- 27 Kasım 2017
- 1.891
- 2.905
- 133
- 33
Bende motive olurum işte sevddm burayıAlısırsın hemen. Bol bol temizlik yapıyoz
Şantiye elektriği yüksek diye biliyorum canım. Bizim de öyleydi biz değiştirdik yanlış hatırlamıyorsamNe kullandıklarını cidden merak ediyorum ya kişi başı 300 elektrik 200 su ödedik..
Sen en çookKızpawlover öldüm gülmekten cok yasa ya
Müteahhitin yapması lazımmış ya sıkıştırıyoruz ama bakalım biŞantiye elektriği yüksek diye biliyorum canım. Bizim de öyleydi biz değiştirdik yanlış hatırlamıyorsam
Kız ben aglarım böyle seylere. Bende seni çok seviyorum kız. Kalp kalbe karşıSen en çookaha sana da ben madalya takam gönlümün birincisi seni sanki hep yıllardır tanıyomuş gibi hissediyom
Müteahhitin yapması lazımmış ya sıkıştırıyoruz ama bakalım bi
İş bitmiş orayı da temizlede resim at kız. Mis ferah ferah akşam cayını içersin geyik ederukYaptıklarım
Yatakları topladım
Yatak odasını detaylı süpürdüm baza altı da dahil
Toz aldım
Perdesini yıkadım taktım
Elimde sildim
Çocuk odasını oyuncakları topladım
Kıyafet dolabı dağılmış onu topladım
Toz aldım
detaylı süpürdüm
Elimde sildim
Kızı uyuttum 45 dkda anca uyudu
Oturma p
Odasını detaylı süpüremedim
Elimde sildim
Toz aldım
Salonu süpürdüm silmedim
Mutfağı topladım
Süpürdüm
Yerlerini elimde sildim
Banyo vc çamaşır suyu ile sildim yerlerimi sildim.
Tam oturdum kız uyandı
Bana az biraz gaz versenize salonu silip toz alıp oraya geçeyim gözümde büyüyor hiç istemiyorum oraya geçmek ama oturma odası da çok küçük :/
Yaptim bile ocakla mutfak caminida hallettimİstiyorsan saat tutam sana. Mutfak camı 20 dakika
Öperim kalbindenKız ben aglarım böyle seylere. Bende seni çok seviyorum kız. Kalp kalbe karşı
Kader ortagimbana etiket gelmedi 12.30 da.baslamissiniz babam beni kandirdi markete gidelim dedi yalvardi resmen poset tasitmak icinmisaman neyse bayram hazirligi bu gece 12ye kadar yolu var. simdi kalktim
Ben çok severim onu
Naptın bu kadar yağmur yapıyo cam da silinmezTam gaz devam ediyorum biline en son yazarım hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?