- 12 Haziran 2019
- 19.782
- 122.035
- 598
- 37
Yapa yapa alışıyor el canım.
Akşam yenecek sonuçta, bol su içilirse bir şey olmaz sanırımYani ertesi gün susuzluk çektirir mı manasında sormuştum
Niyetli niyetli çok yüklenme gi. Yazık sonra hasta olunBende yorgunum başım ağrıyor. Çok yoruyorum kendimi, kendime bir
Oluyorum zaten iki akşamdır iftara yakın başım ağrıyor, koşturduğum için susuz kalıyorum iyice, susuzluk yaramıyor hiç bana :/Niyetli niyetli çok yüklenme gi. Yazık sonra hasta olun
Tamamdır o zaman ben de yapayım inşallahAkşam yenecek sonuçta, bol su içilirse bir şey olmaz sanırım
Biz aslında yokuz terlik, bu gezegene fazlayızSanki farklı bir boyuttayim bende. Var gibi yok gibi ha ha.
Hangi gexegendeniz gi. Farklı biyerlerdeyiz demi. Uçup gidecez sonu.Biz aslında yokuz terlik, bu gezegene fazlayız
Bende ne yapsam ne yapsam dedim bu geldi aklıma, bugün büyük oğlumun doğum günü ona pasta yapıcam
Sana yapmadığın ödev mi versem ki
Günaydın canım
Günaydın canımamin
Nasılsın bonusum, geçti mi ağrılarınEhe kimler gelmiş
Algısı olmayanların giremediği gezegenHangi gexegendeniz gi. Farklı biyerlerdeyiz demi. Uçup gidecez sonu.
Sağol canımoğlunun doğum günü kutlu olsun negomben daha yeni gördüm kusura bakma teeeyy gece oldu
neli pasta yaptın
Oo bir adet tosbik gelmişNasılsın bonusum, geçti mi ağrıların
Algısı olmayanların giremediği gezegen
Sağol canım
Kümbet pasta yaptım
Oo bir adet tosbik gelmiş
Algısı olmayanların giremediği gezegen
Sağol canım
Kümbet pasta yaptım
Oo bir adet tosbik gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?