Günaydınlaarütü müüü en sevdiğim
Günaydın
Günaydın herkese:)
Nego ütüm yok :) :)
Onun yerine kışlık çorapları çekmeceden ayırayım:)
Sahurda bulaşık makinesini boşalttım
Ocağı cifledim
Mutfağı topladım şimdi ev derli toplu ne güzel :)
GünaydınlarGünaydın hayırlı sabahlar
Kolay gelsin ve afiyet olsun canım şimdidenErken kalkınca da vakit geçmiyor ya oruçlu oruçlu :)
İçli köfte yapacağım bugün madem erken kalktım değerlendireyim:)
Ütü ahh ütü yapsam iyi olcak ama bugünlerde bi isteksizliktir gidiyo13 mayıs ödevi
Ütü yapmak
malipina
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr7
@patuli6153
@M I N E R V A
@Yakud-u Anka
L Lice_sss
@happy_mom_
@zeynebzeyneb
@CKbeautyandsheer
Evet çok sessiz bugün herkes yatışlarda galibatam ben dicektim paw kimse yok bugün
hic is yapmadim toparladim evi yatiyorum valla cocuklari disari cikardim yetti bana zaten 2 aydir cikmiyodum hava carptiEvet çok sessiz bugün herkes yatışlarda galibanabersiin
İyi geliyo bi hava almak sankim ben dün aşıya çarşıya çıkınca bi kendime geldimhic is yapmadim toparladim evi yatiyorum valla cocuklari disari cikardim yetti bana zaten 2 aydir cikmiyodum hava carpti
Olabilir ben onu unuttuuummÇocuklarla çıkmak nasıl bişey unutup pert olanlar vardır bence
nerden aklina geldi kiz 7. sinifta is egitimi dersinde yapmistim en sonİyi geliyo bi hava almak sankim ben dün aşıya çarşıya çıkınca bi kendime geldimben de hiç iş yapmadım makrome yapıyorum duvar süsü
Olabilir ben onu unuttuuumm
Bu ara çok moda yanerden aklina geldi kiz 7. sinifta is egitimi dersinde yapmistim en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?