- 12 Haziran 2019
- 19.824
- 122.289
- 598
- 37
Amin canım Allah razı olsunYok daha neler burda bakılmaz be ince sarma sevmem biliyor musunne o öyle yaprak mı yiyoruz içi bol etli olacak
Hepimizin çocukluğu, gençliği :/
Allah rahmet eylesin canım. Herkes için buruk bir bayram olacak
Bütün duyguları yaşattın samdanım hangi ifadeyi atsam bilemedimben bayramları hiç sevmem:) halalarim her bayram sudan sebeplerle ailenin içini karıştırırdı. onlar beceremese babaannemle dedem aynı görevi görürdü.
nego gibi aile apartmaninda oturuyoduk. amcamlar biz dedemler.
ayyy aglamadigim uzulmedigim yedigimin boğazıma dizilmedigi tek bayram olmadi:) evlendim kaynanam aynı görevi görüyo
benim için bayram herkesten uzak yalnız geçirmek:) şimdi de esim bayramda şehir dışına çıkacak oglumla iki kişilik bayram yapcaz
ne yazmışım heee
Midye tatlısı var çok güzel oluyor onu deneseneBende baklava yapıcam hazır yufkadan.
Bide börek yaparım.
Sarmayı annem yapardı kv yapmazdı bende yapmim bence.
Ama bi bayram havası olmalı evde
Midye tatlısı var çok güzel oluyor onu denesene
Çok zor anlıyorum seni bizde de abim yapardı o görevi :/ben bayramları hiç sevmem:) halalarim her bayram sudan sebeplerle ailenin içini karıştırırdı. onlar beceremese babaannemle dedem aynı görevi görürdü.
nego gibi aile apartmaninda oturuyoduk. amcamlar biz dedemler.
ayyy aglamadigim uzulmedigim yedigimin boğazıma dizilmedigi tek bayram olmadi:) evlendim kaynanam aynı görevi görüyo
benim için bayram herkesten uzak yalnız geçirmek:) şimdi de esim bayramda şehir dışına çıkacak oglumla iki kişilik bayram yapcaz
ne yazmışım heee
Yok dur atayım tarif, kolay amaHazır yufkadan mı o gördümde izlemedim
Bütün duyguları yaşattın samdanım hangi ifadeyi atsam bilemedimo zaman ilk güzel bayramın bu sene olacak yakışıklı oğlunu da giydir bi güzel oh mis
Çok zor anlıyorum seni bizde de abim yapardı o görevi :/
Bende o yüzden hep gergin olurum bayram da
Aminn inşAllah canım benimyok zaten İstanbul'a geldiğimizden beri en fazla bir bayramda gidiyoruz :) iki bayramda da gitmediğimiz çoğunlukta:)
Allah herkese geçim dirlik versin
oğlum da inşallah bayramın önemini anlamini öğrenebileceği bi ortamda büyür
Çok güzel görünüyor negom denemeyi düşünüyorum inşAllah beceririmBunu yapmak hem kolay hem de çıtır çıtır oluyor, bundan yapıcam ben.
Aminn inşAllah canım benimannesi sensin elbette öğrenir
Amiiin canım sende, hepimiz de İnşaallahayyy negom ya insanin içine isliyo o gerginlik demi
ne deyim çocuklarinla çok güzel bayramlar gör inşallah
Canım becerirsin, videoyu izle talimata uy, cidden kolay, geçen bayram yapmıştım beğenilmişti.Çok güzel görünüyor negom denemeyi düşünüyorum inşAllah beceririm
Amiiin canım sende, hepimiz de İnşaallah
Canım becerirsin, videoyu izle talimata uy, cidden kolay, geçen bayram yapmıştım beğenilmişti.
Ensevdigim21 mayıs ödevi
Bütün evin ayrıntılı tozunu almak, objeler, duvar da ki saat çerçeveler dahil.
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
@M I N E R V A
@Yakud-u Anka
@Lice_sss
@happy_mom_
@CKbeautyandsheer
@zeynebzeyneb
@chentiq
ayyy valla ben en son bakisi cok yaparim cene asagi dusmus
ender cikolatayla ne yasadin bonusBizde bayram hep güzel geçerdi kötü bi anım yok çocukluğumda çok şükür.
Bayramlarda üzülmeye başlamam evlendikten sonra oldu daha çok :)
Annemde babamda ailelerinin küçükleri bize gelen olmazdı. Arabaya dolardık sabah babam herkesin şekerini alır koyardı bagaja gitmediğimiz yer kalmazdı.
Bazı bayram bayramlık alamadığımız olurdu üzülürdüm asla imrendiğimi belli etmezdim akrabalardan birinin kıyafetini beğensem bakmazdım çok.
Şimdiki çocukların arsızlığını gördükçe başta kendi çocuklarım için keşke diyorum eksik kalsalardı. Üzülecekleri bi eksikleri olsaydı.
Bayramların kabusu ender çikolatadır benim için. Bide gökkuşağı.
Şöbiyeti diyorsun. Bilmem ki canım nasıl olur, belki çıtır olmaz o zamannegom ben de izledim de disardaki midyelere kondugu gibi içine muhallebi koysak nasil olur sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?