Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın hayırlı sabahlar :)
Günaydın canım
Günaydın negom başım çok ağrıyor bir Ramazan klasiği olarak dua eder misiniz?
Günaydın canım Allah şifa versin :/
Benim her aldiğimda düzenli tutuyorum o yüzden bu ödev cikincevir boşluk oluyor içimdedir de mutluluk tabi
Benim kapakları çok dağılıyor
Sana dün pas pas fotosu attım gördün mü
Bulaşık makinesi parlatıcısı dene canım

Bi' sert tavırla karşılarsa seni hayat
Bi' dirsek darbesi kadar da can yaksa
Buna da dayanacak o gücü bulursun
Sertlik kanında var hayatın, anladın mı hayatım?anlattım ben

Kaçıyorum iyi olmanın yetmediği o yerlerden
Karartan içimi kopkoyu renklerden
Topladım beni yerden
Yerle bir olduğum yerlerden ben

Güler yüzlü mü sandın?
Sertlik kanında var hayatın
Bu ilk arbedesi değil, sonuncusu asla onun değil umurunda
Kendin gibi mi sandın?
Sertlik kanında var hayatın
Bu ilk saldırısı değil, sonuncusu asla, kimisi dayanamaz fazla

Dur durdugun yerde
Duruyorum canım valla bebeğim iyi olsun da ben sabrederim. Ne vardı bende şöyle her işini yapan gezen tozan hamilelerden olsaydım diye demiyor değilim ama buna da şükür... Önemli ödevleri not ediyorum ama son günlerimi görürsem yapcam inşallah

Beeen kaçıyorum iyi olmanın yetmediği o yerlerden karartan içimi kopkoyu renklerdeen

M merve_eymen bak canım böyle alıyorsun kendin işliyorsun. İşlenmiş satılan da vardır sanırım. Ben kendime yapıcam da evin olsun diye bekliyorum
Günaydın canım

Günaydın canım Allah şifa versin :/

Benim kapakları çok dağılıyor
Sana dün pas pas fotosu attım gördün mü

Bulaşık makinesi parlatıcısı dene canım
Şimdi gördüm ve bayıldım ne kadar guzeller..Ben Şimdi işleyemem ama islenmislerini arastirayim ayyy süper
Ve bulaşık parlatucisiyla nasıl yapiyorum

Canım anlıyorum seni, bende ikinci de öyle oldum, temizlik sonrası düşük tehlikesi ile iğne hap yattım mecburen.
İnsan çok bunalıyor ana neyse ki zaman çok çabuk geçen bir şey.
Doğumdan eve geldim makineye çamaşır atmakla başladım işe, o kadar tak demişti canıma birine muhtaç olmak

cok bisey kalmamis yaparsın keyfine bak sen
Evet az kaldı ama hala riskli haftalardayım. 35i göreyim de başka bir şey istemiyorum. Bende günüm gelsin Doğuma hazırlanayım istiyorum rahat rahat Benim sıpalar aceleci davranıyor hep

Şimdi gördüm ve bayıldım ne kadar guzeller..Ben Şimdi işleyemem ama islenmislerini arastirayim ayyy süper
Ve bulaşık parlatucisiyla nasıl yapiyorum
Canım lekeye dök beklet sil bakalım çıkacak mı, bazen bir kaç ürün denemek gerekiyor maalesef

Beeen kaçıyorum iyi olmanın yetmediği o yerlerden karartan içimi kopkoyu renklerdeen

Bir çok kez öldüm, yeniden hayata döndüm
Biten filmi başına sardım kendimi orda gördüm
İzledim oyun bozanla oyuna dalmış saf ölümlüyü
Söküp atmak istedim içinden üzüntüyü
Ama nerde
Boşa gider her hamlem, sonu olmayan ahlem
Bir dönüş yok madem, hayal sarsın beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…