- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.282
- 88
Yarın yatıcam full kimse beni işe kaldıramaz. Kocam tezgahı boşaltırken, sağdan soldan bir bakıi attıkız gitti negoyla yariscam diye yamildi geldi. gerçi nego bahanesi işin. bol bol yamiliyo iş yapcam diye
Nego demesin tembellige tesvik ediyolar diye gidip de bi duzeltek M I N E R V A yi. kaldığı yerden is yapmaya devam etsin
Arada sırada bir şey olmazGeçmiş olsun sabaha dinlenmiş olarak kalkarsın inşallah, zorlamamak lazım
Yukarıda bir yerde çekiştirme planları bile gördümiyilikte yaramiyo anam bu kıza
Onu iftardan sonra yaptım zatii Ayşeeeeeciiddi diyorum sen yarin dinlen sadce tavuk corbası yap bebelere
Ee beni bırakın da siz ne yaptınız bakayım bugünyarına da is kalsın istersen biraz
Ben sadece içli köfte yaptım başka da bişey yokEe beni bırakın da siz ne yaptınız bakayım bugün
Bıgün aklımdan geçiyordu kız, ellerine sağlıkBen sadece içli köfte yaptım başka da bişey yok
Ayıp beee iyi niyetimiz yerle bir ediliyooorNego 'cum gelince lütfen yukarı sabitle
kk birinci noteri ayseMsb pawlover
Organ kaçakçıları bir, bu üçü iki.
Yeni gelecek arkadaşlar uzak durun. Yüksek tehlike, ölüm riski, fıtık riski, arıza riski
Hadi oradan kütletme niyetiyle olaya girip bu işi böbreklerimi sökmeye kadar götüreceniz utanmasanızAyıp beee iyi niyetimiz yerle bir ediliyooor
Ekmeğimizin peşindeyiz be minervaHadi oradan kütletme niyetiyle olaya girip bu işi böbreklerimi sökmeye kadar götüreceniz utanmasanız
fıtık riskiNego 'cum gelince lütfen yukarı sabitle
kk birinci noteri ayseMsb pawlover
Organ kaçakçıları bir, bu üçü iki.
Yeni gelecek arkadaşlar uzak durun. Yüksek tehlike, ölüm riski, fıtık riski, arıza riski
Yarın yatıcam full kimse beni işe kaldıramaz. Kocam tezgahı boşaltırken, sağdan soldan bir bakıi attıNeye bakıyorsun be, deyince kafamı tuttu sağa sola salladı Hasara bakıyormuş Kafanı nereye vurdun, dedi. Gitti geldi buzdolabını açtı kapattı, cins cüns bakıp Allah Allah deyip durdu
Böbrektir o böbrekEkmeğimizin peşindeyiz be minerva
Misafir mi gelicek, doğru söyle bile dediinsan üstü çalıştığını farkedince için elyın mi kaçtı diye bakmistir
Çekiştirirken falan hani, temizlikten olmadıysam muhakkak olur yanifıtık riskiaşk olsun görendee seni cekistirip silkelerken organlarini caldik sanacak
İki lokma yesem eksilmez paticiğiBöbrektir o böbrekLokumun pati vermeme sebebi belli, çocuk biliyor patisini verse iki gram butta gidecek
Gördünüz şimdi de yamyamlığa geçtiler. Patisi iki lokma yok zatenİki lokma yesem eksilmez paticiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?