Düzenli Evimiz & Hayatımız

demekki sokağa çıkan da tombik çıkmayan da
ben sabahtan öğlene çizgi film izlerdim,öğleden akşama kadar da sokakta oynardım ama olmayınca olmuyo işte hep bıngıııl hep bıngıl

Kombiyi silerim, kullanınca kaplar karışıyor ve her kullanınca düzenlemiş oluyorum şuan düzenliler bu arada günaydınn
Günaydın
kombiyi nerde gordun

Bu bekledigim ödev değil mesela
Beklediğini yaz fikir olsun
Günaydın
Günaydın
Gunaydin kizlar sabah kalktim hamur yaptim. Onun mayalanmasini bekliyrm. Birazdan bazlama yapacagim. Kombiyi gecen balkon dolabini silerken silmistim. Plastik kaplarimda duzenli
Günaydın eline sağlık canım
Günaydın dünki ödev tamam benim plastik kaplarla oğlan oyun oynadığı için günde yüz kere düzeltilip bozuluyor ama kombiyi silerim
Günaydın
demekki sokağa çıkan da tombik çıkmayan da
ben sabahtan öğlene çizgi film izlerdim,öğleden akşama kadar da sokakta oynardım ama olmayınca olmuyo işte hep bıngıııl hep bıngıl
Bende sen gibiydim ama sıskaydım
Negom günaydın haftasonu cam silme dahil bayağı iş yaptım...Bugün akşam kalan 3 videomu dinlicem diyeyim
Günaydın eline sağlık canım

Kasımpatılar var sonbaharda açtılar sonra budadım şimdi biri deli gibi uzuyo ayçiçeği gibi olacak sersem atayım sana.

Çilek bildiğin çilek ya
kasımpatı en sevdiğimm
çileği biliom da gübre olayını bilmiyom.ben biberlerin saksı toprağına haşlanmış yumurta kabuğu koyuyodum ,bazen de sulandırılmış azcık süt ,toprağın minerali artsın diye yani

Kabukların suyunu çiçeklere veririm zaten onada verim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…