- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Geçmiş olsunAllah razı olsun canım. Birazdan sağlık ocağına götüreceğim. Çocuk mahvoldu çünkü.
Aynen tatlı börek sütlaç yapılır burda, bayram çorbası denir ama hoşaf aslında içinde koru meyve buğday olur.sarma tatlı börekeldeki limon kolonyasini koklayarak yemek
Bizim kültür de keşkek yok canım, köylerin bazıların da vardır belki. Baklalı sarmayı Tokat lı komşumuz yapardı, biz bulgurlu kıymalı yaparızKeşkeksiz bayram bayram değilmiş gibi geliyo ilk evlendiğimizde çok ağlamıştımBaklalı sarma ve keşkek
Yaa çok üzülüyorum inşallah hemen geçerAllah razı olsun canım. Birazdan sağlık ocağına götüreceğim. Çocuk mahvoldu çünkü.
Çünkü kapı çalınana kadar elimde mopla gezdimYorum yapma gereği bile duymadım, o kadar emindim çekirgemin temizliğinden
Sus çaktırma, hangimiz öyle değiliz kiYaa çok üzülüyorum inşallah hemen geçer
Çünkü kapı çalınana kadar elimde mopla gezdim
ayy sizin menü daha iyimiş yaaAynen tatlı börek sütlaç yapılır burda, bayram çorbası denir ama hoşaf aslında içinde koru meyve buğday olur.
Ya kolonya çocukların aklında korona virüsünden korunmak için kalacak artık maalesef :/
Bizim kültür de keşkek yok canım, köylerin bazıların da vardır belki. Baklalı sarmayı Tokat lı komşumuz yapardı, biz bulgurlu kıymalı yaparız
Bizde de sarma tatlı onun harici herhangi yemek yapılırayy sizin menü daha iyimiş yaabide burda sarmalarin inceligine bakilir kalinsa ayiplarlar
Ayy ben de kalın sarma sevmeyenlerdim:) bizde de sarma şu böreği tatlı ve başka yemekler yapılır evlendiğim günden beri sarmayı mutlaka yaparım bayramda çünkü sabah kalkınca sarma kokusu olurdu bizim evde annem erkenden kalkıp pişirirdi o kokuyu çok özlüyorumayy sizin menü daha iyimiş yaabide burda sarmalarin inceligine bakilir kalinsa ayiplarlar
normal bayram olmayacak ama yine de yapicam o hava hissedilsin. ben de annemin yaptiklarini dusunup simdi yapamayacagi cok seyi yapmak istiyorum kendinde o eksikligi hissetmesin diyeAyy ben de kalın sarma sevmeyenlerdim:) bizde de sarma şu böreği tatlı ve başka yemekler yapılır evlendiğim günden beri sarmayı mutlaka yaparım bayramda çünkü sabah kalkınca sarma kokusu olurdu bizim evde annem erkenden kalkıp pişirirdi o kokuyu çok özlüyorum
Kızım dedi ki "anne komşulara bayram şekeri dağıtalım mı?"
Yok daha neler burda bakılmaz be ince sarma sevmem biliyor musunayy sizin menü daha iyimiş yaabide burda sarmalarin inceligine bakilir kalinsa ayiplarlar
Hepimizin çocukluğu, gençliği :/Ayy ben de kalın sarma sevmeyenlerdim:) bizde de sarma şu böreği tatlı ve başka yemekler yapılır evlendiğim günden beri sarmayı mutlaka yaparım bayramda çünkü sabah kalkınca sarma kokusu olurdu bizim evde annem erkenden kalkıp pişirirdi o kokuyu çok özlüyorum
Allah rahmet eylesin canım. Herkes için buruk bir bayram olacakBabamsız ilk bayramımız olacakannem zaten çok üzgün bide biz virüsten dolayı gidemiyoruz inşAllah geçer yakın zamanda
Bugün deli enerji lazım bana, evi şöyle bir temizlesem çok iyi olur.
Yarın da bayram da yemek için az yemek yapsam. Misafirlik yok diye kendimizi de mi ağırlamayalım
ayy sizin menü daha iyimiş yaabide burda sarmalarin inceligine bakilir kalinsa ayiplarlar
Bugün işe gidiyorum ev ayağa kalkık şekilde beni bekliyordi21 mayıs ödevi
Bütün evin ayrıntılı tozunu almak, objeler, duvar da ki saat çerçeveler dahil.
malipina
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
C Calcifer
p a t u l i
@M I N E R V A
@Yakud-u Anka
L Lice_sss
@happy_mom_
@CKbeautyandsheer
@zeynebzeyneb
@chentiq
Ne kadar masumlar ya o kadar ince ve güzel düşünüyorlar kiYaa yerim biz dün yaptık öyle kapıda durduk arabadan indiler yengem sepet salladı bayram çikolatası koyduk değişik oldu tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?