Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bonus ben 20.cüzdeyim şimdi sahura kadar okuyacağım bakalım yetiştirmem lazım araya regl girince kalıyor
26. Cüzdeyim bende. Ramazan öncesi başlamıştım ama. Bitince tekrar başlayacağım Allah'ın izniyle

Kızlar dan diye gireceğm konuya. Mop almak istiyorum vip Ahmet varmış alayım dedim. Olumsuz yorumu çok olunca vazgeçtim. Bi yardımcı olun hadi ya
Ben spin mop almadan önce vip ahmeti bekledim. A101'e geldiği gibi de gidip baktım ama malzemesi çok kalitesizdi vazgeçtim almaktan, sonra İstanbuldan spin mop aldım. Memnunum. Kovasız moplara hiç girmiyorum öyle bir şey istemiyorsundur sanırım canım. Klasik püsküllü moptansa tablet mop çok daha iyi. Şimdi bir mop siparişi daha verdim yine spin mop markasının disk mop diye. Geldiği zaman kullandığımda tablet mi daha iyi disk mop mu yazıveririm istersen

Spin mop bende de var sevemedim böyle küçük yerlere girmiyor. Vileda turbo var onun püsküllerini elimlen itip siliyorum küçük yerlerde

Spin mop bende de var sevemedim böyle küçük yerlere girmiyor. Vileda turbo var onun püsküllerini elimlen itip siliyorum küçük yerlerde
Ben de tam aksi, viledayı bıraktım. Hakkını yemeyeyim ama emektar Kız musluk, sıkma haznesine mopu koyarken, pedala su foşurdatıp sen de ayağını ıslatıyor musun?

Ay çok iyi olur valla. A101 yarın geliyorumuş vip Ahmet. Bir araştırayım dedim vazgeçtim onu almaktan. Ya viledayı sevmiyorum. Elle de silmek yorucu geliyor. Ev çok büyük eşim küçük evde oturamıyormuş darlanıyormuş oyüzden pratik bir şeyler arama moduna girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…