Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bütün duyguları yaşattın samdanım hangi ifadeyi atsam bilemedim o zaman ilk güzel bayramın bu sene olacak yakışıklı oğlunu da giydir bi güzel oh mis

Çok zor anlıyorum seni bizde de abim yapardı o görevi :/
Bende o yüzden hep gergin olurum bayram da

Bütün duyguları yaşattın samdanım hangi ifadeyi atsam bilemedim o zaman ilk güzel bayramın bu sene olacak yakışıklı oğlunu da giydir bi güzel oh mis

yok zaten İstanbul'a geldiğimizden beri en fazla bir bayramda gidiyoruz :) iki bayramda da gitmediğimiz çoğunlukta:)

Allah herkese geçim dirlik versin
oğlum da inşallah bayramın önemini anlamini öğrenebileceği bi ortamda büyür

Aminn inşAllah canım benim annesi sensin elbette öğrenir

ayyy negom ya insanin içine isliyo o gerginlik demi
ne deyim çocuklarinla çok güzel bayramlar gör inşallah
Amiiin canım sende, hepimiz de İnşaallah
Çok güzel görünüyor negom denemeyi düşünüyorum inşAllah beceririm
Canım becerirsin, videoyu izle talimata uy, cidden kolay, geçen bayram yapmıştım beğenilmişti.

Amiiin canım sende, hepimiz de İnşaallah

Canım becerirsin, videoyu izle talimata uy, cidden kolay, geçen bayram yapmıştım beğenilmişti.

negom ben de izledim de disardaki midyelere kondugu gibi içine muhallebi koysak nasil olur sence

Bizde bayram hep güzel geçerdi kötü bi anım yok çocukluğumda çok şükür.

Bayramlarda üzülmeye başlamam evlendikten sonra oldu daha çok :)

Annemde babamda ailelerinin küçükleri bize gelen olmazdı. Arabaya dolardık sabah babam herkesin şekerini alır koyardı bagaja gitmediğimiz yer kalmazdı.
Bazı bayram bayramlık alamadığımız olurdu üzülürdüm asla imrendiğimi belli etmezdim akrabalardan birinin kıyafetini beğensem bakmazdım çok.
Şimdiki çocukların arsızlığını gördükçe başta kendi çocuklarım için keşke diyorum eksik kalsalardı. Üzülecekleri bi eksikleri olsaydı.

Bayramların kabusu ender çikolatadır benim için. Bide gökkuşağı.

ender cikolatayla ne yasadin bonus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…