- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Nasıl elektrik ortak anlamadım ben....Var da büyük bide tüm evi napsın çocuk her gün o kadar kız sabah 10da başlıyo akşam 5e kadar. Elektriği ortak ödüyoz o süpürüyo ben ödüyom mutsuzum
Bina sıfır daha iskan alınamadı koronadan ertelenip duruyo, şantiye gibi hala tek fatura geliyo su ve elektrik. O yüzden de onlar 4er 5er kişi harcıyolar biz 2 kişi aynı parayı ödüyoruzNasıl elektrik ortak anlamadım ben....
Sende her şeyi ketıl ile ısıt bol bol kullan gece uyurken girişin ışığını açık tut.Bina sıfır daha iskan alınamadı koronadan ertelenip duruyo, şantiye gibi hala tek fatura geliyo su ve elektrik. O yüzden de onlar 4er 5er kişi harcıyolar biz 2 kişi aynı parayı ödüyoruz
Ne kullandıklarını cidden merak ediyorum ya kişi başı 300 elektrik 200 su ödedik..Sende her şeyi ketıl ile ısıt bol bol kullan gece uyurken girişin ışığını açık tut.
Şantiye elektrik ve su 2 3 katı fazla oluyor ama normal öyle gelmesi.Ne kullandıklarını cidden merak ediyorum ya kişi başı 300 elektrik 200 su ödedik..
Bozulmasın moralin yapmışın yine bi sürü iş1 den 2 ye kadar yaptıklarım
Çocuk odasını süpürdüm sildim
Yatak bariyerini çıkarıp yıkadım geri taktım
Siyah fon perde taktım daha çok uyusun kız diye inş işe yarar
Yatak odasını detaylı süpürdüm baza altı falan
Elimde sildim
Perdesini çıkardım yıkadım
Camlarını silmedim balkon var önünde temizdi
Toz aldım
Sonra kızı uyutmaya gittim derken öyle işte moralim bozuk :/
Coğu işin bitmiş niye moralin bozuk kız1 den 2 ye kadar yaptıklarım
Çocuk odasını süpürdüm sildim
Yatak bariyerini çıkarıp yıkadım geri taktım
Siyah fon perde taktım daha çok uyusun kız diye inş işe yarar
Yatak odasını detaylı süpürdüm baza altı falan
Elimde sildim
Perdesini çıkardım yıkadım
Camlarını silmedim balkon var önünde temizdi
Toz aldım
Sonra kızı uyutmaya gittim derken öyle işte moralim bozuk :/
Yinemi ?Ne kullandıklarını cidden merak ediyorum ya kişi başı 300 elektrik 200 su ödedik..
Daha napsaydım kız duvarları mı çitileseydimGülersin tabipawlover hediye güzel. Keşke daha çok iş yapsaydım dediğini duyar gibiyim
Duvarları telle kesin çözümDaha napsaydım kız duvarları mı çitileseydimmutfak dolaplarını silcem şimcik
Rüşvet teklif ediyorum kabul de etmiyosun napcaz böyle cağnım terlik?Duvarları telle kesin çözüm
Bir maddeyi kocan yapmış. Garip çilekeş. Elleri kanayarak,yara bere içinde evi süpürmüş. İçim parça parçaDaha napsaydım kız duvarları mı çitileseydimmutfak dolaplarını silcem şimcik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?