Çok geçmiş olsun canım oruç tan oluyor galiba susuz kalıyoruz ondan dir belki kimden duysam aynını diyorBu hafta çok başım ağrıdı.
Terlikle konuştuktan sonra yattım sonra kalktım mutfağı topladım kızları uyuttum yine yattım falan filan
Şu günlere dayanmak için bize güç kuvvet veren rabbime şükürler olsun1 mayıs manevi ödev
Bugün şükür sebeplerimizi bir yere not edelim. Gün sonun da şükredecek ne kadar çok şeyimiz var görelim
Dileyen burda da paylaşabilir.
malipina
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@zeynebzeyneb
@pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
@M I N E R V A
@Yakud-u Anka
@Lice_sss
Çok geçmiş olsun canım oruç tan oluyor galiba susuz kalıyoruz ondan dir belki kimden duysam aynını diyor
Kimseyi takma canım zaten hiç başını ağrıtmana degmezler :) onlar bizi takip başını ağrıtsinlar :)Gündüz kafaya bişeyler takmamalı :))
Çok şükür saglimiz yerinde , eşim çocuklarım yanımda , kimseye muhtaç değilim, aklıma bunlar geldi şimdilik :)1 mayıs manevi ödev
Bugün şükür sebeplerimizi bir yere not edelim. Gün sonun da şükredecek ne kadar çok şeyimiz var görelim
Dileyen burda da paylaşabilir.
malipina
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@zeynebzeyneb
@pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
@M I N E R V A
@Yakud-u Anka
@Lice_sss
Ben de bu eve yapmak istemiyorum ama içim gidiyorBn bunun hastasıyım ama evim milattan önce kalma olduğu için alıp yapmıyorumyeni bir eve gidersem ancak o zaman düşünüyorum pek güzeller
Geçmiş olsun canımBu hafta çok başım ağrıdı.
Terlikle konuştuktan sonra yattım sonra kalktım mutfağı topladım kızları uyuttum yine yattım falan filan
Seni tanıtan Rabbime şükürler olsunŞu günlere dayanmak için bize güç kuvvet veren rabbime şükürler olsun
Ben sana kafana sadece toka tak diyorumGündüz kafaya bişeyler takmamalı :))
Ay nedennn ben memnun değilim kilomdan ama elimden de bişey gelmiyo
Aynen yukaridakilerde dunya yansa umurlarinda degil. Insallah onlarla ugrasmak zorunda kalmayizGünaydın canım
Günaydın canımumarım yukarıdan değildir bir sürü sıkıntı sonra.
Ay nedennn ben memnun değilim kilomdan ama elimden de bişey gelmiyo
Tahin pekmezle 45 kilodan 53 e çıktım ben, bir yıl da. Her gün bir kase tahin pekmez ve tahin helvası yiyerek.Nasıl gelmez kilo alanlara bak kız nasıl alıyolar. Yüksek kalorili besleniyolar. Bebe bisküvisi yiyen var. Tahin pekmezi ekmekle ye.
Kof değil tabi sağlıklı kilo al.
Şaka başkada boyun kaç bilmiyorum ama kilon fazla az tansiyon problemi falan olmuyomu?
Bonus gecmis olsun. Ramazanda bas agrisi herkesin ortak sorunu galiba.
Rahim pekmezle 45 kilodan 53 e çıktım ben, bir yıl da. Her gün bir kase tahin pekmez ve tahin helvası yiyerek.
Yine rahim yazmış klavyeTahin pekmezle 45 kilodan 53 e çıktım ben, bir yıl da. Her gün bir kase tahin pekmez ve tahin helvası yiyerek.
Acaba rahime iyi mi geliyorNedir bu tahinle derdin ne zaman tahin yazsan rahim oluyo
Acaba rahime iyi mi geliyor
158 boyum olmuyo tansiyon problemim stresli dönemler hariç tabiki. Bebe Büskivisi tek başına kilo yapmıyo ve bi süre sonra alerji yapıyo bende nedense.Nasıl gelmez kilo alanlara bak kız nasıl alıyolar. Yüksek kalorili besleniyolar. Bebe bisküvisi yiyen var. Tahin pekmezi ekmekle ye.
Kof değil tabi sağlıklı kilo al.
Şaka başkada boyun kaç bilmiyorum ama kilon fazla az tansiyon problemi falan olmuyomu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?