Düzenli Evimiz & Hayatımız

İyi geceler arkadaşlar bir aydan fazladır evdeydim. bu sabah ani bir kararla işe geldim şu andada kardeşimdeyim zanedersem yarın akşam üzeri eve gideceğim

Sabah kahvaltı, sonra sofra toplamaca, bulaşık makinasına savur ve kahvaltı bulaşıklarını dizme, yatağı topladım, kedimin kum, mama ve su bakımını yaptım sonrada duş alıp çıktım ...

ellerine sağlık:) baya bi iş olmuş:)

pawlover o baktiginiz kurt hasta miydi hepsi mi öyle.olur. ay ama cok zor ya bisey olsa ölürüm ben de
Yok hasta değildi canım ama ev gibi kısıtlı bi alanda enerji atması çok zordu haklı olarak. Çok üzülüp çiftliği olan bi arkadaşımıza vermiştik. Çok zordu o anı babam abim herkes ağlamıştı

bahceli ev de olur mu dersin. cok uzülurler her türlü

Bahçeli evde olur tabisi çok akıllılar lokum akılsız o müthiş akıllıydı
Sen kim oluyorsun da lokuma, akılsız diyorsun?
Hayır kimsin sen bacım?

Dur kız beğenmedim şeysini düzelteyim eksi puan olarak şey ediveriyormuş

lokuma neden öyle dediiin
Sen kim oluyorsun da lokuma, akılsız diyorsun?
Hayır kimsin sen bacım?

Dur kız beğenmedim şeysini düzelteyim eksi puan olarak şey ediveriyormuş
Akılsız demiyim tamam ama komut almıyo 7 aydır pati ver diye yalvarıyorum tık yok kaç paket ödül maması harcadım bana mısın demiyo. Kurta bi kere göstermek yetiyodu

Akılsız demiyim tamam ama komut almıyo 7 aydır pati ver diye yalvarıyorum tık yok kaç paket ödül maması harcadım bana mısın demiyo. Kurta bi kere göstermek yetiyodu
Belki pati vermek istemiyor! Belki pati vermeme yanlısı
Çok sevesim geliyor he Görmeden çok sevdim.
Köpek sevmeye kalkar da bir yerlerimden ısırılırsam sorumlusu sen ve lokum paw

Teşekkürler ama bunlar iş gibi değil sanki, toparlama oldu. halılarım yıkamada ve ben bahar temizliği yapmadım ev kirli

olsun :) ne güzel bı sürü sey yapmissin yavaş yavaş diğerlerini de yaparsın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…