Listede değilim izne ayrıldımAnaa hiç bilmiyodumRakiplik bitiyo inşallah cuma mezunum
kaçamağı üç gün üstüste kurabiyeyle yaptım bu hafta gitmedi zatenGayet iyi yapıyorsun, kaçamak hafta da bir yapıcam bende ama çok kasmam bu sefer aynı senin gibi
Neyse beraber başlayınca üç gün üst üste olmaz hacı gel anlaşalımkaçamağı üç gün üstüste kurabiyeyle yaptım bu hafta gitmedi zatenama olsun pişman değilim
Haa ondan demekki gözüme çarpmadı yoksa sıkı takipçiyimListede değilim izne ayrıldım
Yiyemiyorum ki nasıl yapcam 1 yaşındaki çocuk bile benden çok yiyodurSende kilo alma diyeti yaparsın
Bence hiç gerek yok almasan daha iyi ama
Listedeyken eli sopalıydımHaa ondan demekki gözüme çarpmadı yoksa sıkı takipçiyim
temem annaştıkNeyse beraber başlayınca üç gün üst üste olmaz hacı gel anlaşalım
Hep koşturmaktan değil mi
Aaa aynı ben işte ama yarısından sonra onu da bıraktım içim almadı sadece su içiyorumAma ben sahur yapmiyorum. Sahurda sadece sut hurma su
En sevdiğim takım arkadaşı türüListedeyken eli sopalıydım
en güzelini yapıyosunAma ben sahur yapmiyorum. Sahurda sadece sut hurma su
Canım senin miktarı küçük kalorisi yüksek gıdalar yemen gerek. Yazmıştım daha önce ben her gün tahin pekmez yiyerek aldım kiloYiyemiyorum ki nasıl yapcam 1 yaşındaki çocuk bile benden çok yiyodur
sahur niye yapmıyonAaa aynı ben işte ama yarısından sonra onu da bıraktım içim almadı sadece su içiyorum
kilo almak bizim işimizCanım senin miktarı küçük kalorisi ypksgk gıdalar yemen gerek. Yazmıştım daha önce ben her gün tahin pekmez yiyerek aldım kilo
Daha rahatım sahursuz, yarım litre su içiyorumsahur niye yapmıyon
Ya bi süre sonra bıkıyorum işteCanım senin miktarı küçük kalorisi ypksgk gıdalar yemen gerek. Yazmıştım daha önce ben her gün tahin pekmez yiyerek aldım kilo
Sade pekmez olmaz, tahin kilo aldıran kısmı, kalori bombasıYa bi süre sonra bıkıyorum iştepekmez yiyorum şimdi yeni başladım
süt iç bariDaha rahatım sahursuz, yarım litre su içiyorumiçim almıyor gece iştahım olmuyor benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?