Düzenli Evimiz & Hayatımız

Rabbim korusun.
Hastaneye götürme imkanı var mı?

Hoş geldin canım
Ben de çok merak ettim

Dün vakitsizlik oldu yazamadım o an sonrada iftardı şarjdı kaldı.
Ama içimde kalmasın iki satır çıksın istiyorum.

Nego Bende malipina Malimin dediklerine katılıyorum. Tanıdığım en paylaşımcı insanlardan birisin. İnsan bunu içinden gelmeden yapamaz.
Allah gönlüne göre versin her konuda.

Özellikle bu konuda yapılıcaklara yönelik kimse üstünden tek bir kırıcı cümleni görmedim. O yüzden kimse senin şunu yapın demenden rahatsız olmadı.

Ben kendi adıma çok faydalandım burdan.
Bilmediğimi öğrendim yapamadığımı örnek aldım.
İş yapmaya burda başlamadık ama burda sevdik eğlenerek yaptık.
Arkadaşımızın hevesle anlattığı yaptıkları bizede zor gelmedi daha istekli yaptık.
Öyle zaman oldu ki kolumu kaldıramadım ama burda adımı gördüm bırakma dedim kendini.
Bunun anlamı çok büyük.

Kim gelip ne zırvalarsa zırvalasın sadece hasetindendir.
İlk günde burdaydım şimdide burdayım. Burda olanlar olarak biz herşeyi görüyoruz.

3 sene bitmiş bizimde tanışıklığımız iyi ki tanışmışız orda.

Yeri gelir aynı fikirde olmayız, yeri gelir alınırız birbirimize, yeri gelir kızarsın ❤
Bunlar sanal değil gerçek bir bağ olduğunu gösterir bana hep.
Gönülden severim güvenirim ❤

Ay canım yeni gördüm çok geçmiş olsun şimdi nasıl oldu kızın? Doktora gittiniz mi?

Ne ağlatıyorsunuz siz beni ya
Birilerine ufacık katkım olduğunu bilmek beni gerçekten çok mutlu ediyor, övünmek adına asla demiyorum (zaten bilen biliyor), derdi sıkıntısı olan insanlarız, hepimizin evin de hayatın da neler neler var, çoğunu bilirim, bazısını bilmem. O gün çok mutsuz üzgün biri burda okuduğu bir cümle ile mutlu olup yalnız değilim diyebiliyorsa eğer, işte bunu hissetmek paha biçilemez. Bunu iyi biliyorum çünkü sıkıntılı günlerim de buraya gelip de sayenizde çok gülmüş acımı unutmuşumdur.
Şükürsüzlük etme nego kendine gel çok demişimdir. İnsanın olduğu her yerde fikir uyuşmazlığı olur, kırgınlık yanlış anlama olur. Kardeş kardeşe oluyor da burda bizde mi olmayacak. Belki de en çok yanlış anlayıp bazen kızdığım bazen kırıldığım insan sendirsin çünkü neden kişi sevdiğine kırılır küser, sevmediği sadece sinir eder geçer gider hayatından.
Tabi bende seni çok kırmış kızdırmıştırım ama biliriz ki bir Bonus var bir nego var, bir derdi olunca amasız el uzatan
Doğrumuzla, yanlışımızla iyi ki varız. İnsan olalım sadece yeter

Kız ne güzel anlatmisin maşallah size

Ah canım çok üzüldüm, suçlama kendini, ne kadar süpürsen de o cam kırığı günler sonra bile çıkıyor bazen.
İyi mi şimdi
İyi şimdi Negoo kudurukluk yapıyor
M Musluk Suyu nasıl oldu kızın gi. Hep rüyamda seninle uğraştım. İyi mi durumu bebecigin.
Bende rüyamda hep cam kırıklarıyla uğraştım durdum. Şimdi iyi kuduruyor
M Musluk Suyu geçmiş olsun okurken icim yandi simdi nasil minik kuzun gecti mi
Saol canım
Günaydın ❤

M Musluk Suyu çok geçmiş olsun okuyunca çok üzüldüm de sonraki bıçaklı mesajlar acımı unutturdu
Saol canım piçak artık bi uzvum olacak sanırım
Keşke acile goturseydin çok ciddi bir olay olmuş canım Allah korusun minigi şimdi nasıl
Cam parçasını çıkarmasaydı üstüne kusmasaydı götürürdüm. Covid olmasa her şartta götürürüm gerçi ama bağışıklığı çok düşük grip olduğunda bile toparlanamıyor. Allah korusun..
Gunaydin herkese
M Musluk Suyu kuzun nasil ?insallah iyidir
İyi canım şükürler olsun
Rabbim korusun.
Hastaneye götürme imkanı var mı?
Şuanlık iyi bakalım inş hastaneye gitmek zorunda kalmayız
Benim de korkum o parçadan başka olması bakalım tetikte bekliyorum hareketlerinde değişiklik yok
Ay canım yeni gördüm çok geçmiş olsun şimdi nasıl oldu kızın? Doktora gittiniz mi?
Saol canım götürmedim malum korona var bağışıklığı da çok düşük. Bi belirti verirse o zaman götürücem. İnş bir şey olmaz.

Kızlar mesajlarınız için çok Saolun

Kız ben de duygulandım maşallah size sayfaya

Canım Allah iyilik versin. Şu mübarek günlerin hatrina. Rabbim zorla imtihan etmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…