Ya seni var ya küstümDik dik dik huuuuu
Boş ver ya yapma o zamanVar ya istemeye istemeye baktım ödeve. Yapamayacağımı söylemeye gelmiştim aslında. Çünkü mutfaktan çıkamadım sabahtan beri çok yorgunum..odeve baktım ve yapmaya karar verdim
Canım aklında olsun çay dökülünce önce kağıt havlu eski bez ne varsa onunla bastır silme emdir çayı, tampon yap yani bunu bir kaç sefer yap. Direk silersen halı lekeyi kusar sildikçe.Kızlar ya beyaz yun halıma cay dokuldu cıkaramıyorum Arap sabunuyla sildim leke cıkarıcıyla sildim olmadı Baska neyle cıkarabılırım
Ellerine sağlık canımSabah mak.çamaşır attım
Ortalığı topladım yataklar falan
Bi güzel evi süpürdüm
Sildim
Toz aldım
Wc lavoboyu yîkadım
Banyoyu sildim
Ebeveyn banyosu nu yîkadım
Kızımı yıkadım
Ben yıkandım
Çocukların tırnaklarını kestim.
Namaz kıldım. Sonra koltukta uyumuşum ay bayılmışım resmen.sonra kalktım yine abdest alıp namaz kıldım. Çorba yaptım.bir mutfak dolabı ve bulaşık mak.dış yüzeyini sildim
Çamaşır astım
Bulasikarı makinaya koydum .yemek yapacam birazdan
Emdırdım aslında ama yinede olmadı parlatıcı hıc aklıma gelmedi bir deneyeyim cok SagolYa seni var ya küstüm
Boş ver ya yapma o zaman
Canım aklında olsun çay dökülünce önce kağıt havlu eski bez ne varsa onunla bastır silme emdir çayı, tampon yap yani bunu bir kaç sefer yap. Direk silersen halı lekeyi kusar sildikçe.
Narspirin sprey var 101 de o çok güzel çıkarıyor lekeyi, bulaşık makinesi parlatıcısı da deneyebilirsin
Ellerine sağlık canım
Emdırdım aslında ama yinede olmadı parlatıcı hıc aklıma gelmedi bir deneyeyim cok Sagol
Allahım bugün ödeve bakamadım diye içim içimi yiyordu akşamda olsa yaparım dedim açtım baktım tam bugün yaptiklarim kişisel temizlik ve maske kremler havada uçuştu prensesler gibiyim banyo yapıp bebişim uyuttum eşimde film cips gecesi planlamıştık değneğin keyfime4 Nisan Ödevi
Bugün kendimize bakalım, kişisel bakım yapalım, bir kahve içelim, bir film izleyelim
malipina
Bonus
@hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@mehlika8346
@tijeen
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
M merve_eymen
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
@pawlover
@Gamze_nur08
@SchonerDuft
@_Sitare_
@-Aykiz-
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
askrhpozitif
@klbk33
meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
Cok sagol canım buyuk olcude temizlemeyı basardımda hala gpzume carpuyorYün halı çok zor içinde nerdeyse hiç çay kalmamalı. Üstten emdiriyosun ama o ilk döküldüğünde hemen dibe iniyo. Dipteki yüzünden kuruyunca geri kusuyo.
Gerekirse su dökücen üstten az alttan havluyla emicek o dipten inen çayı
Kesim günü dün akşam 9 gibi bitti inşallah bugün kesmedin saçınıÖdevi dün gece yapmaya başladım zaten amma denk geldi.
Maya maskesi yapabiliriz birde.
Ve dün bugün saç kesim günüydü onuda dikkate alıp kesene şifa olsun inş
Kesim günü dün akşam 9 gibi bitti inşallah bugün kesmedin saçınıama maya maskesi yapılabilir
Küsme kız ölürüm ben sana. Gelecem pek yakındaYa seni var ya küstüm
Boş ver ya yapma o zaman
Canım aklında olsun çay dökülünce önce kağıt havlu eski bez ne varsa onunla bastır silme emdir çayı, tampon yap yani bunu bir kaç sefer yap. Direk silersen halı lekeyi kusar sildikçe.
Narspirin sprey var 101 de o çok güzel çıkarıyor lekeyi, bulaşık makinesi parlatıcısı da deneyebilirsin
Ellerine sağlık canım
aaaaa terliksuu gelmis kiz nerelrdesin yaa aksamda yine geldin aklima. niye gelmedin hicKüsme kız ölürüm ben sana. Gelecem pek yakında
senin yuzunden ilk yazacagim da orda kalmis yarim yarimbugün rutin isten baska birsey yapmadim
ramazan temizlig
aaaaa terliksuu gelmis kiz nerelrdesin yaa aksamda yine geldin aklima. niye gelmedin hic
Beni görünce elin ayağına dolaşıyor Ayşem heycanlaniyon gi farkın da mısın. Sende mi bana hayransin yoksasenin yuzunden ilk yazacagim da orda kalmis yarim yarim
hayranim tabi yav gozumuz seni aradi hepBeni görünce elin ayağına dolaşıyor Ayşem heycanlaniyon gi farkın da mısın. Sende mi bana hayransin yoksa
Antidepresan içtim uyustum kaldım bı köşede. Uyku uyku. Kendime gelemedim. Saman gibi bı kafa. Yeni yeni biraz iyiyim. Uyku azaldı çok şükür.hayranim tabi yav gozumuz seni aradi hep
Utanma Ayşem. Ben hayranlara alışkınım gi.hayranim tabi yav gozumuz seni aradi hep
kullaniyor musun halaAntidepresan içtim uyustum kaldım bı köşede. Uyku uyku. Kendime gelemedim. Saman gibi bı kafa. Yeni yeni biraz iyiyim. Uyku azaldı çok şükür.
Evet şimdi iyiyim ama. İki üç gündür daha iyi. Saman gibi değil en azındankullaniyor musun hala
burda herkes is yapti bir ben evi supurup birakiyorum ilham oluyomussun banaBol bol uyurken evim göçtü tabiki. Sevgili negom nasıl cikcaz bu işin içinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?