- 2 Ağustos 2013
- 38.652
- 130.720
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah en kısa zamanda hayırla ve kolaylıklaHarika bir görevinşallah bir gün görürüm
![]()
HoşgeldinizBende katılabilir miyim ev aldı başını gidiyor hiçbir şey i doğru yapamıyorum yardıma ihtiyacım var
İnşallah bir haftadır evde değildim 2 gün oldu evimdeyim eşimin memleketinde idikHoşgeldiniz![]()
Az az bir şeyler yaparak düzeni tekrar kurarsınız
HoşbuldumHoşgeldiniz![]()
Az az bir şeyler yaparak düzeni tekrar kurarsınız
Allah ferahlık versin tez günde selamete çıkın inşaAllahİnşallah bir haftadır evde değildim 2 gün oldu evimdeyim eşimin memleketinde idik
Bugün birşeyler yaptım ama bitmedi tam
Bir düzene koymak istiyorum çok bunalımli zor günler geçirdim toparlanmam lazım
Tamam hemen yazayımAllah ferahlık versin tez günde selamete çıkın inşaAllah
Bu gün yaptıklarınızı buraya yazın motive oluyor insan
İnşallah Rabb'im razı olsunAllah ferahlık versin tez günde selamete çıkın inşaAllah
Bu gün yaptıklarınızı buraya yazın motive oluyor insan
Hoş geldiniz. Allah ferahlık versin inşallah. Oda oda gidebilirsiniz daha kolay olurİnşallah bir haftadır evde değildim 2 gün oldu evimdeyim eşimin memleketinde idik
Bugün birşeyler yaptım ama bitmedi tam
Bir düzene koymak istiyorum çok bunalımli zor günler geçirdim toparlanmam lazım
Tamam inşallah Rabb'im razı olsun hoş buldumHoş geldiniz. Allah ferahlık versin inşallah. Oda oda gidebilirsiniz daha kolay olur
Kendinizi tanıtın isterseniz söylemek isterseniz tabi nerde yaşıyorsunuz yaş kaç burcunuz neTamam inşallah Rabb'im razı olsun hoş buldum
Hazır değilim şimdi atmaaaArkadaşlar zehirli oku atıyorum![]()
42 yaşındayımKendinizi tanıtın isterseniz söylemek isterseniz tabi nerde yaşıyorsunuz yaş kaç burcunuz neyeni gelen herkese soruyoruz
![]()
Veeee gelmiş oy ne edemmmmKendinizi tanıtın isterseniz söylemek isterseniz tabi nerde yaşıyorsunuz yaş kaç burcunuz neyeni gelen herkese soruyoruz
![]()
Elinize sağlık ne güzel işler yapmışsınızTamam hemen yazayım
Oturma odası toplandı
Süpürge yapıldı
TV ünitesi ve yerler silindi
Havalandırdım
Pencere pervazı silindi
Salon
Topladım
Koltukları süpürdüm
Yerler silindi
Süpürge yapıldı