- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Burda da 2 gün önce şiddetli lodos vardı 3 gün falan sürdü tüm tozu toprağı kılı saçı getirmişGörürüm ben
Benim de arka balkon öyle ama orayı hiç kulllanmıyorum ıvır zıvır var.
Eline sağlık canım
Ya kaç gündür derin temizlik yapmadın ondan ağır geldi sanırım anlamadım
Duşa sıra gelirse alıcamnegom sinirliysen boynun kesin ondan tutulmuşturben sinirleneyim kafami çevirdiğim gibi boynum tutulur sıcak suyla bı duş al istersen.
Bende öğlen çıkarıyorum güneş alsınlar diyeBende bu saate kadar evi süpürdum daha silmedim banyo wc temizledim balkona hali seriyorum ben çocuklar hava güzel olunca çıkıyorlar onu da süpürdum renkliler çıktı onları serdim beyazları katlayıp yerleştirdim mutfak cekmecelerini düzenledim çocuklara çorba yaptım şimdide tüm evin tozunu alıcam çarşafları attım onlar çıkar onlarida asarım sonra akşam yemeği :))
Bilmiyorum ki canım bir şey olmaz heraldeKızlar yasak var ya şimdi site bahçesinde çöp atabilir miyiz acabakomşularım tarafından çok sevilen bir kişi olduğum için şikayet ederler falan
Yaptım kurtuldum Bonus darısı başınaHoh hovv negoya bak
Kahvaltı, çocuklara görüntülü görüşme özet derken saat kaç oldu.
Kalkıyorum şimdi başka kaldımı yapmayan
Daha ödevler var ödev kontrolü var imdaaaaaaat
Sağlık olsun da herşey hallolurDaha ödevler var ödev kontrolü var imdaaaaaaat
Çok değil normal aslında ama bunun ödev değil evde eğitim olduğunu anlamak istemiyor hala benim ki, okul da yaptığınız şeyleri artık evde yapıyorsunuz diyorum amaÇokmu sizinde hala yazıyo bitirsin ki bende bırakim hemen küçüğün yanına gidiyo kaynatıyolar
Ben bulaşık makinesi tableti ile siliyorumKızlar halıları ve koltukları ne ile siliyorduk. Bol mikrop kılan bi karışım varmı
Sağlık kalmıyor ki bu kadar stresten yorgunluktanSağlık olsun da herşey hallolur
Beni kandirip uyumussun
cok kotuydum ya ayakta uyudm resmen. kendime geldim ama iyi olduBeni kandirip uyumussun
Ama her mutfağı süpürüşte orayı da süpürüp siliyorum cücük kadar zatenKiz 2 hafta oldu tasinali hala ne muafligi
Sende artik herkes gibisin
Kalk yika balkonunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?