- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
AminnnBitlikte savaşıyoruz biz ihtiyacı olanlara el uzatarak sizler evde kalarak :) bitecek inşallah
Rabbim korusun.Canım çok sıkıldı. İftardan sonra kızım bardak kırdı süpürdüm iyi süpürememişim yarım saat önce baktım öğürüyor bi çıkardı cam kırığı. Ağzı kan içinde kustu falan inş başka parça yoktur. Canım çok sıkıldı sanki boğazımda cam var öyle etkilendim. Bi yandan da kendimi suçluyorum nasıl görmedim diye
Hoş geldin canımNegocum meraba evet o benim psikolojik destek aldım biraz o hesabımı kapatılmasını istedim çünkü hep bebek üzerine o hesabim aynı mailden bu hesabı açmıştım sizin modunuzu düşürmek istemedim yazmadım ama uzaktan bakıyorum size
Bu bahaneyle banyoyu da yıkarım30 nisan ödevi
Banyo pas pası yıkamak
malipina
Bonus
@hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@zeynebzeyneb
pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
@M I N E R V A
@Yakud-u Anka
L Lice_sss
Ay canım yeni gördüm çok geçmiş olsunCanım çok sıkıldı. İftardan sonra kızım bardak kırdı süpürdüm iyi süpürememişim yarım saat önce baktım öğürüyor bi çıkardı cam kırığı. Ağzı kan içinde kustu falan inş başka parça yoktur. Canım çok sıkıldı sanki boğazımda cam var öyle etkilendim. Bi yandan da kendimi suçluyorum nasıl görmedim diye
Ne güzel kütüktür o öyle
Sağ ol canım hoş buldumHoş geldin canım
Ben de çok merak ettim
Çiçek miO mor çiçekler mine değilmiş baktım netten çan çiçeğiymiş. Minede vardı aldığım yerde demek karıştı isimleri
Ne ağlatıyorsunuz siz beni yaDün vakitsizlik oldu yazamadım o an sonrada iftardı şarjdı kaldı.
Ama içimde kalmasın iki satır çıksın istiyorum.
Nego Bende malipina Malimin dediklerine katılıyorum. Tanıdığım en paylaşımcı insanlardan birisin. İnsan bunu içinden gelmeden yapamaz.
Allah gönlüne göre versin her konuda.
Özellikle bu konuda yapılıcaklara yönelik kimse üstünden tek bir kırıcı cümleni görmedim. O yüzden kimse senin şunu yapın demenden rahatsız olmadı.
Ben kendi adıma çok faydalandım burdan.
Bilmediğimi öğrendim yapamadığımı örnek aldım.
İş yapmaya burda başlamadık ama burda sevdik eğlenerek yaptık.
Arkadaşımızın hevesle anlattığı yaptıkları bizede zor gelmedi daha istekli yaptık.
Öyle zaman oldu ki kolumu kaldıramadım ama burda adımı gördüm bırakma dedim kendini.
Bunun anlamı çok büyük.
Kim gelip ne zırvalarsa zırvalasın sadece hasetindendir.
İlk günde burdaydım şimdide burdayım. Burda olanlar olarak biz herşeyi görüyoruz.
3 sene bitmiş bizimde tanışıklığımız iyi ki tanışmışız orda.
Yeri gelir aynı fikirde olmayız, yeri gelir alınırız birbirimize, yeri gelir kızarsın ❤
Bunlar sanal değil gerçek bir bağ olduğunu gösterir bana hep.
Gönülden severim güvenirim ❤
Kız ne güzel anlatmisin maşallah sizeDün vakitsizlik oldu yazamadım o an sonrada iftardı şarjdı kaldı.
Ama içimde kalmasın iki satır çıksın istiyorum.
Nego Bende malipina Malimin dediklerine katılıyorum. Tanıdığım en paylaşımcı insanlardan birisin. İnsan bunu içinden gelmeden yapamaz.
Allah gönlüne göre versin her konuda.
Özellikle bu konuda yapılıcaklara yönelik kimse üstünden tek bir kırıcı cümleni görmedim. O yüzden kimse senin şunu yapın demenden rahatsız olmadı.
Ben kendi adıma çok faydalandım burdan.
Bilmediğimi öğrendim yapamadığımı örnek aldım.
İş yapmaya burda başlamadık ama burda sevdik eğlenerek yaptık.
Arkadaşımızın hevesle anlattığı yaptıkları bizede zor gelmedi daha istekli yaptık.
Öyle zaman oldu ki kolumu kaldıramadım ama burda adımı gördüm bırakma dedim kendini.
Bunun anlamı çok büyük.
Kim gelip ne zırvalarsa zırvalasın sadece hasetindendir.
İlk günde burdaydım şimdide burdayım. Burda olanlar olarak biz herşeyi görüyoruz.
3 sene bitmiş bizimde tanışıklığımız iyi ki tanışmışız orda.
Yeri gelir aynı fikirde olmayız, yeri gelir alınırız birbirimize, yeri gelir kızarsın ❤
Bunlar sanal değil gerçek bir bağ olduğunu gösterir bana hep.
Gönülden severim güvenirim ❤
İyi şimdi Negoo kudurukluk yapıyorAh canım çok üzüldüm, suçlama kendini, ne kadar süpürsen de o cam kırığı günler sonra bile çıkıyor bazen.
İyi mi şimdi
Bende rüyamda hep cam kırıklarıyla uğraştım durdum. Şimdi iyi kuduruyorM Musluk Suyu nasıl oldu kızın gi. Hep rüyamda seninle uğraştım. İyi mi durumu bebecigin.
Saol canımM Musluk Suyu geçmiş olsun okurken icim yandi simdi nasil minik kuzun gecti mi
Saol canım piçak artık bi uzvum olacak sanırımGünaydın ❤
M Musluk Suyu çok geçmiş olsun okuyunca çok üzüldüm de sonraki bıçaklı mesajlar acımı unutturdu
Cam parçasını çıkarmasaydı üstüne kusmasaydı götürürdüm. Covid olmasa her şartta götürürüm gerçi ama bağışıklığı çok düşük grip olduğunda bile toparlanamıyor. Allah korusun..Keşke acile goturseydin çok ciddi bir olay olmuş canım Allah korusun minigi şimdi nasıl
İyi canım şükürler olsun
Şuanlık iyi bakalım inş hastaneye gitmek zorunda kalmayızRabbim korusun.
Hastaneye götürme imkanı var mı?
Benim de korkum o parçadan başka olması bakalım tetikte bekliyorum hareketlerinde değişiklik yokM Musluk Suyu canım çok geçmiş olsun
şimdi daha iyi mi kuzucuk?
kendini de suçlama lütfen. zaten gözümüzün önünde yapiyolar ne yapiyolarsa. Allah beterinden saklasıninşallah çıkardığı parçadan başka da yoktur
Saol canım götürmedim malum korona var bağışıklığı da çok düşük. Bi belirti verirse o zaman götürücem. İnş bir şey olmaz.Ay canım yeni gördüm çok geçmiş olsunşimdi nasıl oldu kızın? Doktora gittiniz mi?
Kız ben de duygulandım maşallah size sayfayaNe ağlatıyorsunuz siz beni ya
Birilerine ufacık katkım olduğunu bilmek beni gerçekten çok mutlu ediyor, övünmek adına asla demiyorum (zaten bilen biliyor), derdi sıkıntısı olan insanlarız, hepimizin evin de hayatın da neler neler var, çoğunu bilirim, bazısını bilmem. O gün çok mutsuz üzgün biri burda okuduğu bir cümle ile mutlu olup yalnız değilim diyebiliyorsa eğer, işte bunu hissetmek paha biçilemez. Bunu iyi biliyorum çünkü sıkıntılı günlerim de buraya gelip de sayenizde çok gülmüş acımı unutmuşumdur.
Şükürsüzlük etme nego kendine gel çok demişimdir. İnsanın olduğu her yerde fikir uyuşmazlığı olur, kırgınlık yanlış anlama olur. Kardeş kardeşe oluyor da burda bizde mi olmayacak. Belki de en çok yanlış anlayıp bazen kızdığım bazen kırıldığım insan sendirsin çünkü neden kişi sevdiğine kırılır küser, sevmediği sadece sinir eder geçer gider hayatından.
Tabi bende seni çok kırmış kızdırmıştırım ama biliriz ki bir Bonus var bir nego var, bir derdi olunca amasız el uzatan
Doğrumuzla, yanlışımızla iyi ki varız. İnsan olalım sadece yeter
Canım Allah iyilik versin. Şu mübarek günlerin hatrina. Rabbim zorla imtihan etmesin.İyi şimdi Negoo kudurukluk yapıyor
Bende rüyamda hep cam kırıklarıyla uğraştım durdum. Şimdi iyi kuduruyor
Saol canım
Saol canım piçak artık bi uzvum olacak sanırım
Cam parçasını çıkarmasaydı üstüne kusmasaydı götürürdüm. Covid olmasa her şartta götürürüm gerçi ama bağışıklığı çok düşük grip olduğunda bile toparlanamıyor. Allah korusun..
İyi canım şükürler olsun
Şuanlık iyi bakalım inş hastaneye gitmek zorunda kalmayız
Benim de korkum o parçadan başka olması bakalım tetikte bekliyorum hareketlerinde değişiklik yok
Saol canım götürmedim malum korona var bağışıklığı da çok düşük. Bi belirti verirse o zaman götürücem. İnş bir şey olmaz.
Kızlar mesajlarınız için çok Saolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?