Düzenli Evimiz & Hayatımız

O kadar emek ettin 1 taneden bir sey olmaz ben diyetteyken aksama kadar yemek hazirlayip keyfini esimin surmesi zoruma gidiyor

ben de yapıp yedirmeyi severim çok hoşuma gider güzel yemekler
hele böyle aşamalı yemekler var ya en sevdiğim onlar ama vaktim olmuyodu işe giderken:)
şimdi biraz çocuk büyüdü Corona yüzünden de evdeyiz bol bol uğraşıyorum

Ben hem yapmayi hem yemeyi hemde yedirmeyi severim
Bende cocuklardan firsat buldukca ugrasiylrum
Ne yapiyorsun mesela bizede fikir olur

Ben hem yapmayi hem yemeyi hemde yedirmeyi severim
Bende cocuklardan firsat buldukca ugrasiylrum
Ne yapiyorsun mesela bizede fikir olur

mesela et tavuk falan haslicaksam en küçük ocak gözünde en kısık ayarda en az üç dört saat kaynatirim:) beyaz jolemsi suyunu cikaririm :) o su çok lezzetli oluyo :)

güvec yapacaksam sebzeleri tek tek kizartir ya da firinlar öyle pişiririm:)

herkesin bildiği tarifler aslında kuzu ya:)
iç pilavi, beşamel soslu fırın yemekleri, güveç yemekleri, terbiyeli corbalar falan:)

yarin güveç yapabilirim bak yazmisken

Oo super Bende bu ara surekli yemek tariflerine bakiyorum farkli yemekler denemye calisiyrm.
Dedigin gibi ise giderken vaktimiz olmuyordu simdi vakit varken degerlendirmek gerekiyor

Oo super Bende bu ara surekli yemek tariflerine bakiyorum farkli yemekler denemye calisiyrm.
Dedigin gibi ise giderken vaktimiz olmuyordu simdi vakit varken degerlendirmek gerekiyor

vakif varken buzluğa çalışmak lazım aslında:) sonrası için çok iyi olur. ama bizim tayin durumumu var diye dolduramiyorum buzluğa

sen bol bol degerlendir yerin varsa. poğaça yap koy çocuklar için, kek yap, yemeklik şeyler yap:) belki yapiyosundur da deyim dedim

Buzluga bir seyler koyma kulturum hic yok. Buzlugumda su an sadece et tavuk sucuk tarzi seyler var. Annem hep taze taze yapardi bende oyle alismisim.
Dedigin gibi yapip denemek istiyorum aslinda

Buzluga bir seyler koyma kulturum hic yok. Buzlugumda su an sadece et tavuk sucuk tarzi seyler var. Annem hep taze taze yapardi bende oyle alismisim.
Dedigin gibi yapip denemek istiyorum aslinda

patates koyma mesela:) patatesli poğaça börek falan koyma tadi değişiyo patatesin:)

kek poğaça kurabiye falan baya hayat kurtarici oluyo:)
mozaik pasta koyarım arada o da çok güzel olur :)
sebze kavurup koyarım ama çok bekleyince güzel olmuyo:) maksimum iki üç ay beklemesi lazım bence:)

Hoşgeldin

Cok sagol deneyecegim mutlaka
Az az yapiyordum fazla yapip kalanini buzluga atarim

Uydurursun

Evvelsi gün iftardan sonra salonu dip köşe temizledim.
Dün de önce çocuk odasını eşimle temizledik. Bazayı, ağır eşyaları çekti. Hepsini hallettik, kızımın dolabını düzelttik.
Yatak odasının çekilmedik yeri kalmadı. Her yeri çektik, temizledik.
En son ben mutfağa giriştim. Petek, fırın, ocak tezgahı cifle sildim. Buzdolabını çektim. Makineler çalıştığı için çekemedim. Iftara bir saat kala bıraktım.
Tuvalet banyo kaldı. Bir de camlar kaldı. Sürekli yağmur yağdığı için silmedim.
Bu arada nevresimleri de değiştirdim

Yapa yapa alışkanlık haline geldi bişeyi eksik yapınca dur şunuda halledeyim Kızlar olsa kesin yapardı diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…