- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Bende kocamanım kızBoy atıyo ya bacak ağrısı normal bence.taşıyabiliyon mu kız kocaman olmuş
Yav hee hee kocamanmışBende kocamanım kıznormalde de çok kucak seven bir çocuk..
Ben büyük olanı da taşıyabiliyorum maşallah de amaYav hee hee kocamanmışkocaman görmesek inancaz
Töbe töbe kız büyük olanı niye taşıyon fıtık mı olmak istiyonBen büyük olanı da taşıyabiliyorum maşallah de ama
Yani taşımıyorum tabi.. İstersen alıyorumTöbe töbe kız büyük olanı niye taşıyon fıtık mı olmak istiyon
Ben büyük olanı da taşıyabiliyorum maşallah de ama
Canım benim yaaa unutmamış
Hoş geldinKızlar ben geldim selam vermeyekalkim de mutfağı toplayım
Sana yeni bir işkence yöntemi bulmuşSorma yaa napim çocuklarla uğraşıyorum.. küçük oğlumun niyeyse bacağı ağrıyor bana kendini taşıtıyor odadan odaya
Büyük oğlanı oruç tuttu diye sırtım da taşıdım bendeBen büyük olanı da taşıyabiliyorum maşallah de ama
Canım benim yaaa unutmamış
Sudokrem aldırdım eşime. Yine geçmedi pisiği. Akşam alerji ilacı verdim doktoruna sorup biraz düzelmişti. Bir şeye alerjisi var ama ne bulamadım.
Benimki de yok oleyyDurdum durdum işe koyuldum, bu akşam kocam olmayacak iftar da galiba oleyyy
Benimki de yok oleyy
Taze fasulye yedi bayağı ama ondan önce de vardı. Ha deyince de götüremiyorum kiNormal pişik geçerdi zaten bu zamana kuzum alerji ve mantarın üstünde durmak lazım bi aile hekimine gösterip ona göre yazdırsan iyi olur aslında.
İlerlemiş yaraya sudo bişey yapamıyo inş şurup iyi gelir yediklerinde alerjen bişey var mı?
Taze fasulye yedi bayağı ama ondan önce de vardı. Ha deyince de götüremiyorum ki
YaşasınBenimki de yok oleyy
Çok da iyi anlaşırlarBenimkinide geçerken alaydılar
Salça ve domates dokunuyor olabilir. Deneyip bulacaksın :/Taze fasulye yedi bayağı ama ondan önce de vardı. Ha deyince de götüremiyorum ki
Haklısın canım.Ama bayadır var ya geçmeyen yara kötübi ayarla götürmeye çalış.
İki yaşına az kaldı. Testi varmış onu yaptıracağım büyük kızımla beraber.Yaşasın
Çok da iyi anlaşırlar
Salça ve domates dokunuyor olabilir. Deneyip bulacaksın :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?