Düzenli Evimiz & Hayatımız

oo klimalı ev gözüme çoh çekici geldin yigidim ben vantilatörü zorla aldırıyom,bi de klima desem benim adam kalpten gider genç yaşta dul kalırım ama seni çok iyi anlıyorum.şu yaz mevsimini bi kaldırsalar ortadan valla çok rahatlicaz

yok be klima yok bizim evde:) İstanbul'a ilk geldiğimizde kaldığımız misafirhanelerde vardı:)

biz kim klima kim

eşim pencere açık kalsa hasta oluyo yaz günü bana acı malim

ben de kist için içiyom zaten.belki diyorum miyomuma da iyi gelir ama 7 cm, pek umudum yok.önceki küçük küçük miyomları temizlemişti ama buna etki etmez heralde
Hımm ama küçülebilir belki bir arkadaşım soğan suyuyla büyümesini engelledi sürekli büyüyordu fayda etti demişti

Hımm ama küçülebilir belki bir arkadaşım soğan suyuyla büyümesini engelledi sürekli büyüyordu fayda etti demişti
benimki de büyüyo her sene 1.5 cm.küçüklere etkiliymiş de büyüklere faydası yok diyolar ama umut işte.son gittiğim doktor ameliyat diyince tutuştum da azcık,soğana sarılıverdim gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…