Yayla çorbası, karnıyarıkİki oda süpürüp sildim. Tozları duruyor. Mutfak topladim. Süpürüp silmedim. Üç paket çamaşır katladim yerleştirdim. Bebe durmadı uyutuyum devam. Menüler ne kızlar
Hiçbir şey yapmadim ki. Yemek yapsam yetecekTelefon
Terlik sen az soğu ben yapana kadar
Ben marketten aldiklarimi çamaşır sulu bezle siliyorum sebze yeşillik 2gun bekletip sirkeli suda en az 5 dk bekletiyorum allahım hepimizi korusunKorka korka mecburen markete gittim
Şimdi aldıklarımı sirkeli suya batırıp diğerlerini balkonda yıkayacağım
Çiçekleri balkona alacağım sulayacağım
Banyo paspasını da yıkadım
Nevresim değişecek
Buzdolabının içini sileceğim
Çamaşır toplayıp katlayacağım
Sonra da yemek ne çok işim varmış benim :)
En zoru bu menüler dün kıyma çıkardım köfte yaparım dedim ama hala ne yapayım diyorum çok kararsizimİki oda süpürüp sildim. Tozları duruyor. Mutfak topladim. Süpürüp silmedim. Üç paket çamaşır katladim yerleştirdim. Bebe durmadı uyutuyum devam. Menüler ne kızlar
Kumpir nasıl yapıyosun?Markete gittim pizza malzemesi aldım. Şehriye çorbası ve pizza yapicam. Yarına da belki kumpir olabilir. Aklıma bugün o da geldi.
Bimden konserve havuç patates bezelye alıyorum. Mayonez az yoğurt Rus salatası. Patatesleri de folyo ya sariyorum yıkayıp. Üç beş kesik atiyom fırına veriyom. Çıkınca patatesleri acip kaşar tereyağı koyuyom bide sicafgiylaKumpir nasıl yapıyosun?
Bimden konserve havuç patates bezelye alıyorum. Mayonez az yoğurt Rus salatası. Patatesleri de folyo ya sariyorum yıkayıp. Üç beş kesik atiyom fırına veriyom. Çıkınca patatesleri acip kaşar tereyağı koyuyom bide sicafgiyla
Kumpir nasıl yapıyosun?
Benim davul var bir saatte büyük patatesi kozler. Küçük patates 45 dakika civarındakaç dk da pisiyo patatesler canım:) ben direk atiyodum fırına folyo daha iyi olabilir:)
Benm menumde etli patates sulusu pilav cacik
Elmali kurabiyede pisiyor.
Benim davul var bir saatte büyük patatesi kozler. Küçük patates 45 dakika civarında
Etli patates sulusu. Etli patates yemeği mi oluyorBenm menumde etli patates sulusu pilav cacik
Elmali kurabiyede pisiyor.
Ne demek canım benim. İnşallah daha çabuk pişer ,o zaman ben de folyolayim:) teşekkür ederim terligim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?