- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.282
- 88
Bana çoluk çocuk dokunmasın yeter, evi uzay üasüne bile çeviririm
İyi geceler arkadaşlar bir aydan fazladır evdeydim. bu sabah ani bir kararla işe geldim şu andada kardeşimdeyim zanedersem yarın akşam üzeri eve gideceğim
Sabah kahvaltı, sonra sofra toplamaca, bulaşık makinasına savur ve kahvaltı bulaşıklarını dizme, yatağı topladım, kedimin kum, mama ve su bakımını yaptım sonrada duş alıp çıktım ...
Yok hasta değildi canım ama ev gibi kısıtlı bi alanda enerji atması çok zordu haklı olarak. Çok üzülüp çiftliği olan bi arkadaşımıza vermiştik. Çok zordu o anı babam abim herkes ağlamıştıpawlover o baktiginiz kurt hasta miydi hepsi mi öyle.olur. ay ama cok zor ya bisey olsa ölürüm ben de
Ne bayılması?
bahceli ev de olur mu dersin. cok uzülurler her türlüYok hasta değildi canım ama ev gibi kısıtlı bi alanda enerji atması çok zordu haklı olarak. Çok üzülüp çiftliği olan bi arkadaşımıza vermiştik. Çok zordu o anı babam abim herkes ağlamıştı
Bahçeli evde olur tabisi çok akıllılar lokum akılsız o müthiş akıllıydıbahceli ev de olur mu dersin. cok uzülurler her türlü
Yamıldım yamıldımbayılma ihtimali yüksek
lokuma neden öyle dediiinBahçeli evde olur tabisi çok akıllılar lokum akılsız o müthiş akıllıydı
Sen kim oluyorsun da lokuma, akılsız diyorsun?Bahçeli evde olur tabisi çok akıllılar lokum akılsız o müthiş akıllıydı
lokuma neden öyle dediiin
Akılsız demiyim tamam ama komut almıyo 7 aydır pati ver diye yalvarıyorum tık yokSen kim oluyorsun da lokuma, akılsız diyorsun?
Hayır kimsin sen bacım?
Dur kız beğenmedim şeysini düzelteyim eksi puan olarak şey ediveriyormuş
Belki pati vermek istemiyor! Belki pati vermeme yanlısıAkılsız demiyim tamam ama komut almıyo 7 aydır pati ver diye yalvarıyorum tık yokkaç paket ödül maması harcadım bana mısın demiyo. Kurta bi kere göstermek yetiyodu
Teşekkürler ama bunlar iş gibi değil sanki, toparlama oldu. halılarım yıkamada ve ben bahar temizliği yapmadım ev kirliellerine sağlık:) baya bi iş olmuş:)
Teşekkürler ama bunlar iş gibi değil sanki, toparlama oldu. halılarım yıkamada ve ben bahar temizliği yapmadım ev kirli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?