Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ya dn izledim bunu çok tarif izledim zehirledim kendimi ters köşe bi tatlı zaten herşeyi ters. Yapıö aşamasında pişmede falan yolunda gitmeyen bişeyler olmuştur
Sanırım yağ fazla kızdırmadım çünkü direk elimi sokup yoğurdum bir de unu fazla kattım süt döktüm falan aslında hatamı biliyor muşum

Sanırım yağ fazla kızdırmadım çünkü direk elimi sokup yoğurdum bir de unu fazla kattım süt döktüm falan aslında hatamı biliyor muşum

Tarifi gömmeden önce bi yoklamak lazım kendimizi başın nasıl oldu baya iyi olmuş benimki aç karnımı doyurdum çok şükür

Tarifi gömmeden önce bi yoklamak lazım kendimizi başın nasıl oldu baya iyi olmuş benimki aç karnımı doyurdum çok şükür
Yok apla Gömmedim ya bi yerde hata yaptığımı farkettim çünküm bu tarifi gördüğüm den beri yorum kovalıyorum çok az yapamadım olmadı diyen vardı ağrı kesici etkisini gösterdi. Sana oruçta vurmuştur ondan fena olmuşsındur :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…