Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dik dik dik huuuuu
Ya seni var ya küstüm
Var ya istemeye istemeye baktım ödeve. Yapamayacağımı söylemeye gelmiştim aslında. Çünkü mutfaktan çıkamadım sabahtan beri çok yorgunum..odeve baktım ve yapmaya karar verdim
Boş ver ya yapma o zaman
Kızlar ya beyaz yun halıma cay dokuldu cıkaramıyorum Arap sabunuyla sildim leke cıkarıcıyla sildim olmadı Baska neyle cıkarabılırım
Canım aklında olsun çay dökülünce önce kağıt havlu eski bez ne varsa onunla bastır silme emdir çayı, tampon yap yani bunu bir kaç sefer yap. Direk silersen halı lekeyi kusar sildikçe.
Narspirin sprey var 101 de o çok güzel çıkarıyor lekeyi, bulaşık makinesi parlatıcısı da deneyebilirsin
Ellerine sağlık canım

Emdırdım aslında ama yinede olmadı parlatıcı hıc aklıma gelmedi bir deneyeyim cok Sagol

Emdırdım aslında ama yinede olmadı parlatıcı hıc aklıma gelmedi bir deneyeyim cok Sagol

Yün halı çok zor içinde nerdeyse hiç çay kalmamalı. Üstten emdiriyosun ama o ilk döküldüğünde hemen dibe iniyo. Dipteki yüzünden kuruyunca geri kusuyo.
Gerekirse su dökücen üstten az alttan havluyla emicek o dipten inen çayı

Allahım bugün ödeve bakamadım diye içim içimi yiyordu akşamda olsa yaparım dedim açtım baktım tam bugün yaptiklarim kişisel temizlik ve maske kremler havada uçuştu prensesler gibiyim banyo yapıp bebişim uyuttum eşimde film cips gecesi planlamıştık değneğin keyfime

Cok sagol canım buyuk olcude temizlemeyı basardımda hala gpzume carpuyor

Ödevi dün gece yapmaya başladım zaten amma denk geldi.
Maya maskesi yapabiliriz birde.
Ve dün bugün saç kesim günüydü onuda dikkate alıp kesene şifa olsun inş
Kesim günü dün akşam 9 gibi bitti inşallah bugün kesmedin saçınıama maya maskesi yapılabilir

Bugün eşim evdeydi öyle fazla bişi yapamadım
Küçük wc yi temizledim
Holü sildim
Evi supurdum
Saç bakimi yaptım
Çamaşır attim
Ödevimi yerime getirip birşeyler izledim .katarsis diye bi program var youtebadan izledim burcu esmersoyun hayatını dinledim,bide bi çocuk gelinin hayatını dinledim
:)

Yarın ;
Nohut
Pilav
Şu bebeğe yapamadığım ıspanak( ıspanakları doğradım hazırladım ) 3 gündür yapamadım
Nevresim değiştirme
Çamaşır atma
Kuruyan çamaşırları yerlestirme
Bebeğimi yıkama
Bulaşık makinasini bosaltma
Bi oda temizleme

Küsme kız ölürüm ben sana. Gelecem pek yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…