- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
İkisindede şeker var bananeeğDondurmayla pasta bir mi
Regl oldum fırsat bu fırsat dedim ben de çeyrekte gidek miibenim de coooook isim var basina gcsem uzun sürer de neyse kacta basliyosun arada gelir dinlenirim ben
Fazla abanma komşum belin ağırırRegl oldum fırsat bu fırsat dedim ben de çeyrekte gidek mii
Benimki uzun sürcek zati takıl bi yerden peşimeBende gelirdim maratona ama ödev saati bizde. Tam işe başlayıp hem iş yapıp hem ödev yapınca gece yarısına kadar bitmiyor işler. O yüzden önce ödevlerimi bitireyim
Benimde oyle 1 gun supurmesem 1 ay supurmemisim gibi oluyoro benım hergun calısıyor ya 1 gun supurmesem evı pıslık goturuyornerden bu kadar toz gelıyor anlamıyorum
Benim bugun oruc tutmadigim son gun iyi degerlendirmem lazim8 mayıs ödevi
Kişisel bakım yapmak
@malii
@Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@zeynebzeyneb
pawlover
Gamze_nur08
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
@M I N E R V A
@Yakud-u Anka
@Lice_sss
@pandoraksk
@74FRIDA
@happy_mom_
Gecmıs olsun Insallah İlerlemeden gecerHiç enerjim yok bugün, azcık boğazım ağrıyor, hala uykum var
Sabah kalkınca bır suru ıs planlaması yapmıstın ama suan koltuga oturdum kaldımMaratoncu var mı maratoncuuu
Sende mi bugun bende topu patlattımRegl oldum fırsat bu fırsat dedim ben de çeyrekte gidek mii
Sabah supuruyorum aksama kadar gitmiyor supurgemı ıyı cekemiyor diye dusunuyorum artıkBenimde oyle 1 gun supurmesem 1 ay supurmemisim gibi oluyor
Benim supurgem guzel cekiyorda cocuklar surekli bir seyler dokuyorlar. Yerler hep kirinti oluyorSabah supuruyorum aksama kadar gitmiyor supurgemı ıyı cekemiyor diye dusunuyorum artık
Tamam geliyorum o zamanBenimki uzun sürcek zati takıl bi yerden peşime
A ha ha görmüştüm bunuİyi yapıyorsun canım
Maratonlar da yaparsın bol bolBen bugun kendimı ise hazırlamıştım hazır oructa tutmuyorkenkısısel bakım sok etkisi yarattı
Sağol canımDikkat eet hasta olmaa
Amin senin deAllah keyfini bozmasın
Amin canım sağolGecmıs olsun Insallah İlerlemeden gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?