Düzenli Evimiz & Hayatımız

Canım benim yaaa unutmamış
Sudokrem aldırdım eşime. Yine geçmedi pisiği. Akşam alerji ilacı verdim doktoruna sorup biraz düzelmişti. Bir şeye alerjisi var ama ne bulamadım.
Unutmadım bizimkilere çok iyi geliyordu ya keşke ona da iyi gelseydi domates yada çileğe olabilir mi acaba

İki yaşına az kaldı. Testi varmış onu yaptıracağım büyük kızımla beraber.
Alerji testi mi? Dört yaştan önce doğru sonuç vermiyor.
Benim küçüğe yapıldı ama ne olduğu bellii değil, paketli ürünleri yiyince egzema oluyordu. Ayrıntılı testi Amerika ya gönderiyorlar, arkadaşım yaptırmıştı oğluna. Bin ürüne bakılıyor onda nerdeyse

Canım benim yaaa unutmamış
Sudokrem aldırdım eşime. Yine geçmedi pisiği. Akşam alerji ilacı verdim doktoruna sorup biraz düzelmişti. Bir şeye alerjisi var ama ne bulamadım.

bizde sadece mustela iyi geliyodu fesleğen
alerji çok zor Allah kolaylık versin. inşallah cabucak iyilesir

Teravih de yok di mi bu sene.herifler teravihe gidince kadınlar az bi nefes alıyodu
Aslında var ya corona yüzünden evde olması hep işime geldi çünkü çocuklar hep onun tepesindeydi
Ama arada ayrı yemek yemeyi özlemişim ya hu iftara patatesli yumurta yapıcam, çay demliycem, domates salatalık, taze soğan ohh mis

nego patatesli yumurtayi anlatsana biraz

nego patatesli yumurtayi anlatsana biraz
Anlatılmaz yaşanır
Patatesi minik küp küp doğruyorum, iki üç kaşık sıvı yağ ile yanmaz tava da kapağı kapalı olarak kısık ateşte kavuruyorum.
Piştikten sonra bir kaşık tereyağ ekliyorum, eriyince çırpılmış yumurta döküp karıştırmadan kalıp gibi pişiriyorum, üstüne istersen kaşar rendeleyebilirsin.

ay bu cok iyimiiis ya sucuklu yumurta yapcaktim hic icimden gelmiyordu tevafuk tesekkurler negocum❤❤

Haa öyle desene
Senin yükü baya hafifletmiş o zaman.arada işe yarıyolar demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…