3,25ten aldım kocama ayıklatıyorum çok eğlenceli
Çaresi yok ki canım, oraya arma dik istersenya kızlaaar oglumun esohmanina camasir suyu degmis sildigim yere dizlerini koymuus cok da seviyodu var mi bir cozum belki vardır
yatak odasindan haric kısaca tüm halıları supurup kaldirdim bazilarini fircaladim
evi sildim toz aldim
cocuklarin dolabi düzenledim
iftarlik yemek ayarladim
kitapligin tozunu aldim
mutfak masa sandalye sildim
camasir astim
digerlerini attım
kapilari sildim
supurgeyi bosaltip suya yatirdim
koltuklarin tozunu aldim
wc ye camasir suyu doktum bekleniyo
mutfak halisinda lekeleri sildim
camasirlar bitsin banyoyu paklicam
dıs kapiyi da sildim bitiiiii
Pazarda 5-6 civarıydı benim aldığım 3,5 dedi 15 kilo alınca 3,25ten verdiNeyyyy kız bi markette 10 dan çıkmış gördüm ben
Pazarda 5-6 civarıydı benim aldığım 3,5 dedi 15 kilo alınca 3,25ten verdi
Oo cok almissin kolay gelsinPazarda 5-6 civarıydı benim aldığım 3,5 dedi 15 kilo alınca 3,25ten verdi
Valla oturduğum yerde alkışladımyatak odasindan haric kısaca tüm halıları supurup kaldirdim bazilarini fircaladim
evi sildim toz aldim
cocuklarin dolabi düzenledim
iftarlik yemek ayarladim
kitapligin tozunu aldim
mutfak masa sandalye sildim
camasir astim
digerlerini attım
kapilari sildim
supurgeyi bosaltip suya yatirdim
koltuklarin tozunu aldim
wc ye camasir suyu doktum bekleniyo
mutfak halisinda lekeleri sildim
camasirlar bitsin banyoyu paklicam
dıs kapiyi da sildim bitiiiii
Bir kac damla olsa çözümü vardı ama geniş bir yer olunca yapacak bir şey kalmıyorya kızlaaar oglumun esohmanina camasir suyu degmis sildigim yere dizlerini koymuus cok da seviyodu var mi bir cozum belki vardır
Ayyy kıyamam yaaa midesini mi üşüttü acabaYa bugün eşim evdeydi çocuga baktı bende uyudum uyumadan önce kahvaltı ettirmeye çalıştım etmedi sonra bi ara uyandım çorba vermeye çalıştım istemedi. Saat 4 te yanıma gelip kaldırdı anne mama diye. Yedirdikten sonra olduğu gibi üzerime kustu ya :/ yüzüm az aşağıda olsaydı yüzüme de edecekti :/
tamam deneyeyim baska seyle kapatirim orayi tesekkurler
Eşime kolay gelmiştir heralde ben çalıştımOo cok almissin kolay gelsin
Ayy ben bayılırım iki yıldır kaçırıyodum bu yıl bulduğum gibi aldımBnde esimde bezelyeyle aramiz pek yok. O yuzden buzluga hic katmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?