Düzenli Evimiz & Hayatımız

sarma tatlı börek eldeki limon kolonyasini koklayarak yemek
Aynen tatlı börek sütlaç yapılır burda, bayram çorbası denir ama hoşaf aslında içinde koru meyve buğday olur.
Ya kolonya çocukların aklında korona virüsünden korunmak için kalacak artık maalesef :/
Keşkeksiz bayram bayram değilmiş gibi geliyo ilk evlendiğimizde çok ağlamıştım Baklalı sarma ve keşkek
Bizim kültür de keşkek yok canım, köylerin bazıların da vardır belki. Baklalı sarmayı Tokat lı komşumuz yapardı, biz bulgurlu kıymalı yaparız

ayy sizin menü daha iyimiş yaa bide burda sarmalarin inceligine bakilir kalinsa ayiplarlar

ayy sizin menü daha iyimiş yaa bide burda sarmalarin inceligine bakilir kalinsa ayiplarlar
Ayy ben de kalın sarma sevmeyenlerdim:) bizde de sarma şu böreği tatlı ve başka yemekler yapılır evlendiğim günden beri sarmayı mutlaka yaparım bayramda çünkü sabah kalkınca sarma kokusu olurdu bizim evde annem erkenden kalkıp pişirirdi o kokuyu çok özlüyorum

normal bayram olmayacak ama yine de yapicam o hava hissedilsin. ben de annemin yaptiklarini dusunup simdi yapamayacagi cok seyi yapmak istiyorum kendinde o eksikligi hissetmesin diye

Yok daha neler burda bakılmaz be ince sarma sevmem biliyor musun ne o öyle yaprak mı yiyoruz içi bol etli olacak
Hepimizin çocukluğu, gençliği :/
Babamsız ilk bayramımız olacak annem zaten çok üzgün bide biz virüsten dolayı gidemiyoruz inşAllah geçer yakın zamanda
Allah rahmet eylesin canım. Herkes için buruk bir bayram olacak

Bugün deli enerji lazım bana, evi şöyle bir temizlesem çok iyi olur.
Yarın da bayram da yemek için az yemek yapsam. Misafirlik yok diye kendimizi de mi ağırlamayalım

Bende baklava yapıcam hazır yufkadan.
Bide börek yaparım.
Sarmayı annem yapardı kv yapmazdı bende yapmim bence.
Ama bi bayram havası olmalı evde

ben bayramları hiç sevmem:) halalarim her bayram sudan sebeplerle ailenin içini karıştırırdı. onlar beceremese babaannemle dedem aynı görevi görürdü.

nego gibi aile apartmaninda oturuyoduk. amcamlar biz dedemler.

ayyy aglamadigim uzulmedigim yedigimin boğazıma dizilmedigi tek bayram olmadi:) evlendim kaynanam aynı görevi görüyo

benim için bayram herkesten uzak yalnız geçirmek:) şimdi de esim bayramda şehir dışına çıkacak oglumla iki kişilik bayram yapcaz

ne yazmışım heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…