Düzenli Evimiz & Hayatımız

Nego balkonun birini eşim önceki gün düzenledi diğeri zaten düzgün çiçekler var sadece

Gece gece kurabiye yaptım siz uyurken Eşim iş yerine götürecekti canım çıktı yapana kadar. Sonra tepsileri yıkadım.
Sabah Kahvaltı sonrası mutfak toplandı
Bulaşıklar makineye girdi
Ocak silindi
Fırın iç dış silindi
Kettle iç dış temizlendi
Yemek yapıldı
Yendi mutfak toplandı
Wc lavabo çamaşır suyuyla yıkandı
El bezleri çamaşır suyuna basıldı. Bu kadar

İyi geceleer bugün öğlen bi dolap kurmaya başladık 4 gibi mola verdik onun pisliklerini süpürdüm sildim dolabı sildim derken regl geldi, zaten ilacımı bulamıyorum eczanelerde baş ağrım da vardı ikisi bir beni bi güzel bayıttılar. Kalkınca da tuvalet lavabo cifledim mutfağı toparladım biraz da örgü ördüm şimdi gene bayılcam

koli ya bildigimiz karton olandan
Olur bence
Kaça kadar süremiz var. Yen temizlesem? Biliyorsun ben yapınca dip Köşe yapmadan duramam. Orada da bayağı bir çekmece dolap falan var..
Süre yok müsait olduğun her zaman yapabilirsin, istersen toplu olarak yapabilirsin
Ellerim çok kötü oldu kızlar iş güç bıraktım vallahi. Kanıyor. Duzelene kadar mola verdim kendime
Geçmiş olsun canım
Eline sağlık canım
Kizlaaar merhaba :) bende vakumlu torbalardan arıyorum kisliklarimi kaldırmak için internetten baktım fiyatlarına set olarak 70 lira falan fiyatı uygun geldi tereddüt ettim. Önerdiğiniz bir marka vs var mı
Marka hakkında bilgim yok maalesef ama uygun oluyor genel de zaten fiyatları
Geçmiş olsun canım
Eline sağlık canım
Günaydın
Günaydın
Hayırlı sabahlar herkese
Günaydın
Günaydınnnn güzel bir gün olur insallah
Günaydın
Günaydın Nego uyanmadinmi :) ödeve bakmaya gelmistim
Günaydın vaktim olmadı erken girmeye
Günaydın hayırlı sabahlar
Günaydın
Günaydın kızlar nasılsınız
Günaydın
günaydın kızlar:) :)
Günaydın

Kizlaaar merhaba :) bende vakumlu torbalardan arıyorum kisliklarimi kaldırmak için internetten baktım fiyatlarına set olarak 70 lira falan fiyatı uygun geldi tereddüt ettim. Önerdiğiniz bir marka vs var mı

ben metro marketten aldığımdan daha çok memnun kaldim. netten aldığım setin icindekiler daha çabuk bozuldu. metronunkiler sapasağlam duruyo. ama ordakiler de aşırı pahalı biz mecbur kalıp almıştık metrodakini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…