Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sen öyle yazınca banyo ve wcyi köpurte köpürte yıkayasım geldi ama temizler.yarın yıkarım

Bugün yemeğim var mutfağıda temizlemek istiyorum ama hiç halim yok ,
salonu elle sildim kocayla iş yapmak ne kadar zormuş
Kocan da iş yapıyorsa iyi ama yapmıyorsa zor tabi
canim tesekkur ederim. ictim limon da ictim tuzsuz ayranda ictim. disari ciktim yuruyuste yaptim ama yok. ictigim su kaliyo benimle balon gibi oldu elim yuzum
Bol bol su iç canım o zaman
aldım odevımı bu kac gundur bacagımı ıncıtmısım pek bısey yapamadım
Geçmiş olsun canım
Yapmaya çalışıyorum ama bu karantina dönemi mutfaktan çıkamıyorum
Hepimiz aynıyız
Eline sağlık canım hiç yapmadım dediğimiz de bile bir sürü iş yapıyoruz aslında
Valla bnmkiler cok kirlenmisti useniyordum bugun tertemiz oldular. Insanin evi temiz olunca ayri bir mutlu oluyr
Kesinlikle

Ben bugün sadece yemek yapıp bulaşık ve çamaşır makinesi boşalttım doldurdum.evden çalışınca telefonum durmadı.donusumumuz 2 haftaya çıktı.onumuzdeki 2 hafta çalışacam.sonraki 2 hafta evde olcam Allah'ın izniyle.irtibati koparmayalim.sizin kadar düzenli ev işi yapamasam da sadık takipcinizim.Allaha emanet olun

Ay kıyamam ,kaç yaşlarında basliyo bu korkular

Ödevi yaptım her kızartma yaptığımda siliyorum ama nasıl yağ oluyor anlamadım. Kızin ödevleri bittikten sonra öğretmenine mektup yazdık hergün ödevin fotosunu çekip yolluyoruz öğretmene bide eba dan test çözdü ruyor. Oğluma yoğurt yaptım çorba yaptım eşimi dezenfekte ettim :) evi süpürüp çamaşır suyu deterjan karisimiyla sildim banyo yu wc yi çamaşır suyuyla fırçalayıp yıkadım nevresimleri değiştirdim tek kızımın kiler yarına kaldı bu kadar yapabildim.

Ev süpürüp sildim çamaşır yıkayıp astım
Eline sağlık canım
Her zaman beklerim
Geç geliyorsun mübarek, ben erken yatıyorum
Nasıl kocan evi iyi temizliyor mu
Bugün süpürdüm evi sadece. Mutfağım yerine domates damlatmış kız onu bile silmedim içimden gelmiyor. :/
Hemen çık bu moddan hemen hemen, elin işlesin ki ruhun huzursuz olmasın
Başladın mı işlemeye?
Eline sağlık canım
Aspiratör zaten tamamdı
Buzdolabı ve bulaşık makinesi silindi :)
Eline sağlık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…