demekki sokağa çıkan da tombik çıkmayan daBen size camdan bakan hanım ev kızıydım işte 8 yaşındasalmıyolardı beni anca evcilik oynuyodum her yere bişeyler yazıyodum.
Bi komşu kızı vardı canan pis gelirdi bize sadece ablamla ders yapardısizmisiniz beni almayan bende onlara bakarak susam sokağı izleyerek okumayı söktüm okula gitmeden
demekki sokağa çıkan da tombik çıkmayan da
ben sabahtan öğlene çizgi film izlerdim,öğleden akşama kadar da sokakta oynardım ama olmayınca olmuyo işte hep bıngıııl hep bıngıl
bonus yalnız değildirAblam herşeyi yemezdi ben 2 tabak yerdim neden
bonus yalnız değildir
midemizde ikinci tabağa her zaman yerimiz vardır
Negom günaydın haftasonu cam silme dahil bayağı iş yaptım...Bugün akşam kalan 3 videomu dinlicem diyeyimEline sağlık canım
Eline sağlık canım
Sende çok yaşa
Eline sağlık canım
Yazık olmuş takıma, neyse size zarar gelmemiş ya
GünaydınKombiyi silerim, kullanınca kaplar karışıyor ve her kullanınca düzenlemiş oluyorum şuan düzenlilerbu arada günaydınn
kombiyi nerde gordun
Beklediğini yaz fikir olsunBu bekledigim ödev değil mesela
GünaydınGünaydın
GünaydınGünaydın
Günaydın
GünaydınGunaydin kizlar sabah kalktim hamur yaptim. Onun mayalanmasini bekliyrm. Birazdan bazlama yapacagim. Kombiyi gecen balkon dolabini silerken silmistim. Plastik kaplarimda duzenli
GünaydınGünaydın dünki ödev tamambenim plastik kaplarla oğlan oyun oynadığı için günde yüz kere düzeltilip bozuluyor ama kombiyi silerim
Bende sen gibiydim ama sıskaydımdemekki sokağa çıkan da tombik çıkmayan da
ben sabahtan öğlene çizgi film izlerdim,öğleden akşama kadar da sokakta oynardım ama olmayınca olmuyo işte hep bıngıııl hep bıngıl
GünaydınNegom günaydın haftasonu cam silme dahil bayağı iş yaptım...Bugün akşam kalan 3 videomu dinlicem diyeyim
anamm o neeydi gızUtanç verici lan anam demişti ki siz evlendiz tencereler küçüldüsiz diyo kibarlığa bak
Hangi çocuk yeşil mercimeği iki tabak yer
sıskalık da neymiş şişkoluk dururkeneGünaydın
Beklediğini yaz fikir olsun
Günaydın
Günaydın
Günaydıneline sağlık canım
Günaydın
Bende sen gibiydim ama sıskaydım
Günaydıneline sağlık canım
GünaydınGünaydın kızlar
günaydın limonsuzumGünaydın kızlar
ben bilmiyuur sizin dillBalkonda çileğim var ilaç veremem gübre niyetine ne vereyim ona ya bilen var mı?
Bu hızla giderse ayda 1 çilek verir
ben bilmiyuur sizin dill
Vafalı limonsuz giniydin
günaydın limonsuzum
Günaydın
kasımpatı en sevdiğimmKasımpatılar var sonbaharda açtılar sonra budadım şimdi biri deli gibi uzuyo ayçiçeği gibi olacak sersematayım sana.
Çilek bildiğin çilek ya
kasımpatı en sevdiğimm
çileği biliom da gübre olayını bilmiyom.ben biberlerin saksı toprağına haşlanmış yumurta kabuğu koyuyodum ,bazen de sulandırılmış azcık süt ,toprağın minerali artsın diye yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?