Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydinlar :) :)
ödevi yapayım birazdan:)
kahvaltıya ne hazırlıyosunuz siz kızlar ya
Ben pişi yapmayı düşünüyorum icraata geçemedim henüz :) tost, yumurta salatası, patates salatası, mantar soteleyip üzerine sucuk bide kaşar rendeliyorum ben inşallah fikir olur :)

Ben pişi yapmayı düşünüyorum icraata geçemedim henüz :) tost, yumurta salatası, patates salatası, mantar soteleyip üzerine sucuk bide kaşar rendeliyorum ben inşallah fikir olur :)

bunları yapmaya çok üşeniyorum bu siralar. kahvaltılik nelerine yetmiyo dersin sanmistim zeynep

zeytin salatası,çökelek salatası,zahter salatası,cevizli biber(muammara da denir),sarımsaklı zeytinyağlı köz biber,biber salçalı tuzluyoğurt,çökelek kavurması,tuzluyoğurt kavurması,aklıma bunlar geldi şimdilik..seç beğen yap

sizin eve yerlesesim geldi mali
neler saydin sen öyle ya

Bende üşeniyorum valla ama kızım isyan ediyor hergün peynir zeytin yumurta mı diyor

benimki de soruyo sürekli bugün ne yicez diye ama yumurtayi duyunca onun için yeterli oluyo şimdilik

Günaydın hayırlı sabahlar ödevi aldım
Günaydın canım
Ütü vermemiş
bonusun alıntısı da kalmış

aksam canavarca hisle temizlik aski geliyor sabah kalkiyorum hepsi sönmüs

Günaydın canım
Bugün sucuklu yumurta yaptım, her gün mutlaka bir çeşit yapıyorum hatta iki. Kahvaltılıkları tabağa koyarım üşenmem meyve de koyarım. Sonra yazayım ben madde madde neler yaptığımı
bunları yapmaya çok üşeniyorum bu siralar. kahvaltılik nelerine yetmiyo dersin sanmistim zeynep
Olmaz öyle ya kahvaltı mühim
Sandalyeleri daha geçen gün sildim ,ama masayı yine silerim
Tamam canım
Canımsın

asıl sen benim caanımsın

gel yerleş kuzum her gün yaparım sana ben ama çok ekmek yediriyo bu meretler

ekmek galp ben mali ama seni yoramam beybi hergun

insanin memleketi torpilli olur mu ya ahanda oluyo işte

bizde mesela orman köyüymüş. hiç bişey bulunmazmis. evinde yumurta pisen zengin sayilirmis nerde saydıklarini kahvaltıda yemek malim. yeterince dram yaptıysam kahvaltıya gecelim

işte nego yapa yapa biktim gina geldi

sen nasıl hala isyan bayrağını cekmedin, kizlae nasıl cekmedi anlamadim

hep derim bi hataylı asla aç kalmaz diye
gel gel zeytin salatası yapcam şimdi

Hoh howw yazmış bile

Gunaydin kizlar
kk birinci noteri ben erken kalktigim icin genelde pogaca simit corek takiliyorum.
Ama hem cocuklarin sevdigi hemde pratik olan firinda patates kahvaltida iyi oluyor.
3-4 tane patates(cubuk cubuk dogruyrm)
az yag
Tuz
Kekik
Karistir firina at guzel oluyor. Cocuklar olunca kirmizi biber atmiyorum ama kirmizi biberle daha guzel oluyr. Kizartmanin masum sekli yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…