Bir kere düzen oturunca sonrası çok kolay oluyor canım. Ev düzenli olunca kafa da rahat oluyorValla iftardan sonra da hemen bulaşıkları yerleştirdim demek ki insanın kendini bi düzene sokması gerekiyormuş
Yardımcı bayan da geldi ya anneme ev temiz ama demiş. Annem de tabii ki hasbeen temizliyor demiş ama asıl marifet temizlik topiğine girmekteymiş annem bilmiyor
Az kaldı canım dayan, önemli olan bebeğin sağlığı şu anKızlar ya sizin böyle iş yaptığınızı okudukça çok canım çekiyor,resmen temizlik aşeriyorum
Vallahi bugün uyus uyus yattım kızlar halsiz
simdi iyi misin?Vallahi bugün uyus uyus yattım kızlar halsiz
Belliydi sesinin çıkmamasındanVallahi bugün uyus uyus yattım kızlar halsiz
simdi iyi misin?
Kötü değilim üzülmeyin sadece halsiz oruçtan yarına geçer inşallahBelliydi sesinin çıkmamasından
Bi toz almıştım ben yönlerini değiştiriyolar o toza yanaşınca gidiyorlar hemenkizlar karincalari üzmeden nasil yollayabilirim fikri olan var mi
ay insallah.dinlen bol su icKötü değilim üzülmeyin sadece halsiz oruçtan yarına geçer inşallah
İyi ol heepKötü değilim üzülmeyin sadece halsiz oruçtan yarına geçer inşallah
yaa ne tozu ki? delik vardi tek tük cikiyorlardi cocuklar beslicez diye kek koyup onunu kapatmislar besliyiruz diye gelen gelmis o da yatagin arkasinda kaynamis karinca supurmek falan istemiyorumBi toz almıştım ben yönlerini değiştiriyolar o toza yanaşınca gidiyorlar hemen
Dur bulayım nettenyaa ne tozu ki? delik vardi tek tük cikiyorlardi cocuklar beslicez diye kek koyup onunu kapatmislar besliyiruz diye gelen gelmis o da yatagin arkasinda kaynamis karinca supurmek falan istemiyorum
Salatalık kabuğu ve limon kesip koyuyorlar ama etkili mi bilmemyaa ne tozu ki? delik vardi tek tük cikiyorlardi cocuklar beslicez diye kek koyup onunu kapatmislar besliyiruz diye gelen gelmis o da yatagin arkasinda kaynamis karinca supurmek falan istemiyorum
bunu deneyim hemenSalatalık kabuğu ve limon kesip koyuyorlar ama etkili mi bilmem
Ay yorumları okudum da karınca tozunun çocuklar var sen boşver kullanma Allah korusun ağızlarına filan atarlar üzülürümbunu deneyim hemen
Göz hizaların da eğil, lütfen gider misiniz de canımkizlar karincalari üzmeden nasil yollayabilirim fikri olan var mi
Ben o çıktığı delikleri silikonla kapattım Bonus cum demişti sonra iki kaçak çıktı sirke sıktım sürekli bi daha çıkmadılar canım :)kizlar karincalari üzmeden nasil yollayabilirim fikri olan var mi
Benım makinenin markası farklı benimkinden de ses çıkıyor canım ama hiç bilmiyorum nasıl gider sesYa kızlar bende homend çay makinesi var. 2 seneye yakındırda kullanmıyordum 1 haftadır kullanıyorum inanılmaz bir ses çıkarıyor sanki TIR çalışıyor öyle bir ses. :/ içinde kireç te yok. Daha önce böyle gürültülü sesi yoktu :/ var mı bir püf noktası şu ses kesilsin
Aşırı bir ses acayip rahatsız ediyor beni ya evde sanki TIR var. Pratik diye ramazanda kullanayım dedim ama kaldırıxam yine. Uyuz oldum 1 haftadırBenım makinenin markası farklı benimkinden de ses çıkıyor canım ama hiç bilmiyorum nasıl gider ses
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?