Düzenli Evimiz & Hayatımız

Fiyatlar ne alemde artış var mı?
Hem nasıl herşeye 5er 10ar lira zam geldi.resmen krizi fırsat bildiler.bi sebzelerde düşüş var biraz o da mevsimi geliyo diye sanırım.ama yardım furyası başladı Allah'tan.herkes birbirine yardım ediyo.marketin önüne büyük sepetler koyduk.herkes bişeyler alıp ihtiyacı olan alsın diye poşet poşet doldurup koyuyo sepete

O gavurluğu çok iyi yaparlar askıda ekmek gibi askıda sebze iyiymiş faydası dokunandan allah razı olsun

O gavurluğu çok iyi yaparlar askıda ekmek gibi askıda sebze iyiymiş faydası dokunandan allah razı olsun
Sadece sebze değil ekmek yumurta süt un bakliyat gıda olan ne varsa alıp koyuyolar.ihtiyacı olan alıyo,gerçi durumu iyi olup fırsatçılık yapan uyanıklar da var.mesela adam pahalı içki falan almış kendine,dışarı çıkıp sepetten ekmek alıyo götürüyo. bişey diyemiyosun işte ,komşuma alıyom diyo

Hepsini yaptım sokak iti gibi dışardan gelmiyodum,nası böle tombik oldum ben de annamadım

Ben size camdan bakan hanım ev kızıydım işte 8 yaşında salmıyolardı beni anca evcilik oynuyodum her yere bişeyler yazıyodum.

Bi komşu kızı vardı canan pis gelirdi bize sadece ablamla ders yapardı sizmisiniz beni almayan bende onlara bakarak susam sokağı izleyerek okumayı söktüm okula gitmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…