- 23 Eylül 2019
- 1.156
- 6.144
- 73
- 34
Pideleri ufak ufak dograyip iskender sosu yapip ustune kofteleri koy. Guzel olur bencebiz de köfte yapalım demiştik bayat pideler de var acaba pideli köfte mi yapsak
Yok tek çeşit yeter yorgunum bugün kolum kanadım kalkmıyor :/
Aynen mis gibi yemek
Yada tavugu hasla yanina pilav o da guzel olur
Ben markette bi tek o olduğu için parex aldıydım cam sileyim diye memnun kaldım ama daha iyisi vardır belkim çokta güvenme bana. Ehe şu aldığım yeri güzel kavrıyo hoşlaştım kendisindenKızlar mop alacam tavsiye verin nolur gi.
Hayır elime kolonya dokerken damladı izi kaldiBen mobilya da ki sıcak bardak izine kolonya döküp yakıyorum, öyle bir şey mi yaptın?
Her şeye erinebilirim yemeğe aslaPratik bişiler olsa hoş olurramazanda kendimi güç tasarrufu modu da kullanıyorum bu lafı da @Bonus tan öğrendim
Offf buna da bayılırım,biz de köfte yapalım demiştik bayat pideler de var acaba pideli köfte mi yapsak
Bilemedim ki canımHayır elime kolonya dokerken damladı izi kaldi
Canım orkideye normal toprak mı kullanıyorsunBugün bi mutfağı topladım temizledim
Bide orkidelerimin topraklarını değiştirdim
Pazardan taze fasulye aldık 25kg akşam da onu hallediciğim inşallah
Tembelim bugün örtmenimmNego
Yok şu kabuk gibi olanlardanCanım orkideye normal toprak mı kullanıyorsun
Pideleri ufak ufak dograyip iskender sosu yapip ustune kofteleri koy. Guzel olur bence
Hoş o yüzden sordum, normal oluyorsa değişeyim diyecektimYok şu kabuk gibi olanlardan
Hayırdır canım, annen iyi mi?evi toparladim supurdum cocuklarin odasinin camini sildim esime de balkonu yikattim
banyoyu temizledim simdi de ciktim anneme gidiyorum
aagirlasmis biraz kardesimin koluna bardak falan atmisHoş o yüzden sordum, normal oluyorsa değişeyim diyecektim
Hayırdır canım, annen iyi mi?
Hoş o yüzden sordum, normal oluyorsa değişeyim diyecektim
Ben bi kere normal yaptıydım kuruduyduHoş o yüzden sordum, normal oluyorsa değişeyim diyecektim
Çok geçmiş olsunaagirlasmis biraz kardesimin koluna bardak falan atmisdoktorunu aradim az once kemoterapi sinir yapiyomus psikiyatriye de gitmiyor
Allah şifa versin canım, iyi olur İnşaallahaagirlasmis biraz kardesimin koluna bardak falan atmisdoktorunu aradim az once kemoterapi sinir yapiyomus psikiyatriye de gitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?