burdan ora nası bulaşsın uleCorono var
burdan ora nası bulaşsın ule
yok valla herşey aynı.her yer kapalı, gündüz kısmi,akşam da 21den sonra tam ohaldeyiz.10unda bitecekti. 17sine kadar uzattıkar.30una kadar kısmi ohal devam bakalım bekliyoruzBulaşır o zıkkımın köküora nasıl bi gelişme var mı?
yok valla herşey aynı.her yer kapalı, gündüz kısmi,akşam da 21den sonra tam ohaldeyiz.10unda bitecekti. 17sine kadar uzattıkar.30una kadar kısmi ohal devam bakalım bekliyoruz
Hem nasılFiyatlar ne alemde artış var mı?
Günaydın dünki ödev tamam13 nisan ödevi
Kombiyi silmek
Plastik kapları koyduğumuz yeri düzenlemek
malipina
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
@pawlover
@Gamze_nur08
@_Sitare_
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
Aynen iyiki gidip gördüm.gerçi bana korona olarak geri döndü ama olsunmalipina İyi ki virüsten önce buraya gelmiş görmüşsün aileni bi müddet olamıycak zaten
Hem nasılherşeye 5er 10ar lira zam geldi.resmen krizi fırsat bildiler.bi sebzelerde düşüş var biraz o da mevsimi geliyo diye sanırım.ama yardım furyası başladı Allah'tan.herkes birbirine yardım ediyo.marketin önüne büyük sepetler koyduk.herkes bişeyler alıp ihtiyacı olan alsın diye poşet poşet doldurup koyuyo sepete
Sadece sebze değil ekmek yumurta süt un bakliyat gıda olan ne varsa alıp koyuyolar.ihtiyacı olan alıyo,gerçi durumu iyi olup fırsatçılık yapan uyanıklar da var.mesela adam pahalı içki falan almış kendine,dışarı çıkıp sepetten ekmek alıyo götürüyo. bişey diyemiyosun işte ,komşuma alıyom diyoO gavurluğu çok iyi yaparlaraskıda ekmek gibi askıda sebze iyiymiş faydası dokunandan allah razı olsun
Sen bana yaşlı mı diyon
Sen bana yaşlı mı diyon
Tenk yuu çok incesinİçindeki çocuğa bi hediye göndermek istemiştim ulan ne yaşlısıbizdeki dirilik kimde var 80 ler çocuğuyuz biz
Tenk yuu çok incesin
Hepsini yaptım sokak iti gibi dışardan gelmiyodum,nası böle tombik oldum ben de annamadımSen ifakken sokakta oynayıp çizgi film izlemiyosan başka tabi
Hepsini yaptım sokak iti gibi dışardan gelmiyodum,nası böle tombik oldum ben de annamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?