- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
oo klimalı evo da bı bakış açısı tabi
beni vantilatörde kesmez
yazın 16 da olan klimali oda da zor uyuyodum sicak diyeeşim de dede gibi üşür Allah'ım çok zor yatıyoruz aynı oda da çok fedakarlık yapıyorum malii beni bi tek sen anlarsın
Nere kız ora :)Yarın iftara çok önemli bi yere davet edildim ilk defa gidicem
oh ne güzel gezin işte,nere gidiyonuzYarın iftara çok önemli bi yere davet edildim ilk defa gidicem
oo klimalı evgözüme çoh çekici geldin yigidim ben vantilatörü zorla aldırıyom,bi de klima desem benim adam kalpten gider genç yaşta dul kalırım ama seni çok iyi anlıyorum.şu yaz mevsimini bi kaldırsalar ortadan valla çok rahatlicaz
hafif bi çorba tadındaBayılırım çok da içtim :)
İç iç rahme faydası çok kiste falan bir de zayıflatıyorhafif bi çorba tadındapek sevmiyorum ama içiyorum işte
oh ne güzel gezin işte,nere gidiyonuz
Söyleyemem yoksa siz de gelirsiniz peşimdenNere kız ora :)
anaaam kız o ney öyleyok be klima yok bizim evde:) İstanbul'a ilk geldiğimizde kaldığımız misafirhanelerde vardı:)
biz kim klima kim
eşim pencere açık kalsa hasta oluyo yaz günübana acı malim
Yasak var bacım gelemeyuuuukkSöyleyemem yoksa siz de gelirsiniz peşimden
Super olur halihazırda diyete devam ediyorum zatenRamazan sonrası kilo problemi olanlar hep beraber başlayalım mı diyete
Ev işlerinde birbirimizi motive ediyorsak diyet de de ederiz.
Not : Çirozlar üstüne alınmasın
malipina
@Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
@Saricivcivcikcik
askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
@M I N E R V A
@Yakud-u Anka
L Lice_sss
@happy_mom_
@CKbeautyandsheer
@zeynebzeyneb
@chentiq
ben de kist için içiyom zaten.belki diyorum miyomuma da iyi gelir ama 7 cm, pek umudum yok.önceki küçük küçük miyomları temizlemişti ama buna etki etmez heraldeİç iç rahme faydası çok kiste falan bir de zayıflatıyor
Hımm ama küçülebilir belki bir arkadaşım soğan suyuyla büyümesini engelledi sürekli büyüyordu fayda etti demiştiben de kist için içiyom zaten.belki diyorum miyomuma da iyi gelir ama 7 cm, pek umudum yok.önceki küçük küçük miyomları temizlemişti ama buna etki etmez heralde
sokağa çıkma yasağı var nere geliyoz acabaSöyleyemem yoksa siz de gelirsiniz peşimden
Yarın yokkisokağa çıkma yasağı var nere geliyoz acaba
benimki de büyüyo her sene 1.5 cm.küçüklere etkiliymiş de büyüklere faydası yok diyolar ama umut işte.son gittiğim doktor ameliyat diyince tutuştum da azcık,soğana sarılıverdim geneHımm ama küçülebilir belki bir arkadaşım soğan suyuyla büyümesini engelledi sürekli büyüyordu fayda etti demişti
yurtdışı uçuşlar kapalı.ben gelemem garanti yaniYarın yokki
Zararı yok sonuçta iç bacım inşallah faydası olur :)benimki de büyüyo her sene 1.5 cm.küçüklere etkiliymiş de büyüklere faydası yok diyolar ama umut işte.son gittiğim doktor ameliyat diyince tutuştum da azcık,soğana sarılıverdim gene
anaaam kız o ney öyleallah sabır versin vallahi zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?