Muhtemelen oyle cunku surekli kosturyorum. Esime kremle masaj yaptirdim insallah ise yarar.Eline sağlık canım
Eline sağlık canım
Tövbe estağfurullah ne oldu senin evdekilere kocan bey ev mi süpürdü neee
Maşallah diyelim
Geçen gün attığın oda mı, eline sağlık canım
Eline sağlık canım, eşininde.
Bulaşık makinesini boş çalıştır istersen bir, gideri temizlensin
Mekanik ağrı demişti bana doktor, ev işi yapmaktan maalesef
Kiz ne hareketsizligi ben hayatim boyunca bu kadar hareket ettigimi hatirlamiyorum. Mesela istahim iyi ama ona ragmen zayifliyorum.Hareketsizlikten maalesef
Ben parfüm deodorant kullanmam alerjim var. Ama çamaşır suyu kullanıyorum o çok zararlı işte. Bir de bulaşık makinesi tabletleri acayip kimyasal. Tam da durulanmıyormuş. Tabak çanakta kalıyormuşOna gelene kadar herkes kullandığı parfüme baksın önce hıh
Evde hareket etmeyle şöyle çıkıp dolaşmak aynı şey değil kiMuhtemelen oyle cunku surekli kosturyorum. Esime kremle masaj yaptirdim insallah ise yarar.
Kiz ne hareketsizligi ben hayatim boyunca bu kadar hareket ettigimi hatirlamiyorum. Mesela istahim iyi ama ona ragmen zayifliyorum.
Kiz ne hareketsizligi ben hayatim boyunca bu kadar hareket ettigimi hatirlamiyorum. Mesela istahim iyi ama ona ragmen zayifliyorum.
Ona gelene kadar herkes kullandığı parfüme baksın önce hıh
Yıkıldım adeta, isterdim ki ne münasebet, temizlik malzemeleri bizim canımız densin
Dogru soyluyorsun. Tamda yurunecek havalar ama eve tikilip kaldikEvde hareket etmeyle şöyle çıkıp dolaşmak aynı şey değil ki
İşte o yüzden, normalden fazla hareket etmeye başladığın için oluyor maalesefMuhtemelen oyle cunku surekli kosturyorum. Esime kremle masaj yaptirdim insallah ise yarar.
Üretim aşamaları bile zararlı kullandığımız hazır ürünlerin çoğu, fabrikaları onların atıkları. Yani çamaşır suyu doğaya çoook zararlı diyorlar ya (ben çok kullanmam bu arada) bir onla bitmiyor işte o zarar, ambalajlar, onların üretimi, aklımıza gelmeyen o kadar çok şey var ki günlük hayatta kullandığımız.Ben parfüm deodorant kullanmam alerjim var. Ama çamaşır suyu kullanıyorum o çok zararlı işte. Bir de bulaşık makinesi tabletleri acayip kimyasal. Tam da durulanmıyormuş. Tabak çanakta kalıyormuş
Biri durumuna yazmış da doğayı temizlik hastaları kirletiyor deniyor katılıyor musunuz diye, bende katılmıyorum dedimAslında hareketsizlik değilde yanlış hareketten.
En işi kadar vucudu yıpratan bişey var mı
Neymiş nolmuş iki görüş bildirseydim :))
Bende parfim kullanmıyorum senede 4-5 kere
Bende poşetlere naylonlara kılım nego market alışverişini boşaltınca öyle üzülüyorım ki bunların etkisi çok kötü olucak diyeİşte o yüzden, normalden fazla hareket etmeye başladığın için oluyor maalesef
Üretim aşamaları bile zararlı kullandığımız hazır ürünlerin çoğu, fabrikaları onların atıkları. Yani çamaşır suyu doğaya çoook zararlı diyorlar ya (ben çok kullanmam bu arada) bir onla bitmiyor işte o zarar, ambalajlar, onların üretimi, aklımıza gelmeyen o kadar çok şey var ki günlük hayatta kullandığımız.
Kısaca doğal olmayan her ürün zaten doğaya zarar veriyor, sigara dumanı, egzozu. Ya hu her şey. Ben şeye gıcık kapıyorum temizlik malzemeleri çok zararlı doğaya deyip kendi kullandıkları hiç bir ürüne bakmayanlara, birde bunu bahane edip temizlik yapmayanlara
Yani dünyayı hep beraber kirletiyoruz, senin kullandığın ürün daha çok benim ki daha az komik oluyor sadeceBende poşetlere naylonlara kılım nego market alışverişini boşaltınca öyle üzülüyorım ki bunların etkisi çok kötü olucak diye
Yani dünyayı hep beraber kirletiyoruz, senin kullandığın ürün daha çok benim ki daha az komik oluyor sadece
Uykun kaçmasın teyzeOyy dizlerimde ağrıyorhele bi çay yapim
Uykun kaçmasın teyze
Ay zorun ne o saate kadar duruyorsun3 te uyuyorum bee ne kaçmasışahsiyeti izliyorum bahane oluyo
Ay zorun ne o saate kadar duruyorsunşimdi bile uyuyabilirim
Şahsiyet neymiş bakayım
Canım negom gelemesem bile varligini hissetmek ne güzel daha sık gelmeye çalışacağım:)13 nisan ödevi
Kombiyi silmek
Plastik kapları koyduğumuz yeri düzenlemek
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
@pawlover
Gamze_nur08
@_Sitare_
Mor Vampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
İlk yayınlandığında izlemiştim bendeKızlar uyurken masal falan az sızıyorum sonra yatağa gelince uykum açılıyo.
Şahsiyet cinayetli falan seversin ben çok beğendim haluk abi efsane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?