Düzenli Evimiz & Hayatımız

Görürüm ben
Benim de arka balkon öyle ama orayı hiç kulllanmıyorum ıvır zıvır var.
Eline sağlık canım

Ya kaç gündür derin temizlik yapmadın ondan ağır geldi sanırım anlamadım
Burda da 2 gün önce şiddetli lodos vardı 3 gün falan sürdü tüm tozu toprağı kılı saçı getirmiş

Bende bu saate kadar evi süpürdum daha silmedim banyo wc temizledim balkona hali seriyorum ben çocuklar hava güzel olunca çıkıyorlar onu da süpürdum renkliler çıktı onları serdim beyazları katlayıp yerleştirdim mutfak cekmecelerini düzenledim çocuklara çorba yaptım şimdide tüm evin tozunu alıcam çarşafları attım onlar çıkar onlarida asarım sonra akşam yemeği :))

negom sinirliysen boynun kesin ondan tutulmuştur ben sinirleneyim kafami çevirdiğim gibi boynum tutulur sıcak suyla bı duş al istersen.
Duşa sıra gelirse alıcam
Bende öğlen çıkarıyorum güneş alsınlar diye

Çokmu sizinde hala yazıyo bitirsin ki bende bırakim hemen küçüğün yanına gidiyo kaynatıyolar
Çok değil normal aslında ama bunun ödev değil evde eğitim olduğunu anlamak istemiyor hala benim ki, okul da yaptığınız şeyleri artık evde yapıyorsunuz diyorum ama tabi birde küçük var onun etkinlikler var
Kızlar halıları ve koltukları ne ile siliyorduk. Bol mikrop kılan bi karışım varmı
Ben bulaşık makinesi tableti ile siliyorum
Sağlık olsun da herşey hallolur
Sağlık kalmıyor ki bu kadar stresten yorgunluktan

3 balkonu da pürü pak ettim. Karşı komşum aradı ateşi çıkmış dünden beri düşmüyormuş hastaneye gitmiş :/ inş Bir şeyi yoktur ya severim kadını. :/
Benim de okb yavaştan yokluyor geçen balkondan konuştuk acaba bana da geçmiş midir diye başladım :/

Eşim esnek çalışmada. Genelde evde.gece çalışıyor. E haliyle iş yaptırmıyo
Bugün etrafı topadim.
Kahvaltı yaptık topladım
Makinaya bul.attım çalıştırdım.
Mak.ćamaşır. kattım yarın sabah ćalistiracam
Duş aldım namaz kıldım
10kilo un vardı.hepsini plastik bidonlara aktardım
Bir legen hamur mayaladım ekmek yapacam
Evi süpürecektim eşim illa yeni supürdunyarın süpür dedi.tamam dedim hiç uzülmedim
Saçlarımı kuruttum için yatak odası ni dik süpürge yle süpurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…