavi uyguladim cok iyi geldi su an iyiyim elhamdulillahCanım çok geçmiş olsunstres ten falan mı oldu acaba
Allahim bu nasil guzel ödev4 Nisan Ödevi
Bugün kendimize bakalım, kişisel bakım yapalım, bir kahve içelim, bir film izleyelim
@malii
@Bonus
@hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
@musluk suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@mehlika8346
@tijeen
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
pawlover
@Gamze_nur08
@SchonerDuft
@_Sitare_
@-Aykiz-
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
benim de sakal biyik trasina ihtiyacim varKişisel bakıma çok ihtiyacım var
Deki yok yaaa değişiklik olsun, top sakal yapmayı düşünüyorumbenim de sakal biyik trasina ihtiyacim vardun esim surpriz diye jilet almis tras ol simdilik boyle olsun diyo
Kız ne tansiyonu genciz biz evelallahnegoo ödeve bakmadim ama icime dogdu heraldemutfak dolaplarinin disini davlmbazi sildim tabi arada b.makinasila buzdolabini da silmistim
bugun farkli planlarim vardi ama tansiyonm cok yuksek basim patlicak gibi egilip kalkamadim. herkese hayirli karantinalar
haykirdim valllaaaaDeki yok yaaa değişiklik olsun, top sakal yapmayı düşünüyorum
genetik canim kardeslerim de de var babamdan dolayi.Kız ne tansiyonu genciz biz evelallah
4 Nisan Ödevi
@malii
@Bonus
@hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
@musluk suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@mehlika8346
@tijeen
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
pawlover
@Gamze_nur08
@SchonerDuft
@_Sitare_
@-Aykiz-
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
Çok geçmiş olsun canım.genetik canim kardeslerim de de var babamdan dolayi.
Yeni gördüm geçmiş olsunnegoo ödeve bakmadim ama icime dogdu heraldemutfak dolaplarinin disini davlmbazi sildim tabi arada b.makinasila buzdolabini da silmistim
bugun farkli planlarim vardi ama tansiyonm cok yuksek basim patlicak gibi egilip kalkamadim. herkese hayirli karantinalar
Onu gördüm bende izlenecekler listem deThe platform yeni izledim epey güzel konusu
Tabi canım okul varken hiç değilse öğlene kadar rahattımEvde bile rahat yok ya.kesin çocuklarla etkinlik yapmaktan bitap düşüyon sen
Allahim bu nasil guzel ödevmaskeyi 1 aydir erteliyorum bebeler korkuyo babalrina atim da yapim
benim de sakal biyik trasina ihtiyacim vardun esim surpriz diye jilet almis tras ol simdilik boyle olsun diyo
Kolay gelsin canımBugün yapacaklarım
Holü silmek
Küçük wc yi temizlemek
Bebise yapamadigim ıspanak yemeğini yapmak artikin
Kişisel bakım
Bi kaç cam silmek
Çamaşır atmak
Ah samdanım bende çok düşünüyorum bunukeşke her zaman tek sorunu bu olan kadinlardan olsam diye düşünmüşümdür negom :) :) günaydın :)
internetim yoktv de film varsa izlerim
Sonu pek tatmin etmiyo ama konusu çok güzel izle bence deOnu gördüm bende izlenecekler listem de
Tabi canım okul varken hiç değilse öğlene kadar rahattımşimdi sürekli yemek oyun harika
Kolay gelsin canım
Ah samdanım bende çok düşünüyorum bunu
Evet sonu için öyle yorum yapmışlar genel de. Önce yorumları okurum hepSonu pek tatmin etmiyo ama konusu çok güzel izle bence de
Bende de var o huyEvet sonu için öyle yorum yapmışlar genel de. Önce yorumları okurum hep
İzliycem
Yaaa bende almadan önce okurum, donanım haber diye bir site var ya oraya bakarım hepBende de var o huyürün almadan önce de okurum bulaşık makinesi için evlenirken yorumları kötü almayalım diye nice kavgalar kıyametler koptu yine de aldık yorumları yaşıyoruz
Aynen orası da güzel ama favorim şikayetvarYaaa bende almadan önce okurum, donanım haber diye bir site var ya oraya bakarım hep
Onu gördüm bende izlenecekler listem de
Tabi canım okul varken hiç değilse öğlene kadar rahattımşimdi sürekli yemek oyun harika
Kolay gelsin canım
Ah samdanım bende çok düşünüyorum bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?