Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ay inşallah gelir yenisi .baktım nete ama sağlıklı bilgi bulamadım çok teşekkür ederim :)

rica ederim canım benim
benimkiler de 8 9 yaşında düşüp yeniden cikmaya başlamıştı:) dusemezse diş doktoruna cektirmek lazim eğri cikmasin ağız yapısı bozulmasin diye:)

Aynen canım azı süt diş ı çıkarsa yenisi çıkmaz dedi inşallah çıkar ya endişe ettim bende
Benim hepsini dişçi çekti kökleri çok sağlammış dişlerim çıkmadan yenileri geliyodu canavar gibi dişler çifter çifter geziyodum Gelir merak etme

rica ederim canım benim
benimkiler de 8 9 yaşında düşüp yeniden cikmaya başlamıştı:) dusemezse diş doktoruna cektirmek lazim eğri cikmasin ağız yapısı bozulmasin diye:)
Şimdiye çoktan giderdik ama şu virüs olunca gidemedik canım doktora buda böyle oldu :)

Şimdiye çoktan giderdik ama şu virüs olunca gidemedik canım doktora buda böyle oldu :)

kendi düştüyse iyi zaten canım:) ama diğerleri sallanir dusemezse götürürsün:)

sıkma canını çok normal adı üstünde süt dişi. o kadar küçük dişi olan yetişkin gördün mü. çocukların süt dişleri minnacık oluyo. düşüp daha büyük ve sağlam olarak çıkacak:)

Yumurta akı çok iyi geldi acısı geçti küçüldü. İftarda hem masanın bacaklarını tutup hem yemek yedim bi yanda da kızla uğraştım. Herife güldü durdu. Gelde piçaklama
Aman maşallah maşallah kız. Oku yatmadan bebeye kendine. O günde resim attiydin. Ertesi günü oldu hep

Sahur bulaştığını da topladım. Evim de toplu. Yarına az iş çıkar. Yarın kızın baharlık ve yazlıklarını çıkarıp kışlıkları ı kaldırmayı istiyorum inş zor gelmez.
Parmağına yüklenme hemen acıyabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…