site reklamı yapmak yasak yalnızKızlar merhaba. Benim gibi küçük evi olanlar için basit ve kullanışlı dekorasyonlar yapabilecekleri fikirleri araştırdım ve bunları aşağıda linkini verdiğim yazımda derledim. Sizler içinde faydası olacak bilgiler içeriyor diye düşünüyorum. Sizin de bu şekilde önerileriniz varsa yorumlarınızı almaktan mutluluk duyarım.
Küçük evler için pratik çözümler
Merhaba. faydası olur diye paylaşmıştım. Yasak olduğunu bilmiyordum.site reklamı yapmak yasak yalnız
Kız çocuk bakmayı beğenemiyon mubence sen ona ulvi sıfatlar bul , yigidim erim diye gaza getirsen belki eline viledayı bile alabilir
kakala kızdiyom ama onu da mi ben yapcam diyo
sanki ben babamin evinden buna hizmete geldim
o çocuğu tek başıma yapmadim ki mali bakacak başka seçeneği yokbugün koltukları sildircektim arada kaynadi. dur gelince koltuk kakalayamasam da sandalye kakalayim
kakala kızbak elalemin kasapları ne işler yapıyo elinden sarı bez düşmüyo de
elbet o camı açmak isteyecekgeçen diyo ki camlarin haline bak iyi bi silmek lazım. bunu derken de yeni bilek bandaji aldi geldi eve. bende sinir sıkışması var yapamıyorum çoğu şeyi artık:)
dedim elin kocaları cam siliyo çık sil camlari rahatsiz oluyosan. onu da mi ben silcem dedi. bu elle ben silecek değilim ya çek perdeni otur kirli deme ya da ac perdeni sil camını otur temiz temiz.
sonuçta perdeyi cekti oturuyo
elbet o camı açmak isteyecekkaçabilir ama saklanamaz silme kız bırak o silsin.benim camlar da leş leeş
yapma o zaman ya bırak, hiç bir cam sağlığından önemli değil.güneş görmek isteyen camı siler o kaddarsilemem ki malim:) bugün üç tane patates soydum bileğim ağrıdı. bilekten güç isteyen şeyleri yapamıyorum:)
Coronadan sonra belki birini tutariz :) kadın camları görüp kacmazsa
yapma o zaman ya bırak, hiç bir cam sağlığından önemli değil.güneş görmek isteyen camı siler o kaddar
kız evi poh götürsün nolcak sanki.zati korona var kimse kimseye gidip gelmiyo.bak keyfine yavvİstanbul'da güneş gördüğünüz de yok zaten artık malimyağmur yağıyo bu aralar:)
belki bilek bandajlarini takip uzerine eldiven geçirip silerim :) ben de aşırı rahatsizim ama napayim yani:)
Eshef ilenn kınıyorum hangi arkaşımı ne zaman tembelliğe teşvik etmişimPc den çalışıyo yoruluyorum pc başında diyo telde konuşurkende
Tabi yorulunca yatıp uyumak gerekiyogüldüğüme bakma M Musluk Suyu musluğa uyman an meselesi.
Etiketlediniz mi beni görmedim ki hiç..Ula seni kaç kere çağırdık ille davul zurna mı getirtek
zamanında etiketlemişizEtiketlediniz mi beni görmedim ki hiç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?