Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bu hafta çok başım ağrıdı.
Terlikle konuştuktan sonra yattım sonra kalktım mutfağı topladım kızları uyuttum yine yattım falan filan
Çok geçmiş olsun canım oruç tan oluyor galiba susuz kalıyoruz ondan dir belki kimden duysam aynını diyor

Çok şükür saglimiz yerinde , eşim çocuklarım yanımda , kimseye muhtaç değilim, aklıma bunlar geldi şimdilik :)

Bn bunun hastasıyım ama evim milattan önce kalma olduğu için alıp yapmıyorum yeni bir eve gidersem ancak o zaman düşünüyorum pek güzeller
Ben de bu eve yapmak istemiyorum ama içim gidiyor
Bu hafta çok başım ağrıdı.
Terlikle konuştuktan sonra yattım sonra kalktım mutfağı topladım kızları uyuttum yine yattım falan filan
Geçmiş olsun canım
Şu günlere dayanmak için bize güç kuvvet veren rabbime şükürler olsun
Seni tanıtan Rabbime şükürler olsun
Gündüz kafaya bişeyler takmamalı :))
Ben sana kafana sadece toka tak diyorum

Ay nedennn ben memnun değilim kilomdan ama elimden de bişey gelmiyo

Nasıl gelmez kilo alanlara bak kız nasıl alıyolar. Yüksek kalorili besleniyolar. Bebe bisküvisi yiyen var. Tahin pekmezi ekmekle ye.
Kof değil tabi sağlıklı kilo al.
Şaka başkada boyun kaç bilmiyorum ama kilon fazla az tansiyon problemi falan olmuyomu?

Tahin pekmezle 45 kilodan 53 e çıktım ben, bir yıl da. Her gün bir kase tahin pekmez ve tahin helvası yiyerek.

158 boyum olmuyo tansiyon problemim stresli dönemler hariç tabiki. Bebe Büskivisi tek başına kilo yapmıyo ve bi süre sonra alerji yapıyo bende nedense. Ya işte kendimi sıkıyorum kilo alcsm diye stres yapıyorum isteksiz. O zaman da aldığım kiloyu geri veriyorum. Artık umursamıyorum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…