Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bir kere düzen oturunca sonrası çok kolay oluyor canım. Ev düzenli olunca kafa da rahat oluyor
Annen nasıl bu arada
Kızlar ya sizin böyle iş yaptığınızı okudukça çok canım çekiyor,resmen temizlik aşeriyorum
Az kaldı canım dayan, önemli olan bebeğin sağlığı şu an

Bi toz almıştım ben yönlerini değiştiriyolar o toza yanaşınca gidiyorlar hemen
yaa ne tozu ki? delik vardi tek tük cikiyorlardi cocuklar beslicez diye kek koyup onunu kapatmislar besliyiruz diye gelen gelmis o da yatagin arkasinda kaynamis karinca supurmek falan istemiyorum

yaa ne tozu ki? delik vardi tek tük cikiyorlardi cocuklar beslicez diye kek koyup onunu kapatmislar besliyiruz diye gelen gelmis o da yatagin arkasinda kaynamis karinca supurmek falan istemiyorum
Salatalık kabuğu ve limon kesip koyuyorlar ama etkili mi bilmem

Ya kızlar bende homend çay makinesi var. 2 seneye yakındırda kullanmıyordum 1 haftadır kullanıyorum inanılmaz bir ses çıkarıyor sanki TIR çalışıyor öyle bir ses. :/ içinde kireç te yok. Daha önce böyle gürültülü sesi yoktu :/ var mı bir püf noktası şu ses kesilsin

Benım makinenin markası farklı benimkinden de ses çıkıyor canım ama hiç bilmiyorum nasıl gider ses

Benım makinenin markası farklı benimkinden de ses çıkıyor canım ama hiç bilmiyorum nasıl gider ses
Aşırı bir ses acayip rahatsız ediyor beni ya evde sanki TIR var. Pratik diye ramazanda kullanayım dedim ama kaldırıxam yine. Uyuz oldum 1 haftadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…