Sen öyle yazınca banyo ve wcyi köpurte köpürte yıkayasım geldi14.25-15.20 arasi yapilanlar
Salon supuruldu
Koridor supuruldu
Yerler silindi
Tuvalet ve banyolar kopurte kopurte yikandi
Lavobolar musluklar parlatildi
Klozet camasir suyuna belendi
Yemek ocaga kondu pisiyor
Beyaz esyalarimi yeni silmistim temiz
Davlumbazida aksam silerim
Öldum bittim ama ev mis gibi temizlik kokuyor
Valla bnmkiler cok kirlenmisti useniyordum bugun tertemiz oldular. Insanin evi temiz olunca ayri bir mutlu oluyrSen öyle yazınca banyo ve wcyi köpurte köpürte yıkayasım geldiama temizler.yarın yıkarım
Tabi canım temizlik gibisi varmı ellerine sağlıkValla bnmkiler cok kirlenmisti useniyordum bugun tertemiz oldular. Insanin evi temiz olunca ayri bir mutlu oluyr
Sagol canimTabi canım temizlik gibisi varmı ellerine sağlık
Kocan da iş yapıyorsa iyi ama yapmıyorsa zor tabiBugün yemeğim var mutfağıda temizlemek istiyorum ama hiç halim yok ,
salonu elle sildim kocayla iş yapmak ne kadar zormuş
Bol bol su iç canım o zamancanim tesekkur ederim. ictim limon da ictim tuzsuz ayranda ictim. disari ciktim yuruyuste yaptim ama yok. ictigim su kaliyo benimle balon gibi oldu elim yuzum
Geçmiş olsun canımaldım odevımı bu kac gundur bacagımı ıncıtmısım pek bısey yapamadım
Hepimiz aynıyızYapmaya çalışıyorum ama bu karantina dönemi mutfaktan çıkamıyorum
Eline sağlık canımBugün evi ellemedim valla.rutin yatak toplama ev havalandırma. Kahvaltı yaptık. Bul.mak.boşalttım. süt pişirdim yoğurt mayaladım.öģle makarna yaptım. Birazdan Salaya yapacam malzemelerini yıkıyor um. Akşama mantı yapcam.bugünde öyle olsun
KesinlikleValla bnmkiler cok kirlenmisti useniyordum bugun tertemiz oldular. Insanin evi temiz olunca ayri bir mutlu oluyr
yapıyorum dıye daha beter pısletmıyorsa ıyı dıyelım benımkısı o kategorideKocan da iş yapıyorsa iyi ama yapmıyorsa zor tabi
Ay kıyamam ,kaç yaşlarında basliyo bu korkularDersler çok yoğunlaştı bu aralar hiç bişey izlemeye fırsat bulamıyor ama takmış kafasına hırsız hırsız, uyumuyor diyorum hırsızlar çıkamazlar herkez evlerinde ama anlamıyoryanımda yatıriyorum yine aynı.
6 yaşindan sonra başlıyor galiba yada benimki öyle, dönem dönem böyle korkuları oluyor. bi sene karanlıktan korkuyordu bi sene canavar lar gölgeler şimdi de hırsızAy kıyamam ,kaç yaşlarında basliyo bu korkular
Canım çok geçmiş olsuncanim tesekkur ederim. ictim limon da ictim tuzsuz ayranda ictim. disari ciktim yuruyuste yaptim ama yok. ictigim su kaliyo benimle balon gibi oldu elim yuzum
Aynen canimKocan da iş yapıyorsa iyi ama yapmıyorsa zor tabi
Bol bol su iç canım o zaman
Geçmiş olsun canım
Hepimiz aynıyız
Eline sağlık canımhiç yapmadım dediğimiz de bile bir sürü iş yapıyoruz aslında
Kesinlikle
Eline sağlık canımEv süpürüp sildim çamaşır yıkayıp astım
Her zaman beklerimBen bugün sadece yemek yapıp bulaşık ve çamaşır makinesi boşalttım doldurdum.evden çalışınca telefonum durmadı.donusumumuz 2 haftaya çıktı.onumuzdeki 2 hafta çalışacam.sonraki 2 hafta evde olcam Allah'ın izniyle.irtibati koparmayalim.sizin kadar düzenli ev işi yapamasam da sadık takipcinizim.Allaha emanet olun
Geç geliyorsun mübarek, ben erken yatıyorum
Hemen çık bu moddan hemen hemen, elin işlesin ki ruhun huzursuz olmasınBugün süpürdüm evi sadece. Mutfağım yerine domates damlatmış kız onu bile silmedim içimden gelmiyor. :/
Eline sağlık canımÖdevi yaptım her kızartma yaptığımda siliyorum ama nasıl yağ oluyor anlamadım. Kızin ödevleri bittikten sonra öğretmenine mektup yazdık hergün ödevin fotosunu çekip yolluyoruz öğretmene bide eba dan test çözdü ruyor. Oğluma yoğurt yaptım çorba yaptım eşimi dezenfekte ettim :) evi süpürüp çamaşır suyu deterjan karisimiyla sildim banyo yu wc yi çamaşır suyuyla fırçalayıp yıkadım nevresimleri değiştirdim tek kızımın kiler yarına kaldı bu kadar yapabildim.
Eline sağlık canımAspiratör zaten tamamdı
Buzdolabı ve bulaşık makinesi silindi :)
Günaydın negom ilk defa bu kadar erken ödevimi yapmak nasip oldu. Kahvemi yapıp içtim bile.....4 Nisan Ödevi
Bugün kendimize bakalım, kişisel bakım yapalım, bir kahve içelim, bir film izleyelim
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
mehlika8346
tijeen
Psikolojik Deliii
CKbeautyandsheer
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
Amazing family
Z zeynebzeyneb
pawlover
Gamze_nur08
SchonerDuft
_Sitare_
-Aykiz-
Mor Vampirella
chentiq
Saricivcivcikcik
askrhpozitif
K klbk33
meva888
Nurnur71
O1deren87
D dstn33
C Calcifer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?