- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Ağzında kesik göremedik. Yutuyordu son anda korkup çıkardı.Ağzını yirtmistir büyük ihtimalle musluk. Ağzında çok mu kesik var. Kandan kusmustur
Korkma ağzına baktın miİşaret parmağımın ilk boğumu kadar. Yutamamış zaten
Bilmiyorum ki var mı yok mu koşturuyor evde
Başka var muydu yok muydu bilmiyorum ki zehir oldu gecemEn korktugum şeyinşallah bişey olmaz canım yutmamis ona da şükür
Musluk korkutmadan bir daha hele bakmaya calis. Allah'ın izniyle birşey yok ama nereyi kestiğini görmeye calis canimAğzında kesik göremedik. Yutuyordu son anda korkup çıkardı.
Korkma ağzına baktın mi
Baktık bir şey yoktu. İşin ilginci kan durdu boğazı mı kesildi ağzımı bilmiyorum. Ama öğürüp çıkardı ondan eminimMusluk korkutmadan bir daha hele bakmaya calis. Allah'ın izniyle birşey yok ama nereyi kestiğini görmeye calis canim
Canım çıkarmış korkmuş olsa bile alıp tekrar ağzına almaz korkma inşallah bişey olmaz kendini de suçlama elimizden gelenı yapıyoruz arada oluyor böyle kazalar rabbim beterinden korusunBaşka var muydu yok muydu bilmiyorum ki zehir oldu gecem
İnce çizik olmuştur o zaman belki dil altına filan baktınız mıBaktık bir şey yoktu. İşin ilginci kan durdu boğazı mı kesildi ağzımı bilmiyorum. Ama öğürüp çıkardı ondan eminim
Demek boğazına takıldı kesti canım.dikkatini çekmiş bı tane ağzına koymuş demek.baska olduğunu zannetmem. Ama kesik ne kadar acaba . Çok mu kan kustuBaktık bir şey yoktu. İşin ilginci kan durdu boğazı mı kesildi ağzımı bilmiyorum. Ama öğürüp çıkardı ondan eminim
Amin amin hepimiziCanım çıkarmış korkmuş olsa bile alıp tekrar ağzına almaz korkma inşallah bişey olmaz kendini de suçlama elimizden gelenı yapıyoruz arada oluyor böyle kazalar rabbim beterinden korusun
Dilini kaldırmadı az öncede baktım kan yok durmuş :/İnce çizik olmuştur o zaman belki dil altına filan baktınız mı
Yok yediklerini çıkardı bir de camdan 2 dk önce puding yedi ne kadar kan kustu bilemedim. Ama şuan kan yok ağzının içinde kesikte yok. Korkum başka olması inş yokturDemek boğazına takıldı kesti canım.dikkatini çekmiş bı tane ağzına koymuş demek.baska olduğunu zannetmem. Ama kesik ne kadar acaba . Çok mu kan kustu
Canım yutamaz zaten. İnşallah biseysi yok. Kanda azsa sıyırdı bı yerleri demekAmin amin hepimizi
Dilini kaldırmadı az öncede baktım kan yok durmuş :/
Yok yediklerini çıkardı bir de camdan 2 dk önce puding yedi ne kadar kan kustu bilemedim. Ama şuan kan yok ağzının içinde kesikte yok. Korkum başka olması inş yoktur
Rabbim korudu bakmasaydım yattığı yerden kaldırmasaydım gitmişti çocuk. Şimdide ayağımda tekmeleyip duruyor bir yeri acısa belli eder demi Saolun kızlar destekleriniz için.Canım yutamaz zaten. İnşallah biseysi yok. Kanda azsa sıyırdı bı yerleri demek
Ama için rahat etmezse röntgen çekiyorlar. Acilde hemen cektirirsin
Hastaneye gitmek istemiyorum çok korona çıkmış burda öyle söylüyorlar bakalım sabaha kötü olursa mecbur gideriz. Aynen öyle en çok canım yandı. Adam da orda söylenip durdu o ara bir güzel kavga da ettik.Kendini de suçlama canım. Sen istermisin böyle bişey olsun. En çok anaların canı yanıyor
Atıyom tutHastaneye gitmek istemiyorum çok korona çıkmış burda öyle söylüyorlar bakalım sabaha kötü olursa mecbur gideriz. Aynen öyle en çok canım yandı. Adam da orda söylenip durdu o ara bir güzel kavga da ettik.Hiçbir işe yaradığı yok ama kendini bir şey sanıyor it.
Böyle deme bak sonra adım piçakcıya çıkacakAtıyom tutüzme kendini canı yansa belli ederdi bence kuzucuk
Tamam tamam demiyomBöyle deme bak sonra adım piçakcıya çıkacak
Geçmiş olsun canım yaa şimdi nasıl iyi mi kuzucukCanım çok sıkıldı. İftardan sonra kızım bardak kırdı süpürdüm iyi süpürememişim yarım saat önce baktım öğürüyor bi çıkardı cam kırığı. Ağzı kan içinde kustu falan inş başka parça yoktur. Canım çok sıkıldı sanki boğazımda cam var öyle etkilendim. Bi yandan da kendimi suçluyorum nasıl görmedim diye
İyi canım uyudu şimdi. Her zaman ki hareketlerini yaptı uyurken bir şeyi yok sanırım inş yokturGeçmiş olsun canım yaa şimdi nasıl iyi mi kuzucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?