- 12 Haziran 2019
- 19.824
- 122.289
- 598
- 37
UnutmadımCanım benim yaaa unutmamış
Sudokrem aldırdım eşime. Yine geçmedi pisiği. Akşam alerji ilacı verdim doktoruna sorup biraz düzelmişti. Bir şeye alerjisi var ama ne bulamadım.
Alerji testi mi? Dört yaştan önce doğru sonuç vermiyor.İki yaşına az kaldı. Testi varmış onu yaptıracağım büyük kızımla beraber.
UlanDurdum durdum işe koyuldum, bu akşam kocam olmayacak iftar da galiba oleyyy
Bilemedimİyi niyetle demiştir asla kenafir değildir niye böyle oldu ki
Hep dip dibe yeter
Teravih de yok di mi bu sene.herifler teravihe gidince kadınlar az bi nefes alıyoduHep dip dibe yeter
Canım benim yaaa unutmamış
Sudokrem aldırdım eşime. Yine geçmedi pisiği. Akşam alerji ilacı verdim doktoruna sorup biraz düzelmişti. Bir şeye alerjisi var ama ne bulamadım.
Aslında var ya corona yüzünden evde olması hep işime geldi çünkü çocuklar hep onun tepesindeydiTeravih de yok di mi bu sene.herifler teravihe gidince kadınlar az bi nefes alıyodu
nego patatesli yumurtayi anlatsana birazAslında var ya corona yüzünden evde olması hep işime geldi çünkü çocuklar hep onun tepesindeydi
Ama arada ayrı yemek yemeyi özlemişim ya huiftara patatesli yumurta yapıcam, çay demliycem, domates salatalık, taze soğan ohh mis
Anlatılmaz yaşanırnego patatesli yumurtayi anlatsana biraz
ay bu cok iyimiiis ya sucuklu yumurta yapcaktim hic icimden gelmiyordu tevafukAnlatılmaz yaşanır
Patatesi minik küp küp doğruyorum, iki üç kaşık sıvı yağ ile yanmaz tava da kapağı kapalı olarak kısık ateşte kavuruyorum.
Piştikten sonra bir kaşık tereyağ ekliyorum, eriyince çırpılmış yumurta döküp karıştırmadan kalıp gibi pişiriyorum, üstüne istersen kaşar rendeleyebilirsin.
Haa öyle deseneAslında var ya corona yüzünden evde olması hep işime geldi çünkü çocuklar hep onun tepesindeydi
Ama arada ayrı yemek yemeyi özlemişim ya huiftara patatesli yumurta yapıcam, çay demliycem, domates salatalık, taze soğan ohh mis
Sorma, çocukları bahçeye o çıkarıyor falan, ben uyuyorum arada, tabi önce bir dellenmem gerekiyor bazenHaa öyle desene
Senin yükü baya hafifletmiş o zaman.arada işe yarıyolar demekki
Afiyet olsun canım, biz çocuklara çok seviyoruzay bu cok iyimiiis ya sucuklu yumurta yapcaktim hic icimden gelmiyordu tevafuktesekkurler negocum❤❤
O arada lazım zaten dellenmeyince zıvanadan çıkıyo hepsiSorma, çocukları bahçeye o çıkarıyor falan, ben uyuyorum arada, tabi önce bir dellenmem gerekiyor bazen
O arada lazım zaten dellenmeyince zıvanadan çıkıyo hepsiayarı verip çekil uyu miss
tesekkur ederim size de afiyet bal olsunAfiyet olsun canım, biz çocuklara çok seviyoruz
ay bu cok iyimiiis ya sucuklu yumurta yapcaktim hic icimden gelmiyordu tevafuktesekkurler negocum❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?