Bugünün ödevini de yarın yapicam valla şeytan mi cin mi uğraşıyor bilmiyorum ama içimden sadece oturup uyumak geliyo
tesekkur ederim bonuscumAllah şifa versin mübarek günde
Sende miiiSen de mi bürütüs
Ben anneme gitmiştim bu hafta şimdi döndüm çıkartma beni :)aslında bu hafta anneme gideceğimi söylemiştim benmeva888
@Nurnur71
@O1deren87
@happy_mom_
@chentiq
Kızlar gelmiyorsunuz, her şey yolunda mı? Yolundaysa neden gelmiyorsunuz, gelmeyecekseniz listeden adınızı çıkarıyorum, müsait olduğunuz zamanlar gelirsiniz isterseniz
Senn camlar bana iyi malzeme verdi patuli az kendimr geleyim kullanıcam inşBen bişi yapamadım geldim geleli oturuyom yatıyom. Hiç yapacak halimde yok belim ağırıyo
tesekkur ederim terlikim. doktoru en basta soylemis anneme psikiyatriye gitmelisin diye kabul etmemis gereksiz bir sinir var üstünde agirisi oldukca daha gerginlesiyor beni görünce biraz güldü yüzü ama ne kadar sürerseGeçmiş olsun Ayşem. Rabbim şifa versin inşallah. Stresli miydi
Tamam canım, unutmuşumBen anneme gitmiştim bu hafta şimdi döndüm çıkartma beni :)aslında bu hafta anneme gideceğimi söylemiştim ben
Canım acil mi iftardan sonra yapsam olur mu?negocum bana bir liste ceker misin yaa sana zahmet
annem yapamamis kardesim de birbirine katmis evi. hayaline asiri dagnik duzensiz bir ev getir
Aa gözümden kaçmış mesaj
Geçen gün etlisini yaptım bende, severim çökertme
yok canim benim aciliyeti yok simdi.baslayamam zaten ben de yarin olur ne zman müsait olursan ❤❤Canım acil mi iftardan sonra yapsam olur mu?
Ne camı gızSenn camlar bana iyi malzeme verdi patuli az kendimr geleyim kullanıcam inş
Ne camı gız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?