- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Ekimde 9 olucak canım
Ay inşallah gelir yenisi .baktım nete ama sağlıklı bilgi bulamadım çok teşekkür ederim :)8 yaşında cikmaya başlıyo benim bildiğim azilar canım. erken değil yani:)
Aynen canım azı süt diş ı çıkarsa yenisi çıkmaz dedi inşallah çıkar ya endişe ettim bendeAzı diş değişmez mi diyo babası? Değişir canım niye değişmesin?
Ay inşallah gelir yenisi .baktım nete ama sağlıklı bilgi bulamadım çok teşekkür ederim :)
Benim hepsini dişçi çekti kökleri çok sağlammış dişlerim çıkmadan yenileri geliyodu canavar gibi dişler çifter çifter geziyodumAynen canım azı süt diş ı çıkarsa yenisi çıkmaz dedi inşallah çıkar ya endişe ettim bende
Şimdiye çoktan giderdik ama şu virüs olunca gidemedik canım doktora buda böyle oldu :)rica ederim canım benim
benimkiler de 8 9 yaşında düşüp yeniden cikmaya başlamıştı:) dusemezse diş doktoruna cektirmek lazim eğri cikmasin ağız yapısı bozulmasin diye:)
Şimdiye çoktan giderdik ama şu virüs olunca gidemedik canım doktora buda böyle oldu :)
Süt dişiyse çıkar canım neden çıkmasın babasına oruç vurmuş sanırımYa çocuklar azı dişlerini disiyorlar mi acaba kızlar bilgisi olan varmı eşim çıkmaz yeniden gitti dişi diye moralimi bozuyor
Niye çıkmasın gi. Çıkıyor benim oğlanın yeni çıktı on onbeş gün oluyor azı. Dokuz buçuk yaşında ona girecekAynen canım azı süt diş ı çıkarsa yenisi çıkmaz dedi inşallah çıkar ya endişe ettim bende
Nasıl oldu parnakEvi toparladım mutfağı toplamaktan yıldım. İftardan önce topluyorum sonra topluyorum çay faslını topluyorum şimdi sahur hazırlamaya başlarım ondann sonra toplarım. Atıcam kendimi yere Bülent ersoy gibi.
Yumurta akı çok iyi geldi acısı geçti küçüldü. İftarda hem masanın bacaklarını tutup hem yemek yedim bi yanda da kızla uğraştım. Herife güldü durdu. Gelde piçaklamaNasıl oldu parnak
Aman maşallah maşallah kız. Oku yatmadan bebeye kendine. O günde resim attiydin. Ertesi günü oldu hepYumurta akı çok iyi geldi acısı geçti küçüldü. İftarda hem masanın bacaklarını tutup hem yemek yedim bi yanda da kızla uğraştım. Herife güldü durdu. Gelde piçaklama
Okudum canım ya yıldızımız düşük herahalde. Rabbim beterinden korusun hepimiziAman maşallah maşallah kız. Oku yatmadan bebeye kendine. O günde resim attiydin. Ertesi günü oldu hep
Parmağına yüklenme hemen acıyabilirSahur bulaştığını da topladım. Evim de toplu. Yarına az iş çıkar. Yarın kızın baharlık ve yazlıklarını çıkarıp kışlıkları ı kaldırmayı istiyorum inş zor gelmez.
Bez sıkarken acıyor ya geçti sayılır yarına kalmazParmağına yüklenme hemen acıyabilir
Oooo seninle aynı kiloya gelmişim, ne güzelEn son 54 düm. Tartilmaya korkuyom. Sanki iki kilo daha gitti
Maşallah kız. Kaçtın ki senOooo seninle aynı kiloya gelmişim, ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?