- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
O kadar emek ettin 1 taneden bir sey olmazben diyetteyken aksama kadar yemek hazirlayip keyfini esimin surmesi zoruma gidiyor
Ben hem yapmayi hem yemeyi hemde yedirmeyi severimben de yapıp yedirmeyi severimçok hoşuma gider güzel yemekler
hele böyle aşamalı yemekler var ya en sevdiğim onlar ama vaktim olmuyodu işe giderken:)
şimdi biraz çocuk büyüdü Corona yüzünden de evdeyiz bol bol uğraşıyorum
Ben hem yapmayi hem yemeyi hemde yedirmeyi severim
Bende cocuklardan firsat buldukca ugrasiylrum
Ne yapiyorsun mesela bizede fikir olur
Oo supermesela et tavuk falan haslicaksam en küçük ocak gözünde en kısık ayarda en az üç dört saat kaynatirim:) beyaz jolemsi suyunu cikaririm :) o su çok lezzetli oluyo :)
güvec yapacaksam sebzeleri tek tek kizartir ya da firinlar öyle pişiririm:)
herkesin bildiği tarifler aslında kuzu ya:)
iç pilavi, beşamel soslu fırın yemekleri, güveç yemekleri, terbiyeli corbalar falan:)
yarin güveç yapabilirim bak yazmisken
Oo superBende bu ara surekli yemek tariflerine bakiyorum farkli yemekler denemye calisiyrm.
Dedigin gibi ise giderken vaktimiz olmuyordu simdi vakit varken degerlendirmek gerekiyor
Buzluga bir seyler koyma kulturum hic yok. Buzlugumda su an sadece et tavuk sucuk tarzi seyler var. Annem hep taze taze yapardi bende oyle alismisim.vakif varken buzluğa çalışmak lazım aslında:) sonrası için çok iyi olur. ama bizim tayin durumumu var diye dolduramiyorum buzluğa
sen bol bol degerlendir yerin varsa. poğaça yap koy çocuklar için, kek yap, yemeklik şeyler yap:) belki yapiyosundur da deyim dedim
Buzluga bir seyler koyma kulturum hic yok. Buzlugumda su an sadece et tavuk sucuk tarzi seyler var. Annem hep taze taze yapardi bende oyle alismisim.
Dedigin gibi yapip denemek istiyorum aslinda
Hoşgeldinİyi akşamlar arkadaşlar topiği uzun süre önce takibe almışım aslında
Pandemi günleri olsun, ramazan olsun moral bozukluğuyla, uyku düzenim bozuldu. öğleden sonra uyanıp kahvaltı yapıp sonrada akşam yemeği hazırlıyarak günü bitiriyorum bu düzensizlik baş ağrısı da yapıyor haliyle .....
Hiç bir zaman titiz bir insan olamadım yaklaşık 4 senedirde çalışıyorum eve yardımcı arkadaş alıyordum, oda sağolsun bilirsiniz üsten üsten dolap, kapı baca açmadan 1 günde ne yapabilirse yapıp çıkıyordu ....
Daha plânlı, düzenli, dengeli olabilmek için aranızda olmak istedim. ayak uydurabilirmiyim, cabalıycam
eee o zaman hoşgeldim dimiii
Cok sagol deneyecegim mutlakapatates koyma mesela:) patatesli poğaça börek falan koyma tadi değişiyo patatesin:)
kek poğaça kurabiye falan baya hayat kurtarici oluyo:)
mozaik pasta koyarım arada o da çok güzel olur :)
sebze kavurup koyarım ama çok bekleyince güzel olmuyo:) maksimum iki üç ay beklemesi lazım bence:)
Uydurursunİyi akşamlar arkadaşlar topiği uzun süre önce takibe almışım aslında
Pandemi günleri olsun, ramazan olsun moral bozukluğuyla, uyku düzenim bozuldu. öğleden sonra uyanıp kahvaltı yapıp sonrada akşam yemeği hazırlıyarak günü bitiriyorum bu düzensizlik baş ağrısı da yapıyor haliyle .....
Hiç bir zaman titiz bir insan olamadım yaklaşık 4 senedirde çalışıyorum eve yardımcı arkadaş alıyordum, oda sağolsun bilirsiniz üsten üsten dolap, kapı baca açmadan 1 günde ne yapabilirse yapıp çıkıyordu ....
Daha plânlı, düzenli, dengeli olabilmek için aranızda olmak istedim. ayak uydurabilirmiyim, cabalıycam
eee o zaman hoşgeldim dimiii
Kendimi temizliğe öyle bir kaptırmışım ki sonuca bile bakamadım. Kim kazandıDuyduk duymadık demeyin
terliksuu ve @Bonus maratona çıkıyor. En çok hangisi iş yapacak oylamaya sunuyorum
malipina
@Bonus
@hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@zeynebzeyneb
pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
K klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
@M I N E R V A
@Yakud-u Anka
@Lice_sss
Henüz topiği tam olarak anlayamadım, zamanla... akşam saat 12 ye kadar bekledim kimse kalk mutfağı topla demeyince mecburen kalkıp temizleyip topladımUydurursun
Yapa yapa alışkanlık haline geldiHenüz topiği tam olarak anlayamadım, zamanla... akşam saat 12 ye kadar bekledim kimse kalk mutfağı topla demeyince mecburen kalkıp temizleyip topladım
Arkadaşlara bakıyorum benim bir haftada yapacağım işi bir günde yapıyorlar sankiii
Çok ayıpNe hatırlatıyosun25 gün sonra bıraktım eve kapanmayı koronayı hesap etmemiştim tabi motivem falan kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?