Düzenli Evimiz & Hayatımız

Neler yaptım

Çamaşır katlayıp yerleştirdim
Mutfak masasını topladım
Çocuklara öğle yemeği hazırladım yediler
Banyoyu yıkadım, sonra duş aldım
Mutfak masasını tekrar topladım
Sandalyeleri üstten sildim
Mutfağı süpürdüm, yerini sildim
Karnıyarık içini pişirdim
Çocuklarla eşim ilgilendi tabi bu arada

İki oda süpürüp sildim. Tozları duruyor. Mutfak topladim. Süpürüp silmedim. Üç paket çamaşır katladim yerleştirdim. Bebe durmadı uyutuyum devam. Menüler ne kızlar
Yayla çorbası, karnıyarık

Dün mantı yapmıştım

Ben marketten aldiklarimi çamaşır sulu bezle siliyorum sebze yeşillik 2gun bekletip sirkeli suda en az 5 dk bekletiyorum allahım hepimizi korusun

İki oda süpürüp sildim. Tozları duruyor. Mutfak topladim. Süpürüp silmedim. Üç paket çamaşır katladim yerleştirdim. Bebe durmadı uyutuyum devam. Menüler ne kızlar
En zoru bu menüler dün kıyma çıkardım köfte yaparım dedim ama hala ne yapayım diyorum çok kararsizim

ben de eşim kalktı markete git nohut al nohut yapayim dedim. beni yatırdı uyuttu şimdi markete gitti ne alirsa artık. bizim de yemek yok
fırında mücver yapmak geldi aklima. eski yoğurdum var yayla çorbası yapabilirim:)
tatlı elmali kurabiye var. bugün hafif yesem daha güzel olacak sanki:)

kaç dk da pisiyo patatesler canım:) ben direk atiyodum fırına folyo daha iyi olabilir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…