Düzenli Evimiz & Hayatımız

Başka var muydu yok muydu bilmiyorum ki zehir oldu gecem
Canım çıkarmış korkmuş olsa bile alıp tekrar ağzına almaz korkma inşallah bişey olmaz kendini de suçlama elimizden gelenı yapıyoruz arada oluyor böyle kazalar rabbim beterinden korusun

Baktık bir şey yoktu. İşin ilginci kan durdu boğazı mı kesildi ağzımı bilmiyorum. Ama öğürüp çıkardı ondan eminim
Demek boğazına takıldı kesti canım.dikkatini çekmiş bı tane ağzına koymuş demek.baska olduğunu zannetmem. Ama kesik ne kadar acaba . Çok mu kan kustu

Canım çıkarmış korkmuş olsa bile alıp tekrar ağzına almaz korkma inşallah bişey olmaz kendini de suçlama elimizden gelenı yapıyoruz arada oluyor böyle kazalar rabbim beterinden korusun
Amin amin hepimizi
İnce çizik olmuştur o zaman belki dil altına filan baktınız mı
Dilini kaldırmadı az öncede baktım kan yok durmuş :/
Demek boğazına takıldı kesti canım.dikkatini çekmiş bı tane ağzına koymuş demek.baska olduğunu zannetmem. Ama kesik ne kadar acaba . Çok mu kan kustu
Yok yediklerini çıkardı bir de camdan 2 dk önce puding yedi ne kadar kan kustu bilemedim. Ama şuan kan yok ağzının içinde kesikte yok. Korkum başka olması inş yoktur

Canım yutamaz zaten. İnşallah biseysi yok. Kanda azsa sıyırdı bı yerleri demek

Canım yutamaz zaten. İnşallah biseysi yok. Kanda azsa sıyırdı bı yerleri demek
Rabbim korudu bakmasaydım yattığı yerden kaldırmasaydım gitmişti çocuk. Şimdide ayağımda tekmeleyip duruyor bir yeri acısa belli eder demi Saolun kızlar destekleriniz için.

Ama için rahat etmezse röntgen çekiyorlar. Acilde hemen cektirirsin
Kendini de suçlama canım. Sen istermisin böyle bişey olsun. En çok anaların canı yanıyor
Hastaneye gitmek istemiyorum çok korona çıkmış burda öyle söylüyorlar bakalım sabaha kötü olursa mecbur gideriz. Aynen öyle en çok canım yandı. Adam da orda söylenip durdu o ara bir güzel kavga da ettik. Hiçbir işe yaradığı yok ama kendini bir şey sanıyor it.

Atıyom tut üzme kendini canı yansa belli ederdi bence kuzucuk

Geçmiş olsun canım yaa şimdi nasıl iyi mi kuzucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…