Buçukta ben giderBuçukta mı gidios
Ben kusur kalmıyım ben de geliyimBuçukta ben gider
Gel gel negom bence başladı. Benim daha onbeş dakikam var oh oh. Ayaklarımı uzattımBen kusur kalmıyım ben de geliyim
Ben de yataktayım hala köpecikle sarılıyozGel gel negom bence başladı. Benim daha onbeş dakikam var oh oh. Ayaklarımı uzattım
İsim olmasa valla ben yatar uyurdum. Ama çok fena halde evim mecbur kalkacamBen de yataktayım hala köpecikle sarılıyoz
Bonus can sesin çıkmadı hasta mı oldun nettin kız
Gelem yardımaİsim olmasa valla ben yatar uyurdum. Ama çok fena halde evim mecbur kalkacam
Yok valla gi hiç hevesli degilimde özele gel bir iki mesaj atam. Sen benim yerime heveslenin. Öyle fena haldeyimBende yataktayım. Ne heveslisiniz maşallah bugün
Hele o kimdip a t u l i denen şahıs pakladı her yeri
Senin evin temiz kız. Yorgunsan yat gitsinSanki piste temiz evi elden geçirticeksiniz ilahi
A benimde sahur duruyor. Utandım da soylemediydim sen söyledin aha haNe yapılması gerek bi yüzleşeyim
Yataklar toplanacak 3 oda
Ev süpürülcek
Mutfak sahurdan duruyo makine boşaltılıp yerleştirilcek
Çamaşır ve banyo paspası yıkanıcak
Banyo silincek
Yemek ve tatlı düşünülcek
Benim evim niye böyle uçuyor ya kizlar. Ortanca gazoz dökmüş küçük güzel zivamis üstü başı gazoz. Onu değiş çamaşır çamaşır oy oy
A benimde sahur duruyor. Utandım da soylemediydim sen söyledin aha ha
Aldım valla. Bende yazdım gitti. Ucuyor mutfak. Makinede dolu.Hiç utanmadan yazdım örnek al
Senin evin temiz kız. Yorgunsan yat gitsin
Aldım valla. Bende yazdım gitti. Ucuyor mutfak. Makinede dolu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?