11.30 ta maratona gidecektim guyaKucuk kiz uyuyunca bende yattim uyudum. 2. 30 saat uyumusum. Milletin evi piril piril oldu. Benimki savas alani
Ben hala ayilamadim. Sahurda pek bir sey yememistim ondan sanirim.Benimkide henüz pırıl değil
Bende hic yapmadim. Hep annem kv yaprdi. Simdi oralarada gidemiyoruz. Kendim denemek istiyorum ama cesaret edemiyrmBen de icli köfte yapmak istiyorum ama yakarsa diye korkuyorum
Bende uyudum daha yeni kalktım. Gidemde kalan işleri yapam. Evim pırıl olsun. Uykuyu da çektim oh ohBenimkide henüz pırıl değil
Hiç bir iş yapmadığım yetmez gibi yemek de yapmadım a kızlar. Yatıp durum
Oğlum 6 da kalkıyor o yüzden bana oglen oluyor o saatlerÇok erken değilmi
Sağol teyzesi.İyi ki doğmuş yavru allah hayırlı ömür versinhiç yapmadım nego içli köfte ama çok izledim yaparım bence eline sağlık şimdiden
Hiç üstüme alınmıyorum şahsenKim gi obsesif. Hepimiz pislikten kokusuyoz
Eline sağlık canımNegom ben şimdi bitirdim maratonu...Sayılır mı iki saatte yaptıklarım.....Küçük oğlumun odasının camını sildim. TV ünitesini temizledim. Mutfağı silip süpürdüm. Bu arada yemek de aradan çıktı. fırında tavuk eklendi dünden kalan çorba ve pilavın yanına....çöpleri boşalttım çöp kovasını sildim. Çöp kovasının olduğu mutfak dolabını sildim hani borular filan var ya onları sildim.
Hedefim bugün salonu tertemiz yapmak.....
Ah canım nasıl sevinmiş. Yok Ayşem gi. Obsesiflerin evini asla p.k püsürük götürmez. Bizimki gibi değil
Korkunun gözünü seveyimAşk olsun öyle mi dedim bennnego ceza verecek şimdi
Ben bişi yapmadım ya
Aaaa temizlik gibisimi var kız her yeri tellerim benn hergünnn
Yapa yapa alışıyor el canım.Ben de icli köfte yapmak istiyorum ama yakarsa diye korkuyorum
Sağlıkla nice yılları olsun inşallah
Nego oglunun dogum gunu kutlu olsun hayırlı yaşasın insallah ❤
Oglunun saglikli mutlu huzurlu nice guzel yillari olsun insallahNego
İyi ki doğmuş kuzucukBahtı açık olsun Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın inşAllah ❤
Nice mutlu yıllara sağlıkla huzurla öğretmenim ,yeni yaşın mübarek olsun
Ana kiz oğlunun muydu bende öğretmenimin doğum gününü kutladıydim
Nego oğluşunun doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara inş
Çok teşekkür ederim teyzeleri, kocaman Aminn diyorum dualarınızaRabbim hayırlı bereketli ömürler nasip etsin inşallah kuzuya.
Eline sağlıkBanyolar balkon tamamdiryarın derinlemesine oğlanın odasını temizlerim.oyuncaklarini ayiklar yıkarım.bir sürü ıvır zıvır var..sonra da Allah büyük dolap içleri var sırada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?